Wat wij vinden van speelgoed dat geluid maakt

Kim Jacobs - 24/10/2017
speelgoed-dat-geluid-maakt-1

Er is eindeloos veel speelgoed voor baby’s en dreumesen. Houten speelgoed, plastic speelgoed, pluche speelgoed, speelgoed met geluid, zonder geluid, speelgoed dat beweegt en zo kan ik nog wel even doorgaan. Welk speelgoed het beste is? Dat bepaal je uiteindelijk helemaal zelf. Zolang je veilig speelgoed kiest, zit je altijd goed! Wijzelf staan open voor simpel speelgoed zonder poespas, maar zien ook hoe Mila geniet van kleurrijk speelgoed dat geluid maakt. Wat ik daar zelf van vind? Met het geluid heb ik totaal geen moeite, maar van die felle kleuren wordt mijn strakke interieur niet bepaald mooier. Enfin uiteindelijk gaat het om onze dochter en halen wij het met liefde in huis. In deze blog vertel ik waarom wij geloven in kleurrijk speelgoed dat geluid maakt én geef ik twee muzikale olifanten weg!

Speelgoed dat geluid maakt

Hoewel kleurrijk speelgoed dat geluid maakt (en soms ook nog eens licht geeft) wat ons betreft niet essentieel is voor de ontwikkeling van een kind, geloven we wél dat ze er plezier aan beleven. Al vanaf zeven maanden was onze Mila geïnteresseerd in knipperende lampjes en geluidseffecten. Simpele speeltjes liet ze links liggen en haar zingende rammelaar was favoriet. Nu ze wat ouder en handiger is (onze dreumes is vijftien maanden oud) begint ze de oorzaak-gevolg relatie van haar speelgoed te herkennen. Ze begrijpt dat het speelgoed geluid maakt als ze op een knop drukt en is gefascineerd dat ze dit zelf veroorzaakt. Lees: mevrouwtje klapt trots in haar handen en kijkt mij lachend aan. Voor ons reden genoeg om open te staan voor muzikaal speelgoed. Andere ‘voordelen’ die wij zien:

 • motorische ontwikkeling
 • taal ontwikkeling
 • hand-oog coördinatie

mila-spelen-klein
mila-spelen-klein-2

Muzikale olifant

Een aantal weken geleden hebben we de ‘muzikale olifant‘ van Clementoni ontvangen. Hij is kleurrijk, bevorderlijk voor de motorische ontwikkeling en muzikaal. Wat je kindje kan leren? Cijfers, dierengeluiden, instrumenten en kleuren. Om alvast een indruk te krijgen van het product heb ik onderstaand filmpje in elkaar gezet.

Zoals je in de video kan zien is de olifant geschikt voor kindjes van tien tot zesendertig maanden. Persoonlijk denk ik dat een baby van tien maanden meer plezier zal beleven aan de olifant dan een peuter van dertig maanden. Ikzelf zou hem dan ook aanschaffen tijdens het eerste of tweede levensjaar. Onze dochter kennende zou ze vanaf zeven maanden al gefascineerd zijn door de zingende olifant 😉 Een ander voordeel van de muzikale olifant is dat het een lichtgewicht product is. Mila zit momenteel middenin de YES, ik kan lopen fase! en draagt de olifant door heel het huis. Heel aandoenlijk om te zien! De olifant kost €24,99 en is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

clementoni-mila-klein

clementoni-muzikale-olifant

muzikale-olifant-2

WIN*

Uiteraard heb ik iets leuks voor jullie! Ik mag namelijk twee muzikale olifanten van Clementoni weggeven! Hoe? Vertel in een reactie onder deze blog dat je meedoet met de winactie, that’s it! Mijn lieftallige assistent én onpartijdig jurylid Roy zal op vrijdag 3 november de winnaars uitkiezen. De winnaars krijgen bericht via e-mail, zitten verder nergens aan vast en je e-mailadres wordt nergens voor gebruikt 🙂

*de winnaressen zijn Michella en Vera. Gefeliciteerd dames!

muzikale-olifant-1

*dit artikel is i.s.m. Clementoni tot stand gekomen

307 comments

 1. Ik doe graag mee!
  Wat een super leuke olifant! Hier een nieuwsgierige dreumes van 16 maanden die gek is op muziekjes en dan ook vrolijk gaat staan dansen haha!

 2. Oh wat een toffe winactie! Heb twee kleintjes onder 2. Zou een leuk cadeau zijn om te winnen voor de kleintjes. Ik doe graag mee.

 3. Hi,
  Wij doen ook mee met deze leuke winactie voor mijn zoontje Kerem van 13 maanden🤗 Hij zal het super leuk vinden💙

 4. Jordi wordt 23 november 1 en die vindt het geweldig om met speelgoed te spelen waar geluidjes uit komt en waar hij allemaal op dingetjes kan drukken.

 5. Super leuke actie ! Hier een zoontje van bijna 10 maand en bijna 34 maand en denk dat ze er enkel en samen veel plezier van kunnen hebben 🍀

 6. Oooh wat leuk! Ons zoontje Djavi wordt in november een half jaar dus dit zou wel een erg leuk sinterklaas cadeau zijn!

 7. Mijn dochter is van 5 oktober 2016 en die houd van echt van muziek maken en zoveel mogelijk herrie Hihi. 😍Daarom zou ze dit cadeau helemaal geweldig vinden! Duimen duimen duimen 🤗

 8. Ik doe heel graag mee voor onze dochter Mila, zij is 14 November jarig en wordt dan 1 jaar.
  Dit zou een heel erg leuk en leerzaam cadeautje zijn voor haar😍

 9. Wat een super leuk speelgoed! Ons meid is nu bijna 4 maandjes en we willen langzaam wel meer speelgoed aan gaan schaffen (mooi voor sint en kerst). Deze zal ook leuk zijn voor onder de boom! Onze meid is nu al gek op dingen wat geluid maakt. En houdt van nieuwe dingen ontdekken! Vanaf het begin volg ik jullie al en onze kleintjes schelen op een paar dagen precies een jaar! Door jou vlog ga ik binnenkort ook de kruipbeer aanschaffen wat een geweldige beer is dat!

