Zorgen voor een doodziek kind met SMA type 1

In onze serie MOMMY TALK kletsen we met mama’s (en vandaag papa’s) over uiteenlopende mamadingen. Met deze serie proberen we samen met stoere vrouwen taboes bespreekbaar te maken en vooral te doorbreken! In de derde aflevering ga ik op bezoek bij Lorenzo, Tessa en hun doodzieke dochter Emilia. Emilia heeft de zeer ernstige spierziekte SMA type 1. Na de diagnose waren Nederlandse artsen niet bereid om te blijven vechten voor Emilia, maar gelukkig hebben haar ouders de hoop nooit opgegeven! Sinds januari 2017 wordt Emilia behandeld in Parijs. Het gaat elke dag een beetje beter Γ©n het medicijn heeft haar levensverwachting tot dusver verhoogt. In deze video zie je een dag uit het leven van ouders die met onwijs veel liefde voor hun doodziek kind zorgen.

1 Comment

  • Jarno
    28 mei 2019 at 18:31 Reageer

    Ik moest serieus heel erg veel huilen toen ik dit filmpje zag. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeeeeeeel hoop voor Emilia Emilia ik hou heel van jou en ik ben er altijd voor . Love you

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het Γ©chte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram did not return a 200.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social