WOW by ALBOE collectie

Met heel veel trots presenteren wij WOW by ALBOE. Onze kledingcollectie voor 2020 met frisse kleuren, fijne modellen, biologische materialen van topkwaliteit en een opdruk met een betekenis. WOW is namelijk een ode aan jou. Vrouw, moeder, vader, carrièretijger, student, heldin, dochter of zoon. WOW is een ode aan jou omdat jij elke dag een WOW verdient!

Over WOW by ALBOE

Dit jaar bestaat onze collectie uit vier verschillende modellen: het basic t-shirt, het it t-shirt, de sweater en de hoodie. In het kleurpalet van WOW by ALBOE zien we de kleuren: black, white, yellow mist en canyon pink. We willen het milieu en de werknemers die onze kleding produceren zo min mogelijk tot last zijn, daarom kiezen wij voor eerlijke handel (fair trade) en biologische materialen. De t-shirts en sweaters zijn gemaakt van gesponnen en gekamd biologisch katoen. Voor de sweaters wordt een klein percentage gerecycled polyester gebruikt. Ook de inkt die wordt gebruikt voor de opdruk is fair trade. Deze inkt is een stuk dunner dan gewone inkt, hierdoor trekt de opdruk beter in de kleding en worden de inkt en het textiel één geheel. Het gebruik van deze materialen is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je huid én je portemonnee omdat de kleding duurzaam.

Het basic t-shirt

Het basic t-shirt is verkrijgbaar voor vrouwen, mannen én kinderen! Hierdoor kunnen moeders en/of vaders twinnen met hun kids. Voor vrouwen hebben we de t-shirts in black, white en yellow mist met de opdruk ‘WOW GIRL’ en ‘WOW MOM’. Voor mannen hebben we de t-shirts in black en white met de opdruk ‘WOW DAD’. De basic t-shirts voor vrouwen en mannen zijn verkrijgbaar in de maten XS t/m XXXL. De t-shirts vallen voor vrouwen iets losser en langer dan een gemiddeld t-shirt, voor heren vallen de t-shirts normaal. Voor kids hebben we de t-shirts in black en white met de opdruk ‘WOW GIRL’ en ‘WOW BOY’. De t-shirts zijn verkrijgbaar in de maten 98/104, 110/116, 122/128, 134/146 en 152/164. De t-shirts vallen langer dan een gemiddeld t-shirt.

Roy is 1.86m en draagt WOW DAD black in maat L, Kim is 1.66m en draagt WOW MOM black in maat M en Mila is 1.03m en draagt WOW GIRL black in maat 89/104.
Aiden is 1.01m en draagt WOW BOY white in maat 98/104.
Ilonka is 1.71m en draagt WOW MOM black in maat L, Kim is 1.66m en draagt WOW MOM yellow mist in maat M.
Mila is 1.03m en draagt WOW GIRL wit in maat 98/104.
Roy is 1.86m en draagt WOW DAD black in maat L, Kim is 1.66m en draagt WOW MOM black in maat M en Mila is 1.03m en draagt WOW GIRL black in maat 89/104.
Ilonka is 1.71m en draagt WOW GIRL yellow mist in maat M.
Kim is 1.66m en draagt WOW MOM black in maat M en Mila is 1.03m en draagt WOW GIRL black in maat 89/104.
Aiden is 1.01m en draagt WOW BOY black in 98/104 en Mila is 1.03m en draagt WOW GIRL black in maat 89/104.
Kim is 1.66m en draagt WOW MOM yellow mist in maat M.
Ilonka is 1.71m en draagt WOW MOM white in maat L, Kim is 1.66m en draagt WOW MOM white in maat M.

Het it t-shirt

De it t-shirts zijn onze ultieme favoriet uit de WOW by ALBOE collectie. Deze t-shirts zijn voor vrouwen verkrijgbaar in black, white en canyon pink met de opdruk ‘WOW MOM’ en ‘WOW GIRL’ in de maten XS t/m XL. De pasvorm van het it t-shirt is loose fit, de lengte is normaal en de mouwtjes zijn iets langer en hebben een verlaagde mouwaanzet met schoudernaad.

Ilonka is 1.71m lang en draagt het WOW MOM white it t-shirt in maat M. Zoals je kunt zien heeft het t-shirt langere mouwtjes.
Kim is 1.66m lang en draagt het WOW MOM canyon pink it t-shirt in maat M voor de shoot. Echter zou ze zelf maat S kiezen omdat het t-shirt loose fit is.
Ilonka is 1.71m lang en draagt het WOW MOM black it t-shirt in maat M. Zoals je kunt zien heeft het t-shirt langere mouwtjes.
In de stof zit een mooie melange verwerkt.

De hoodie

De WOW by ALBOE hoodie is de ultieme musthave voor elk seizoen! Deze hoodie is voor vrouwen verkrijgbaar in black met de opdruk ‘WOW MOM’ en ‘WOW GIRL’ in de maten XS t/m XL. De pasvorm van de hoodie is normaal. Het trekkoord onderaan de hoodie, maakt de hoodie uniek.

Ilonka en Kim dragen de WOW MOM hoodie in maat M.
Kim is 1.66m en draagt de WOW MOM hoodie in maat M.
Kim is 1.66m en draagt de WOW GIRL hoodie in maat M.

De sweater

De WOW by ALBOE sweaters zijn de fleurigste items uit de collectie! Deze sweaters zijn voor vrouwen verkrijgbaar in yellow mist en canyon pink met de opdruk ‘WOW MOM’ en ‘WOW GIRL’ in de maten XS t/m XXL. De pasvorm van de sweater is loose fit, ook de kraag is iets breder wat zorgt voor een frisse look.