 10. Ik doe graag mee voor mijn drukke meneertje van 14,5 maand oud. In december (tegen de kerst) ben ik uitgerekend van mijn kleine meid, dus zij kan er over een tijdje ook leuk mee spelen. 😉

  (En mijn zoontje vermaakt zich tijdens de kraamtijd hihi!)

  Liefs.

 11. Ik doe heel graag mee aan deze winactie. Onze twee kleintjes zouden daar veel plezier mee beleven! 😊

 12. Hee Roy,
  Ik doe ook mee met de winactie voor mijn lieve petekindje van 10 maanden die ik maar al te graag verwen. 😊

 13. Leuk voor ons zoontje van bijna 7 maanden. Wellicht nog een beetje vroeg maar hij vindt dat vast en zeker nu al interessant!

 14. Dit is echt zo’n leuk cadeau voor onze dochter. Dat kuiken begint al te dansen als er een reclame op komt met muziek. Ook begint ze direct te neuriën! Muziek is echt haar dingetje. Ons blije ei zal deze olifant super leuk vinden

 15. Jaaa wij zijn ook van de partij! 😁 ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 7 maanden. Ze vind alles wat geluid en licht maakt geweldig! Dus hoe gaaf zou het zijn om dit te winnen voor haar…. 🙏

 16. Ik doe super graag mee met de win actie voor ons meisje die 1 jaar is geworden en ze ook mee kijkt naar jullie vlogs zo lief 😉

 17. Ik zou heel graag kans wollen maken voor mijn gastkindjes die hier dagelijks over de vloer komen en natuurlijk ook voor onze eigen kleine meid.

 18. Zou graag mee willen doen, maar dan niet als moeder maar als de oppas van Jexx. Hij heeft bijna dezelfde leeftijd als Mila. Ik vond het daarom ook super leuk om je vlogs te zien en de wel/niet overeenkomsten te zien! (:

 19. Ik doe graag mee voor onze kleine meid die over 2 weken 1 jaar word. Ze vind alles wat licht en geluid geeft geweldig.

 20. Wat een super leuke winactie! Als ik ‘m win gaat de olifant nog héél even in de kast tot de eerste verjaardag van Lars.

 21. Hoi Kim en Ilonka, ik doe graag mee met de winactie. Leuke olifant 😃 Eerst kan mijn neefje ermee spelen en zodra mijn meisje groot genoeg is, kan zij ermee spelen.. win-win toch!

 22. Ik doe graag mee voor mijn lieve nichtje Sofie die in januari een klein zusje krijgt. Kan het mooi worden doorgegeven 🙂

 23. Ik doe graag mee voor mijn lieve meisje; Anna is nu 1,5 en is druk aan het oefenen met praten! Dit leuke olifantje kan daar hopelijk goed bij helpen ☺

 24. Wat een leuk ding! Ik doe graag mee voor mijn dochter van bijna 6 maanden oud. Merk dat zij dit soort speelgoed nu al heel interessant vind! Past ook totaal niet in mijn interieur maar we hebben een hele mooie kast waar we hem in kunnen opruimen, dus top!

 25. Wat een toffe winactie! Ik doe graag mee voor mn zoontje Luuk die bijna 10 maanden is. Ik heb hetzelfde dilemma als jullie: wil liever ook geen felle kleurtjes in mn interieur maar merk dat Luuk dat toch veel leuker vindt. Tot nu toe dus nog geen speelgoed met felle kleuren/licht/geluid gehad. Hij kan dus dit speelgoed wel gebruiken. En ik moet er gewoon mee leren leven 😀

 26. Jaaaaaaa leuke actie wauwie😍. Daar gaat mijn 1 jarige zoontje zooooooooo blij mee zijn. Ik wil olifantje hebben😁.

 27. Superleuke actie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Yara. Het lijkt me een leuk sinterklaas cadeautje… ze is dan 11 maanden 🙂

 28. Hoi Roy,
  Ik doe graag mee voor mij zoontje die aanstaande donderdag 1wordt. Hij vindt alle speelgoed met licht en geluid geweldig. Het zou heel fijn zijn als hij dit winnt

 29. Hi Roy!
  Graag doe ik mee met deze winactie voor ons dochtertje van 10 maanden.
  Zij is gek op speelgoed wat geluid maakt.
  Lief dat je Kim helpt met dit soort taken 🙂

 30. Héé wij doen graag mee voor ons dochtertje dat bijna 7 maanden oud is! Als we liedjes met haar zingen gaat ze helemaal stralen, dus de olifant zal vast haar grootste vriend worden!

 31. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Elena Sofia. Ze wordt 1 November 1 jaar😄 Dit zou een erg leuk kado voor haar zijn. Ze is gek op muziek. 😁

 32. Ik doe heel graag mee aan de winactie! Al het speelgoed dat je tot hiertoe hebt aangeraden was altijd een hit bij ons dochtertje!

 33. Jaaa! 🎉 Die willen we dolgraag winnen voor onze 9+maand oude dochter!! 🐊😍 Ik ga duimen! Leuke weggeef actie! ❤

 34. Graag zou ik ook meedoen met de win actie voor mijn zoontje Siem!

  Hij vind kleurrijk speelgoed super leuk en de geluidjes vind hij fantastisch! Hier kan hij zich vast uren mee amuseren!!

