Waarom de boxspring een interieur must is!

Met een baby op komst draaien de weekenden voor Roy en mij alleen nog maar om klussen, klussen en nog eens klussen! Denk aan een nieuwe vloer, nieuw kleurtje op de muren, meubels voor in de kinderkamer en allerlei veiligheidsmaatregelen zoals een traprekje. We zouden hierdoor bijna onze eigen slaapkamer vergeten. Sterker nog, we zijn afgelopen maanden zo druk bezig geweest met allerlei andere klusjes dat we onze eigen slaapkamer wel degelijk zijn vergeten!

Daarom plof ik nu lekker op de bank met een kop groene thee en een ongezonde koek (shame on me) en ga ik mezelf eens lekker verwennen met wat slaapkamer interieur inspiratie!AdvertentieLearn more

Een boxspring, een goed idee!

Als ik denk aan het interieur van mijn slaapkamer, dan denk ik eigenlijk maar aan één ding: een lekker groot bed met heel veel kussens!! Ik houd niet van metaal, ijzer, hout, spijlen of overdreven kitsch bedden met veel poespas. Nee, geef mij maar lekker een minimalistisch bed dat perfect in een strak en modern interieur past. Rechttoe rechtaan, daar houd ik van. Als ik denk aan een strak bed dan denk ik meteen aan een boxspring. Deze bedden zijn lekker hoog, simpel en passen perfect bij onze stijl.

Ik heb het hele boxspring wereldje eigenlijk pas sinds vorig jaar ontdekt. Mijn ouders waren op zoek naar een nieuw bed en besloten om deze keer een boxspring bij Swiss Sense te kopen. Tijdens de zoektocht van mijn ouders ging ik mee om ze gezelschap te houden. Natuurlijk greep ik tijdens deze shop-missie ook mijn kans en heb ik wel 600 bedden getest. En wat lagen ze lekker! Een ding is zeker, als we onze slaapkamer een make-over geven gaan we voor een boxspring. Niet alleen omdat ze mooi zijn qua design, deze bedden hebben ook nog allerlei andere voordelen:

  • ze bieden ondersteuning
  • boxsprings zijn lekker hoog (makkelijk in- en uitstappen)
  • je kan zelf kiezen wat voor matras je wilt (bijvoorbeeld hard of zacht)
  • je kan zelf kiezen welke kleur en welk materiaal je wilt (denk aan leer of textiel)

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het Γ©chte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram has returned invalid data.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social