Wat zit er in mijn luiertas?

Kim Jacobs - 05/03/2017
luiertas-alboe-mama

Eindelijk, na maanden uitstellen, heb ik een video opgenomen over wat er in mijn luiertas zit! Vanaf de geboorte heb ik gebruik gemaakt van een middelgrote handtas van Zebra Trends. Op het begin ging dit prima. Onze kleine flesjes, kleertjes, luiers en billendoekjes paste met gemak in de tas. Echter kwam ik er toen Mila een halfjaar oud was achter dat de tas toch iets te klein was… Mila’s grotere flesjes, speelgoed en alle andere spullen die ik dagelijks meesleur, paste niet in de tas waardoor ik uiteindelijk met twee handtassen op pad ging. Hoezo onhandig!?

Na een lange zoektocht heb ik dé perfecte luiertas bij Prénatal gevonden die precies bij mijn stijl past. Het is geen traditioneel model, maar een luiertas die sprekend op een handtas lijkt.

Wat zit er in mijn luiertas

Benieuwd hoe de tas eruit ziet en wat er allemaal in mijn luiertas zit? In onderstaande video bied ik een kijkje in mijn tas.

*dit artikel is i.s.m. Prénatal tot stand gekomen

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.