 35. Ik doe graag mee! Mijn zoontje Jayden is nu bijna 3 maanden oud dus het duurt waarschijnlijk nog wel even voor hij met de olifant kan spelen maar ik vind hem zó leuk! Is nooit verkeerd om zoiets al in huis te hebben ^^

 36. Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter van 1.5.. Ik ben net als jou niet super blij met al dat hysterische speelgoed met felle kleuren voor ons interieur maar de kleine meid vind het leuk dus dat is het belangrijkste hihi.. Ik doe een poging om hem te winnen.. Zo niet even goede vrienden en volg ik je nog steeds trouw 🙂

 37. Ik doe heel graag mee 3-10 is ons tweede zoontje melvyn geboren en zou niet weten wat te doen voor sinterklaas denk dat dit me een stuk in de goede richting helpt en lekker muzikaal vind zijn oudere broertje ook zeker leuk.

 38. Leuk! Ik doe heel graag mee 🙂 Ons zoontje van 6 maanden is ook al erg gek op speelgoed met knipperende lampjes en geluid. Ik weet zeker dat hij dit speelgoed ook geweldig zal vinden.

 39. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Liam! Hij is bijna 13 maanden en gek op muziek, dieren en geluiden. Hij is heel ondernemend en zal de olifant fantastisch vinden 😊🐘

 40. Eerlijk ? Omdat mijn dochtertje van bijna 13 maanden verzot is van olifantjes 🙈. En omdat we steeds samen kijken naar de vlogs van jou en Mila, dan moet ze steeds lachen. Heerlijk ! Het is natuurlijk ook een leuk cadeautje voor bij sinterklaas!
  Liefs,
  Steffi en Livia R

 41. Hoi Roy!
  Wat een eer dat jij de gelukkige winnaar mag uitkiezen zeg! 😉 Hoewel ik zelden geluk heb met dergelijke zaken, wil ik toch even mijn geluk uittesten 😉 Ik zou deze olifant namelijk ontzettend graag winnen voor mijn dochtertje van 9 maanden! Hier hadden we tot voor kort geen ‘fancy’ speelgoed in huis, dochterlief speelt met veel plezier met stokjes, lepeltjes, sleutelhangertjes, … Vorige week kocht ik op een tweedehandsbeurs de loopwagen van V-tech en wat is ze ontzettend verzot op ‘de vrolijke boerderij’. Het zou dus ontzettend leuk zijn als ik deze kan aanvullen!
  Veel liefs van ons!

  PS Kim: ik heb je een paar weken geleden ontdekt en kijk nu al je vlogs terug! Wat een ontzettend lief, schattig, pienter dochtertje heb je zeg! Heel grappig weetje: ze lijkt qua uiterlijk heel hard op die van ons. Toen ik eens een vlog aan het kijken was, reageerde mijn vriend er zelfs op. Qua ontwikkeling is het dan weer heel anders. Als ik je vlogs terug kijk van Mila op 9 maanden: amaai, wat een klauteraapje zeg! Zo leuk! Die van mij zit het liefst gewoon nog op haar poep! 😉

 42. Hartstikke leuke winactie ! Onze kleine man wordt bijna 1 en dit lijkt mij erg leuk om te geven voor zijn verjaardag. Ik weet zeker dat hij, net als Mila, er heel veel plezier aan zal beleven :).

  (P.S leuk dat je Roy laat kiezen! )

 43. Leuk! Ik doe graag mee voor onze jongste dochter Kiki! Ze is 3 weekjes jonger dan Mila.
  En nu zwanger van ons derde kindje, bijna tegelijk met Ilonka uitgerekend!

 44. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor mn zoontje Fos. Hij is nu 14 maanden oud en hij gaat dit echt geweldig vinden 👍😊

 45. mijn 10maand oude baby zal dit heel tof vinden. al die lichtjes en geluiden. heb nog geen duur speelgoed gekocht voor haar omdat ik het niet breed heb en denk dat ze zich hier niets van herinneren 😟. ik denk dan dat ze er later meer aan heeft als ze zelf vraagt achter wat duurder speelgoed. ik doe mee en hopelijk kan ik de kleine hiermee verrassen.

 46. Wat een leuke actie is dit zeg!! Wij wagen dan ook graag een kansje voor onze dame van ook 14 maand scheelt ook heel weinig met jullie mooie dame Mila. Liefs Louise

 47. Wat leuk!! Wij doen graag mee! Ons mannetje Milan wordt over een maandje 1 jaar en is dol op alles waar muziek uitkomt.

 48. Wauw die is super leuk voor ons meisje eva die weg is van geluidjes😍 wij doen graag mee voor deze toffe prijs!

 49. Ja Roy hier hallo pik mij mijn zoontje van 2 maak je dan heel erg blij !
  Zijn lievelingsdier is een olifant en is gek van muziek.
  Hoe perfecter dan dit cadeau kan het dan zijn 🙂

 50. Ik doe heel graag mee! 🐘Onze kleine meid is gek op alles wat geluid maakt!☀️ Super leuk als sinterklaas cadeau💕

 51. Te leuke winactie !
  Ik doe graag mee voor mn 2 boeffies.
  Dochter die er nu mee kan spelen. En mn zoontje straks over een paar maandjes. Zou zoo leuk zijn.

 52. Yes leuke actie!! Als ouders zijnde vinden we het soms wat minder al dat geluid, maar als je ziet hoeveel plezier je kind ervan heeft 🤣 Mijn zoontje is een maand jonger dan Mila en zou dit geweldig vinden! Doe dus graag mee 🤗

 53. Ik doe ook graag mee met de winactie! Beide kinderen (meisje van 2,5 jaar en jongen van 9 mdn) zullen de olifant geweldig vinden!

 54. Ik doe graag mee voor ons zoontje Duuk. Wanneer hij een muziekje hoort begint hij gelijk te dansen. 1 en al gezelligheid!

