Vlog 152: mini make-overs in huis

Kim Jacobs - 17/09/2018

In vlog 152 geef ik een mini hometour tijdens diverse mini make-overs! In de badkamer ruim ik op, maak ik schoon en reorganiseer ik alle toiletspullen met leuke mandjes van Action en onze trolley van Ikea (Råskog). In de keuken maak ik een gezellig hoekje naast de grote kast, ik schilder de eettafel donkergrijs met meubelverf en krijg allerlei nieuwe posters van Desenio omdat ik een toffe samenwerking met ze heb! Net als vorige keer mag ik ook weer een leuke korting geven, namelijk: 25% korting op posters van 17 tot en met 21 september met kortingscode ALBOE. Deze korting geldt enkel voor posters, niet voor lijsten en posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties. Kijk je gezellig mee naar de vlog?

PS: voor iedereen die benieuwd is, dit zijn de posters die ik bij Desenio heb uitgekozen.

L: INTO THE BLUE POSTER – M: BLUE SUCCULENT POSTER – R: BLUE TIDE POSTER

L: WATERCOLOR HANDS NO1 POSTER – M: DIAMONDS POSTER – R: FOGGY TREE TOPS POSTER

TACO DREAMS POSTER

L: BLUE SUCCULENT POSTER – R: BLUE TIDE POSTER

 

2 comments

  1. Hoi Kim,

    Waar is jullie mooie tv meubel van? Ik ben al heel lang op zoek naar zoiets 🙂
    Leuke vlog, je hebt een goede smaak!

  2. Zo schattig hoe Mila er van overtuigd is dat het boekenplankje een bedje is… 🙂 Wat is jullie huisje weer gezellig ingericht ! X

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.