Vlog 170: Sinterklaas in ons huis

Kim Jacobs - 06/12/2018
vlog-170-alboe-blog

In vlog 170 zie je hoe Sinterklaas 2x (!!) in ons huis is geweest en iets heeft achtergelaten in de schoen van Mila. Ook vertel ik waarom ik ambassadrice ben geworden van VSM, deel ik mijn ervaring met Derma Cardiflor crème en heeft Mila weer een griepje te pakken.

*naar aanleiding van mijn positieve ervaring met Derma Cardiflor crème voor Mila en voor mezelf, heb ik besloten om dit jaar ambassadrice te worden van VSM. Dit wil zeggen dat ik allerlei producten mag uitproberen, hierover vertel in Ouders van Nu (zie bijvoorbeeld hier) en op onze eigen kanalen. Ik ben heel blij en trots dat ik mag samenwerken met dit merk dat haar kracht uit de natuur haalt!

1 comment

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.