 55. Ik doe graag mee. Mijn meisje is nu bijna 14 maanden. En zij zou deze olifant te gek vinden.. Super leuk filmpje en mooie foto’s 😀
  Deze olifant zou het hier ook goed doen. Ze is hek op lichtjes en geluiden

 56. O wat een super leuke olifant! Als ik zie hoe enthousiast en leuk Mila er mee speelt, kan het niet anders dan dat mijn dochtertje Beau er ook weg van zal zijn! Ze werd al enthousiast bij het zien van het filmpje 😉 Nu heel hard duimen!

 57. That’s it! Graag doe ik mee voor mijn boefje Sieme die 1 maand jonger is dan Mila. Lieve Roy succes met uitkiezen.. groetjes Marlies

 58. Wat een leuk speeltje! Ik doe graag mee voor ons dochtertje Sophia (9.5 maand). Ze begint nu te dansen op muziek, dus deze olifant zal ze fantastisch vinden!

 59. Hoi hoi! Onze dochter wordt 6 november 1 jaar! Hoe leuk zou deze olifant dan zijn voor haar verjaardag?! Muziekjes vindt ze geweldig, en begint ook al een beetje te dansen! Fingers crossed!

 60. Leuk! Ik doe graag mee voor ons dochtertje van 10 weken nu. Want voor je het weet “kan” ze al spelen, het gaat zo snel!

 61. Graag voor mijn zoontje van 13,5 maand! Ik denk dat hij hier nog heel lang plezier van heeft en er veel van kan leren!

 62. Haaiii😊 mijn zoontje van 9 maanden zou graag willen winnen. Hij is dol op speelgoed met geluid. Hij wordt al helemaal enthousiast als hij muziek hoort😂.

 63. Hallo

  Wij doen ook graag mee met de win actie! We verwachten ons 1ste kindje op 3 novmber en lijkt ons heel leuk om die leuke olifant aan haar te geven. We duimen heel hard mee!

 64. Ik doe graag mee voor ons zoontje van bijna 2 en zijn broertje of zusje die elk moment geboren kan worden!

 65. Graag doe ik ook mee met de Winactie! Al is mijn dochtertje nu nog maar 5 weekjes oud, olifantjes zijn natuurlijk erg leuk. En dan al helemaal zo’n muzikale!
  Succes met kiezen Roy! Ik hoop natuurlijk dat mijn dochtertje 1 van de gelukkige winnaressen wordt.

 66. Wat een leuke actie. Ik doe graag mee voor ons lieve nichtje (1 jaar oud) die hier vaak komt spelen en logeren!!

 67. Hey Roy,

  Wat leuk dat jij mag gaan verloten.
  Wij doen graag mee met de actie voor onze kleine spruit van 10 maanden.
  Leuk om in december te geven aan de kleine meid, met sinterklaas, kerst of haar verjaardag. Bij ons een volle feestmaand, dus dit zou super welkom zijn.

 68. Wij, mijn mijn Roy en ik (Kim 😀), doen graag mee voor ons lieve zoontje Mason van bijna 4 maanden. 🐘🐘🐘🐘🐘💙💙💙💙💙

 69. Dag Roy en Kim,
  Ik doe graag mee met de winactie. Onze dochter Nova is 6 weken jonger dan Mila en vindt de olifant vast erg mooi om mee te spelen.
  Groetjes, Rosanne

 70. Jaaa super leuk cadeau voor mijn zoontje die binnenkort alweer 1 jaar wordt. Hij is dol op muziekgeluidjes en alles waar hij op kan drukken. Fingers crossed!

 71. WoW, dit zou een heel leuk verjaardagscadeau zijn voor onze dochter Tess. Zij wordt 16 november 1 jaar en zou deze olifant helemaal te gek vinden! Hoe leuk zou het zijn dat ze samen met de olifant allemaal mooie en nieuwe vaardigheden kan leren?!

 72. Wat een leuke olifant in december is onze dochter 9 maanden dus zou een super kado zijn voor sinterklaas of de kerst. Dus natuurlijk die ik mee. !!

 73. Bekendmaking op vrijdag 3 november, de dag dat mijn allerliefste kleine meisje haar eerste verjaardag mag vieren !
  Dat zou een leuk cadeautje zijn ❤️.
  Ik doe mee

 74. Doe graag mee voor mijn dreumes (13 maanden)! zou ze superleuk vinden, nu we wat moeten bezuinigen ivm verplichte verhuizing :)!

 75. Ik zou graag mee doen voor mijn dochter 2 en zoontje 5 maanden, kunnen ze gezellig samen spelen 🙂 en uiteraard kan grote zus het kleine broertje leren hoe het allemaal werkt.

 76. Ik doe mee met de winactie, mijn dochter van 10 maanden is momenteel helemaal fan van Hugo Hamster (zoefzoef) en ik ben wel toe aan een ander riedeltje 🙂

 77. Leuk!! Ik doe ook graag mee met de winactie, leuk speelgoed om alvast te hebben voor sinterklaas. 😍 Me baby dreumes(13mnd) houd van speelgoed dat geluid maakt.. Xx

 78. Geweldig ding!
  Ons klein boefje is gek van dieren en nu ook van muziekjes! De ideale combinatie. Bovendien heeft hij graag wat afwisseling wat speelgoed betreft. Ik zie zijn brede -nog tandloze- smile al verschijnen mocht hij deze olifant zien! 💕

 79. Ik doe mee voor mijn mama haar meter kindje, hij heet Mattheus en is 2 maanden jonger als Mila, het zou heel fijn zijn als cadeautje voor sinterklaas of Kerstmis.