Kim is 1.66m en draagt de WOW GIRL sweater canyon pink in maat M.
Kim is 1.66m en draagt de WOW MOM sweater yellow mist in maat M.
Ilonka is 1.71m en draagt de WOW MOM sweater yellow mist in maat M.
Ilonka is 1.71m en Kim is 1.66m, beiden dragen ze de sweaters in maat M.

Liefs,

Kim & Lon

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het échte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

  • Swipe 🔚 voor before🤭.
•
Ik weet nog goed dat veel van jullie twijfels hadden over het verven van de bakstenen. De voornaamste adviezen die we kregen waren: alles stucen of de bakstenen laten zoals ze waren. Eigenzinnig als ik ben koos ik uiteraard voor mijn eigen idee: het verven van de bakstenen en de open haard🤭. Tot op de dag van vandaag ben ik onwijs blij met het resultaat van onze woonkamer make-over. Ik vind dit een van de meest sfeervolle hoekjes in ons huis🖤.
•
Ons interieur✨
Verf: @rustoleumnl (taupe)
Wereldbol: @karwei 
Manden & zwart potje met kaars: @westwingnl 
Gouden oog spiegel: @jysknl 
Illustratie (op open haard): @amberdevreng 
Gouden lijst: @leenbakker 
Crème olifant: kringloop
Zwart windlicht: @ikeanederland 
Overige accessoires: @actionnederland
  • ✔️haar ✔️make-up ✔️humeur. Ik krijg onwijs veel lieve, bezorgde berichtjes van jullie. Om iedereen tegelijk antwoord te geven: ik voel me stukken beter en het gaat hartstikke goed met mijn gezin❤️! Wel is het hier, zoals bij de meesten, vreemd en onwennig. Er komt veel tegelijk op ons bordje. Maar ik geloof dat alles goed komt. Hoe gaat het met jullie? Maar écht?
  • Leven in quarantaine 🤪🤣
  • Ik word héél zen van foto’s van ons interieur maken😌😌. Zouden jullie het leuk vinden om dit soort plaatjes vaker voorbij te zien komen?
•
Mila’s interieur✨
Bed: @stokkebaby 
Kleed: @volero.insta 
Gordijnen: @veneta.com 
Poef & gehaakt kussen: @westwingnl 
Boekenrek: @ikeanederland 
Beer: @prenatal_nl 
Poster: @alboe.nl
Eenhoorn knuffel: @manonmakesit
  • Afgelopen weekend plaatste ik een video die zéér ongebruikelijk is voor mij. Een video waarin ik vertel dat ik er na ruim vijf jaar mee stop. Niet voor altijd, maar ik heb even een break nodig van het vloggen. Gewoon effe geen camera op mijn snufferd en focus op andere zaken. Héérlijk om die bal een keer laag te houden. Maar je begrijpt dat de handjes vanzelf weer gaan jeuken😉.
  • Hoe gaat het met jullie❤️?
  • ✨OPROEPJE✨ Wat zijn het onzekere en vooral spannende tijden. Hard werken voor iedereen uit de cruciale sectoren, enge tijden voor risicogroepen en niet te vergeten mega onzeker voor bedrijven en zzp’ers die nergens op terug kunnen vallen in deze onzekere tijd🤞🏼. Ikzelf ben nu aan het werk en ga vanmiddag gezellig met mijn kleine vriendin spelen. Ik duik dan volledig in haar vrolijke belevingswereld en wil jullie hierin meenemen. Een beetje gezelligheid kunnen we wel gebruiken toch? Mijn vraag aan jullie is dan ook: wat zullen wij vanmiddag gaan doen? Kleien, knutselen, leren, lezen? Wij maken er een gezellige video over, niet om de situatie te negeren, maar om even ergens anders aan te denken❤️.
  • Ik weet het, angst is een slechte raadgever. Maar ik vrees dat Nederland afgelopen tijd te laks is geweest m.b.t. de situatie en dat we richting een hoop ellende gaan. Wij (Mila en ik) zijn/blijven komende weken thuis, Roy kan niet anders vanwege zijn werk. Ik hoop dat jullie de ernst van de zaak inmiddels ook inzien en dat de mensen die thuis kunnen blijven, veilig thuis blijven! Als ik in mijn regio kijk, wordt het steeds duidelijker dat iedereen getroffen kan worden, dus pas goed op elkaar, allemaal!✨
  • Wie had een jaar geleden nou verwacht dat wij naar dit prachtige huis zouden kunnen verhuizen? Wij in ieder geval niet! Tot ons gesprek met de bank hadden wij geen idee dat verhuizen naar een groter huis met kantoor onder eigen dak mogelijk was. Nu, een jaar later, kijken we terug op een bewogen jaar met een verhuizing en een verbouwing. Hoewel we geen gereedschap en kwast meer kunnen zien, is er nog genoeg te doen🙈! Maar alles komt wanneer het komt (en wanneer we budget hebben😉).
•
Droom jij of dromen jullie ook van het kopen van een (ander) huis? Ga dan eens het gesprek aan met een hypotheekadviseur van SNS. Samen kijk je naar je wensen, kansen en mogelijkheden voor nu en/of voor later. Het eerste oriëntatiegesprek kost je niets en de adviseur kan veel opties bieden omdat SNS met meerdere hypotheekaanbieders (met elk hun eigen rentes en voorwaarden) werkt. Eén ding is zeker: je weet pas wat mogelijk is als je het uitzoekt!
•
#snshypotheken #alboepartner

ALBOE op Facebook

ALBOE op social