onze zoon is geboren

Kim Jacobs - 04/03/2018
geboorte-mason-blog-alboe

Op zondag 25 februari is om 2.36u onze prachtige zoon Mason geboren. Na een snelle bevalling, waar ik super relaxt in ben gegaan, gaat het goed met ons. We genieten volop van onze kleine man. Bij de geboorte van onze lieve baby hoort uiteraard een geboortekaartje. En niet zomaar een kaartje… Maar een kaartje uit onze eigen geboortekaartjes lijn. In de emotionele vlog van vandaag deel ik voor de allerlaatste keer mijn reis door de zwangerschap, de backstage-beelden tijdens het ontwikkelen van onze eigen lijn én de eerste dagen met baby Mason…

Pak de tissues er maar bij 😉

4 comments

 1. Wauw.. wat een mooie en bijzondere vlog!😍 Hier keek ik de hele week al na uit, en dus gelijk gegekeken toen ik wakker was. Ik wens jullie heel veel geluk met jullie knappe Mason, wat een mooierd! Geniet van deze tijd, want het gaat zooooo snel.

  Hopelijk tot snel in de vlogs van Kim.

  Dikke knuffel XXXX

 2. Lieve Ilonka en Stefan, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje Mason. Wat een droppie! Heerlijk om je kind eindelijk na al die maanden vast te houden en te leren kennen hè?!
  Ik wen jullie een fijne kraamtijd en geniet van elkaar. Alle geluk en liefde voor de toekomst.
  Groetjes Frederiek

 3. Kippenvel.. Wat een prachtige video en bovenal een prachtig mannetje!! Super dikke proficiat !!! Ga meteen ook een kijkje nemen naar jullie zelf ontworpen geboortekaartjes, want was is het kaartje van Mason een pareltje seg!

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.