 80. Wauw, ik zou dit geweldig vinden voor mijn 9 maanden jaar oude dochtertje Nine. Weet zeker dat ze de olifant geweldig zou vinden 😍

 81. Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje van bijna 14 maanden. Ook hij begint net met lopen en vind alles wat geluid maakt erg interresant 😊

 82. Wat lijkt me dat leuk om te winnen voor mijn zoon die 12 augustus 1 is geworden!
  Ik kijk je vlogs al vanaf dat je het in de augustus groep op Facebook hebt gedeeld!

 83. Jaaa ik wil graag meedoen.
  Ik heb een zoontje van bijna een jaar oud dus een ultiem cadoo voor zijn verjaardag of sinterklaas. Ik vind jullie leuke meiden !! Dikke kus

 84. Wat leuk! Mijn zoontje Milo is 10 maanden en is gek op van alles van geluid maakt! Ik zelf werk op een kinderdagverblijf en weet hoe leuk de kinderen dit soort speelgoed leuk vinden.. Het zou een super leuk kadootje voor zijn eerste Sinterklaas zijn!

 85. Heel leuk artiekel, ook heel interresant om te lezen. Ik zou graag willen meedoen aan deze leuke winactie!🙋🏽

 86. Ik wil heel graag meedoen voor mij kleindochter. Ze vindt alles wat geluid maakt helemaal tegek. En als ik dan die glimlach zie…….smelt ik 💖

 87. Erg leuk cadeau idee voor de Sint voor mijn kleine mannetje! Ik zou graag een kansje willen maken en ga hard duimen 🙂

 88. Ik zou deze graag winnen voor mijn dochtertje Aliyah! Ze wordt 18 december 1 jaar en dit zou een heel leuk cadeau zijn!

 89. Jaaaaa super leuk! Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje van 13 maanden. Hij zou deze leuke olifant geweldig vinden!

 90. Ik doe mee. Voor me dochter van bijna 3. Maar ze heeft een forse ontwikkelingsachterstand en vind dat soort speelgoed juist nu helemaal te gek.

 91. Hallo, ik doe graag mee met de winactie voor mijn zoontje van 6 maanden.

  Hij verdient dit omdat hij veel pech heeft gehad in de eerste maanden van zijn leven. Ondanks zijn heftige periode in het ziekenhuis is hij er sterk uitgekomen en verdiend mooi speelgoed. Zo kan hij echt een kind zijn 💙

 92. Haha zo, wat een reacties! Natuurlijk wagen wij ook graag een kansje. Nina vindt speelgoed met geluid momenteel nog het minst i interessant. Zij maakt geluid t liefst zelf met haar stem, door op dingen te slaan of ergens tegenaan te schoppen.. haha. Maar ik weet zeker dat dat nog gaat veranderen en hoe leuk is dit olifantje dan!

 93. Deze olifant zou onze dochter Mila van bijna 1 helemaal het einde vinden!!!het is een ontdekkertje van de bovenste plank, die dol op is kleuren, geluiden en lichtjes!!we lote graag mee!

 94. Ja leuk, onze dochter is nu 10 maanden en gaat steeds meer ontdekken zo leuk om te zien. En deze olifant zou haar heel blij maken dat weet ik zeker 🙂

 95. Ik doe heel graag mee met de winactie! Mijn zoontje Lior is net als Mila zot van lichtgevend en muzikaal speelgoed. Hij word 27 oktober 1 jaar, en het zou een prachtig verjaardagscadeau zijn. 😀

 96. Doe heel graag mee met deze geweldige winactie voor mijn twee geweldige lieve nichtjes die ik elke maand voorzie van een klein cadeautje van hun tante. Deze olifant zou toch echt wel een upgrade zijn van het maandelijkse kleine cadeautje. Ik duim 💕

 97. Oooh wat wil ik deze graag winnen voor m’n zoontje Arthur! Ik hou zo van speelgoed dat goed is voor de ontwikkeling!

 98. Oeh ja, heel graag! Noël wordt over een maand 1 (altijd leuk om een extra cadeautje te krijgen 😉), is gek op alles wat met muziek te maken heeft en vindt olifanten op één of andere manier erg interessant (geen idee waarom overigens haha 😂, misschien omdat mijn broertje een tijdje een olifant nadeed met een olifantenknuffel 😅).

 99. Jaaa ik doe graag mee voor ons dochtertje Faelynn die 18 november 1 wordt! Ze is helemaal gek van geluidje, kleuren dus deze olifant zal zeker in de smaak vallen! Heeft mama ook weer een leuk nieuw afwisselend geluid om aan te horen 😉

 100. Hoi lieftallige assistent Roy! Onze dochter Pippa (10 maandjes) vindt op dit moment alles met muziekjes en knopjes héél interessant dus deze olifant zou ze geweldig vinden! Groetjes!

 101. Hoi Roy!
  Wij willen heel graag deze leuke olifant winnen. ons zoontje is nu bijna 6maanden oud. Ook hij vindt knipperende lichtjes en geluidjes al erg leuk, net als Mila met 7maanden. Hij zou deze olifant geweldig vinden ❤

 102. Oh Wauw!!! Wat leuk voor kleindochter Liva! Ze zingt steeds meer op haar manier liedjes mee en bij oma weet ze de oude cd speler al te bedienen. Dus een eigen apparaat vol deuntjes is zo welkom!

 103. Super leuk! Wij doen mee! Eerst voor mijn nichtje die even oud is als Mila. Zodra zij er uitgegroeid is, kan het lichtgewicht zo worden doorgeschoven naar ons kindje.

