Vlog 133: vervelende vragen over tweede kindje?

Kim Jacobs - 31/05/2018
vlog-133-blog

Vlog 133 is een rustige vlog. We maken bananenpannenkoeken, spelen in de tuin, gaan naar een voetbalwedstrijd van Roy, Ilonka vertelt over het eind van haar verlof en ik vertel eerlijk hoe ik het krijgen van vragen over een tweede kindje ervaar. Kijk je gezellig mee?

3 comments

 1. Lieve Kim en Ilonka
  Ik ben zelf 11 jaar oud en ik kijk vaak met veel plezier naar jullie vlogs.
  Zelf heb ik ook een youtubekanaal
  Willen jullie daar op abboneren?
  Hij heet:De grote youtuber
  Ik zou zeggen blijf lekker verder vloggen!!!!

  Groetjes Marloes Karlijn Valk (De Grote Youtuber)

 2. O snap je afsluiter over een tweede kindje zo goed !
  Ik heb dat persoonlijk ook wel als pijnlijk ervaren door de vraag die van familie/schoonfamilie en vrienden kwam en ja zelfs van mensen die ik zo tegen kwam op straat want ik wou niks liever om mijn zoon een broer/zusje te geven een tweede ukje om te vertroetelen en liefde te geven voor te zorgen … maar mijn eierstokken maken spasmen dus werd het IVF na veeeeel jaren spontaan proberen.
  Ik zelf stel die vraag nooit aan mensen maar dan ook nooit !
  Je weet niet hoe mensen tegenover een tweede kindje staan of wat ze doormaken om hun wens waar te maken.
  Sommige kiezen ook bewust voor 1tje al lijkt dat voor sommige niet standaard te zijn !
  Onzin ook natuurlijk !
  Ik wil nog even zeggen Kim en Roy dat het knap is dat je zo intens mogelijk zo veel mogelijk van jullie mooie lieve meid willen genieten een kind verdiend dat ook gewoon !
  Dikke knuf !

 3. Ik kan me voorstellen dat het even wennen is om terug te gaan werken, Ilonka! Maar je doet dat goed! En is maar logisch dat dat werkritme even pittig is! Weer een gezellige vlog! 🙂 En wat fijn dat je nu op het einde van iedere vlog een vraag beantwoordt!

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.