Vlog 14: wij gaan scheiden

Kim Jacobs - 15/04/2019
vlog-14

Al maandenlang wil ik iets met jullie delen. Iets wat heel zwaar, beladen en moeilijk is. Té moeilijk om zomaar even via social media te delen. Maar nu is de tijd gekomen om jullie te vertellen dat Stefan en ik gaan scheiden. Afgelopen maanden waren zwaar en het verdriet was intens. Vorig jaar dacht ik, dit komt nooit meer goed. Maar nu voel ik me sterker dan ooit. Ik kijk uit naar afsluiting, naar een nieuwe start met Mason, een nieuw huis, een nieuw avontuur. Ik heb er zin in!

x Ilonka

2 comments

  1. Dikke knuf Ilonka
    Het is zwaar en moeilijk natuurlijk veeg je die jaren en herinneringen niet zomaar van tafel , jullie delen een mooi lief kind maar als je het tijd geeft kom je er eens zo sterk uit het lukt je vast meid !!!! X

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.