 104. Goedenavond Roy, Kim, en Mila, wat een leuke win actie en hoe herkenbaar dat Mila de lichtjes en geluidjes leuk vind, onze dochter Ella is welliswaar pas 4 maanden maar ze vind het prachtig om geluidjes te horen en te kijken hoe ik ze maak met bepaald speelgoed of hoe ze zelf licht maken. Zo heeft zij een liedjesboek van Vtech die ze helemaal geweldig vind, zodra ik haar in de box lag en ze het boekje zoet begint ze al te lachen, zo Lief! Vandaar dat ik graag mee wil doen aan jullie leuke win actie, ze zal de olifant vast helemaal geweldig vinden, ook al zal ik hem nu bedienen, als ze ouder is en het zelf kan zal ze vast net zoveel plezier ervan hebben als Mila. Alvast bedankt van ons. Groetjes, Kim en Ella

 105. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Pascal. Hij wordt 9 november 1 jaar ♡ Hij is gek op muziekjes en ik weet zeker dat hij dit ook heel leuk zou vinden 😎

 106. Graag had ik ook meegedaan met de winactie. Leuk voor dochtertje dat nu zaterdag 2 maanden wordt! 😄 Duimen maar!

 107. Leuk! Muziekjes doen het hier thuis altijd goed (bij mama iets minder), 2 ukkies onder de 2, dus urenlang speelplezier gegarandeerd!

 108. Heej kim , ik wil graag mee doen met jou winactie voor mijn zoon Aadje , hij wordt 5 dec 1 jaar en is gek op geluidjes en felle kleurtjes🤗.
  Liefs Erica en ga zo door met je super leuke vlogs

 109. Super leuk!!! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Sven van 13 maanden oud. Die zal zo’n zingende olifant echt té gek vinden!

 110. Leuk!!! Voor ons zoontje Ruben van 13 maanden doena we graag mee 😊. Wat een super lieve foto van Mila dat ze zit en dat jurkje 😍.

 111. Mijn dochtertje Hannah is pas vier weken oud, maar voor je het weet is ze oud genoeg om te spelen met die leuke olifant. We zouden dan ook erg blij zijn met dit mooie cadeau! 🙂

 112. Ik doe ook mee met deze winactie. Mijn dochtertje word zondag (29-10) 1 jaar dus dit zou een heel leuk verjaardagscadeautje zijn voor haar! 😀

 113. Ik doe graag mee😊 Mijn dochter Mirre Joy word deze week (27-10) alweer 1 jaar🎉! Ze zal deze muzikale olifant vast reuze interessant vinden!🐘💛

 114. Yes, ik doe graag mee voor mijn dochter Nora. Ze wordt tussen Sinterklaas en kerst 1 jaar en is net als Mila dol op muziek en licht. Zodra een deuntje hoort haalt ze de gekste dansmoves te voorschijn 😂

 115. Hoe leuk zou dat zijn voor onze 2de mini die wij verwachten in november.
  Maar gezien de mini dan nog een beetje te klein is kan de grote broer van 2 er eerst nog een tijdje mee spelen.

 116. Zoooo leuk deze olifant! 😍 ik doe graag mee voor mijn zoontje. 9 maandjes en helemaal gek op lichtjes en geluidjes dus deze zou zeker in de smaak vallen.. wij gaan duimen 🤞🏼🍀

 117. Ooh, wat zou dit leuk zijn voor ons zoontje van 15 maanden!
  Ik zie hem in gedachten al helemaal blij worden van deze olifant en doe dus héél graag mee aan de! 🐘

 118. Ontzettend leuk voor mijn dochter van 15 mnd. Echter zou ik het nog mooier vinden om hem aan een ander te schenken: mijn beste vriendin en haar zoontje van 10 maanden. Die hebben dit dik en dubbel verdiend na een pittig eerste jaar. Iets geven is soms net zo mooi ♡

 119. Ik wil ook graag meedoen! Ik verwacht binnen 5 weekjes ons eerste zoontje en het zou leuk zijn om alvast speelgoed in huis te hebben voor over een paar maandjes 🙂

 120. Wij doen heel graag mee, 7 december blijft een lastige datum voor cadeautjes uitzoeken met de feestdagen. Mopje bijna 1💜💜

 121. Ja super leuk! Ik doe graag mee voor onze kleine man, die op dit moment alles wat geluid maakt aan het ontdekken is.

 122. Hoihoi,
  Wat leuk dat je jullie keuzes zo aan ons uitlegt. En helemaal eens met dat je zelf bepaalt wat het beste speelgoed voor je kind is. Deze olifant zou perfect in de collectie speelgoed van onze dochter passen! We gaan ons nieuwe huis nog restylen dus kunnen we als uitgangspunt de olifant nemen 😉

 123. Ik doe mee voor mijn dochtertje Yara. Zij wordt binnenkort 1 en we zouden het super leuk vinden om haar dit als cadau te geven 😉

 124. Ik doe graag mee voor mijn prinsesje van 13 weken. Door de zware reflux is zij heel onrustig en wanneer zij kleur ziet en geluid hoort dan is zij gelijk even rustig omdat ze even afgeleid is en heel nieuwsgierig is.

 125. Wat leuk.. En ik snap de interieur breker zo! Maar geluk en plezier van je kindje gaat boven alles natuurlijk. Lijkt mij een heel leuk cadeautje voor mijn zwangere vriendinnetje.

 126. Lijkt me geweldig voor ons meisje Aria van 17 maanden! Ze danst graag en houd van muziek (hoe kan het ook anders dan met haar mooie naam 💕🎶). En grote broer van 2 jr speelt ook vast graag mee 😁

 127. Wat een leuke actie ! Ik loot graag mee voor ons dochtertje Maud 💓 Felle kleurtjes en geluid ! Dikke topper ! Wat zal ze veel plezier hebben met deze leuke olifant 🐘😆

 128. Oeh super leuk! Ik wil graag meedoen! Hoewel Pim nog iets te jong is hiervoor.. maar dat maakt niet uit dan kunnen zijn neefjes er eerst mee spelen 😊

 129. Wat een leuke actie !! Ik loot graag mee voor ons dochtertje Maud 💓 Felle kleurtjes en geluid ! Dikke topper ! Wat zal ze veel plezier hebben met deze leuke olifant 🐘😆

 130. Wat een super leuke actie!! Zou geweldig zijn voor ons leuke ventje Jazz van 5 maanden 💙
  Hopen durven dromen…

 131. Oow een Olifant
  Leuk
  Interessant
  Felle kleuren
  Actie van Alboe
  Nooit geschoten is altijd mis
  Tuurlijk doe ik mee!! 😃

 132. Wat een leuke actie! One dochtertje is bijna even oud als Mila.
  Sinds vandaag kan ze ook een Olifanten geluid maken!
  Ik doe graag mee met deze winactie.

