Vakantievlog: Natuurhuisje in Drenthe

Het weekend voor kerst zijn we met het gezin naar Drenthe gegaan, daar verbleven we in een prachtig Natuurhuisje waar we uitkeken op water, water en nog eens water. Heerlijk. Weg van de massa en even de natuur in. Geen Instagram, geen Facebook, geen YouTube, geen WhatsApp, geen laptop en even niet online zijn. Dit klinkt voor sommigen misschien als de normaalste zaak van de wereld. Maar als fulltime blogger en vlogger is het knap lastig om nΓ­et online te zijn. Niet alleen omdat mijn werk en mijn leven zich voornamelijk online afspelen, maar ook omdat ik de drang voel om mijn volgers altijd te vermaken met content en om in contact met ze te zijn.

Tijdens onze vakantie heb ik mijn telefoon opgeborgen in een schattig mini Natuurhuisje. Daar heeft hij heerlijk geslapen en boy oh boy, wat heeft dit een rust gegeven. Hoewel het in het begin wat onwennig voelde om zonder telefoon de deur uit te gaan, verlang ik nu alweer naar een online-break. Ik kan het echt iedereen aanraden!

De natuur in

Zoals eerder vertelt verbleven we tijdens onze break middenin de natuur in een Natuurhuisje in het Drentse Eelderwolde. Onze achtertuin was een onwijs groot meer en onze voortuin een klein bos met een vlonder die naar de bewoonde wereld leidt. Het huisje was brandschoon, ruim, fijn ingericht en de Boxsprings waren zalig. Ik heb in tijden niet zo lekker geslapen!

Hoewel de binnenstad van Groningen zich op slechts enkele kilometers van ons Natuurhuisje bevindt, hebben we ervoor gekozen om de drukte te vermijden. We hadden geen zin in parkeren, shoppen of lunchrooms. We wilden de natuur in en dat hebben we gedaan! Benieuwd naar ons weekendje? In onderstaande vlog nemen we je mee. Ook enthousiast geworden over een break in de natuur? Op de site van Natuurhuisje vind je geweldige huisjes in binnen- Γ©n buitenland!

*dit artikel is in samenwerking met Natuurhuisje tot stand gekomen.

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het Γ©chte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram has returned invalid data.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social