Vlog 85: Mila zegt OPA

Kim Jacobs - 06/11/2017
mila-zegt-opa-blog

In vlog 85 zegt Mila OPA, deel ik een aantal Sinterklaas-tips, probeert Mila zelf te eten, vertel ik over de huidige status van Mila’s dreumespuberteit en word ik geïnterviewd voor VROUW.nl. Kijk je gezellig mee?

2 comments

  1. Ik ben blij dat je Mila deelt met ons! 😉 Haha, want wat een schatje zeg! 🙂
    Ook ben ik blij dat jullie event zo fijn was! Ik geloof meteen dat het heel bijzonder is geweest voor jullie en voor de fans die erbij konden zijn! Maar ik ben stiekem ook blij dat er nu terug meer Mila in beeld is 😉 Ik had haar een beetje gemist 😀 Die ‘opaaa’ is echt te cute! 🙂 En dat lachen nadien! Manmanman #smelt

  2. Zo schattig hoe Mila in je toiletzakje zit te zoeken 🙂 En zo lief hoe Mila “opa” zegt, die zal wel heel trots zijn op zijn kleinkindje!

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.