 133. Ik doe graag mee! Voordat Guus geboren werd had ik het ideaal van houten speelgoed waar hij zelf zn fantasie op los kon laten. Nu is hij bijna negen maanden en ook hij wordt blij van geluiden, lampjes en knopjes. Dus ik doe graag een poging! 😁

 134. Wat een interessant artikel, ons zoontje is 5 maanden en wij beginnen nu ook dit ‘speelgoeddilemma’ te krijgen. Prachtige knuffeltjes (‘toevallig’ bij ons interieur passend) zijn inmiddels echt geen favoriet meer… felle kleuren en vooral geluid vindt hij, zo klein als hij is, al helemaal geweldig! Dus ik als mama ook..;) Daarom zou ik ontzettend graag deze olifant voor mijn zoontje winnen, wat zal hij er een lol aan hebben!

 135. Jaaaaaa wij doen ook graag mee! Lyva heeft er gister op het fantastische Alboe event er ook mee gespeeld en vond hem helemaal geweldig!

 136. Wij doen graag mee voor ons zoontje Vince van nu 8 maanden! Hij is dol op alles met geluid en licht! 🍀🍀🍀 wij duimen !

 137. He Kim!
  Wat een super leuke actie.
  Mattias is net zo oud als Mila, dus ik herken zoveel dingen die je volgt. Heel erg leuk! Speelgoed met geluid vindt Mattias geweldig. Hij danst er tegenwoordig ook bij. Het lijkt me heel erg leuk om deze olifant te krijgen.

  Liefs Hilda 😘

 138. ik ben je gaan volgen tijdens de zwangerschap omdat we maar enkele weken scheelde
  inmiddels is mijn kleine boef ruim 14 maanden en wat leuk om te zien hoe de ontwikkeling van mila loopt en hoe dat verschilt met mijn kleine meid
  graag zou ik de olifant willen winnen voor mijn kleine ontdekkingsreiziger en als haar broertje straks wat ouder is (nu 7weken) kunnen ze er samen mee spelen

 139. Hey Kim,
  Wat een super leuke winactie. Helemaal omdat het zo leerzaam is voor die kleintjes, ik hou ervan! Mila heeft het zo te zien super naar haar zin met de Muzikale Olifant en dat werkt zeer aanstekelijk kan ik je vertellen. Ook super fijn om te zien dat het een lichtgewicht speelgoed stuk is! Sommige zijn zo zwaar dat je bijna je hart vasthoudt als ze ermee aan de wandel gaan en op hun teentjes laten vallen. Super leuk, ik ga duimen!

 140. Wat een leuke winactie ik doe mee mijn zoontje gaat dit hartstikke leuk vinden alles wat kleurrijk is en muziek afspeelt vind die super xxxx

 141. Lieve Kim ik doe heel graag mee aan deze win actie niet voor mezelf maar om hem cadeau te doen aan mijn nicht die 4 maanden geleden is bevallen van hun prachtige dochter. Ze is 19 en dus nog tiener moeder het is voor haar niet makkelijk om rond te komen en daarom verdiend ze zn geweldig cadeau voor haar kleintje

 142. Ook ik doe zeker mee voor ons kleine meisje! Ze is bijna 10 maandjes en het zou super leuk zijn voor bij de sinterklaascadeautjes! Ik vind het een super leuke actie en zou graag winnen! Het is zo mooi en leuk om mila ermee te zien spelen.. ze word zo snel groot 😢😍

 143. Hallo lieftallige assistent én onpartijdig jurylid Roy, Kim, Ilonka en Mila,
  Graag willen wij ook een poging wagen voor dit mooie stuk speelgoed! Het lijkt ons super leuk voor onze kleine meid van bijna 10 maanden oud die heel ondernemend is, ze zou er vast veel plezier van hebben net als Mila! Hopelijk overweeg je ons om kans te maken met deze winactie 🙂 Groetjes Deborah en Viënna.

 144. Beste Kim en Roy,

  Ik doe graag mee met de winactie voor mijn vriendin Iris. Zij is alleenstaande moeder van een zoontje, genaamd Evan, hij is in augustus één jaar oud geworden.

  Evan en Mila zijn bijna even oud en ik vind het zo leuk om die ontwikkelingen te zien van beiden!!

  Liefs,

  Carezza

 145. hey Kim en Roy, Ik doe graag mee aan de win actie maar niet voor mijzelf maar voor mijn lieve nicht die 5 maanden geleden bevallen is van een prachtige dochter. Ze is 19 jaar en als tienermoeder is het lastig om de eindjes aan elkaar te knopen daarom zou zn prachtig cadeau voor haar heel speciaal zijn!

 146. Wow wat veel reacties! Maar dat begrijp ik wel haha, wat een geweldige actie is dit! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Noud die in augustus 1 jaar is geworden. Muziek is helemaal zijn ding. Hij danst wat af hier thuis. Ik weet zeker dat hij er super blij mee zou zijn. Wij gaan duimen!

  Lieve groetjes
  Anne

 147. Hoi Roy en Kim,

  Ik doe graag mee met de winactie. Mijn dochtertje Eliza is 1 week jonger dan Mila. Ik volg jullie al vanaf het begin en haal veel inspiratie uit de vlogs. Ga zo door! Ik geniet ontzettend van jullie.

  Liefs en groetjes,

  Myrthe

 148. Hey, Wat een leuke win actie.
  Mila groeit als een speer. Ze krijgt steeds meer expressie in haar gezicht. Super leuk om te zien. Een paar weken geleden was ik nog een van je oude vlogs aan het bekijken omdat ik nu zelf volop geniet van de zwangerschap.
  Ze groeien zo snel, dus ik doe mee met de win actie.

  Groetjes,
  Martine

 149. Ik doe graag mee voor mijn prinses van 7.5 maand oud, ze is druk uit op dingen ontdekken en vastpakken en is gek op geluid maken dus dit zou een geweldig cadeautje voor haar zijn!!😍

 150. Hooi!
  Wat een mooi speelgoed! Het lijkt mij leuk om te winnen voor mijn moeders gastouderopvang. Ook hIer beleven ze veel plezier aan dit soort speelgoed:)

 151. Wat een leuke olifant !! Ik zou hem graag voor m’n zoontje willen winnen. Hij is net 1 en vind drukknopjes met licht en geluid helemaal geweldig. Ook ben ik nu zwanger van de tweede en die kan de olifant dan ook weer mooi gebruiken!
  Kim ga zo door. Mijn zoontje kijkt altijd mee en wijst naar t scherm zodra Mila in beeld komt. Te schattig

  Liefs

 152. Super leuk!! Ik doe heel graag mee voor onze dochter Liva van 1,5 jaar.
  Zij vindt diertjes echt geweldig!
  Wat een plezier zal ze met deze olifant hebben.
  Liefs xx

 153. Ook ik doe graag mee voor ons lieve meisje Noé, zij is bijna 9 maanden.. We doen eigenlijk nooit mee aan winacties, maar deze olifant vinden wij toch wel erg leuk!!

 154. Hoiii. Graag zouden ik deze kleurrijke en muzikale olifant willen winnen voor ons zoontje Jason. Omdat hij zo ontzettenf lief is, geven we hem dit graag met Sinterklaas. Liefs Sabrine

 155. Ik doe mee voor mijn dochtertje die aankomende zondag 5 november 1 jaar wordt en omdat ze echt van alles aan het ontdekken is lijkt mij dit een geweldig cadeau voor haar 🙂

 156. Ik doe graag mee voor onze kleine meid van 14 maanden. Ze vind alles wat licht en geluid geeft geweldig.

 157. Haha, Roy krijgt het nog lastig om uit al deze reacties de winnaars te moeten kiezen;). Maar ook ik wil graag mee doen voor mijn dochtertje Kyra die bijna 15 maandjes oud is!

 158. Wat een leuk win actie! Ik doe graag mee voor mijn zoontje van bijna 7 maanden. Hij is nu alles aan het ontdekken. Wat een geweldig cadeau zou dit voor hem zijn! 🙂

 159. Deze mega trotse tante doet graag mee voor haar liefste en leukste neefje Cis. En zijn zusje Coco van 5 (zij heeft het Rett Syndoom) vindt de muziekjes en lichtjes van de olifant waarschijnlijk ook helemaal leuk.

 160. Wat leuk speelgoed! Ik zou deze olifant graag willen winnen voor ons zoontje van ruim 10 maanden. Hij vind alles wat geluidjes maakt en knopjes heeft erg interessant en kan zich hier lang mee vermaken!!

 161. Wat gaaf is deze olifant, ik doe mee voor ons net 1 jarig meisje, ze is helemaal gek op dit soort speelgoed, net als Mila!!

 162. Heeeeeel graag zou ik de olifant willen winnen voor mijn zoontje Sem van 10 maanden. Wat een super leuke actie toch weer, heel leuk speelgoed! Succes Roy met kiezen;)

 163. Wij doen ook graag mee…. Ik volg al zolang de vlogs van Ilonka en kim en leer super veel van ze…. van zwangerschap tot bevalling tot nu heb ik altijd handige tips meegekregen van de meiden… nu hoop ik deze leuke olifant te winnen voor mijn zoontje kyan die 10 december 1 word…!! Ik dacht we proberen het gewoon…

 164. Heey Kim, Roy en Mila

  Wauw wat een geweldige winactie ..! Ook ik doe graag mee voor mijn zoontje Milan. Hij is dol op lichtjes en geluidjes en zeker als het de uiterlijk van een dier heeft. Hij heeft al een vrij groot verzameling van de zoef zoef diertjes waar hij mega veel lol mee beleefd ! Dus een Olifantje past goed in het dierenthema haha.. Erg leuk om te zien hoe ook Mila hiervan geniet ! Echt wat een prachtig meisje hebben jullie.

  Wij zullen hard gaan duimen dat ons boefje mag winnen en we blijven natuurlijk jullie youtube kanaal in de gaten houden voor meer video’s..!

  Liefs X

 165. Ja ik doe graag mee voor ons dochtertje Chloe die over n paar weekjes 1 jaar wordt! Ze is dol op alles wat geluid maakt en begint bij elk melodietje gelijk te dansen, de olifant zal ze zeker helemaal te gek vinden!

 166. Ik zou ook heel graag mee willen doen want lijkt me heel gaaf om gewonnen want mijn moeder is gastouder en zou echt heel leuk zijn voor haar oppaskindjes😊

 167. Jaa! Ik doe mee! Voor mijn kleine nichtje van 10 dagen oud! Kan ik als ze wat groter is lekker met haar spelen met de olifant!

 168. Oh super leuk! Ik doe graag mee, voor ons kleine mannetje. Ik vind het best lastig om echt leuk babyspeelgoed uit te zoeken bijvoorbeeld nu voor de feestdagen. Maar deze zou echt ideaal zijn voor onder de boom! Ik ga duimen 🍀

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.