Vlog 132: hoe Roy en ik elkaar ontmoet hebben

Kim Jacobs - 28/05/2018
vlog-132-blog

In deze vlog vertellen Ilonka en ik hoe het gaat met Modifast en Weight Care, krijgt Ilonka een heel leuk cadeau, spelen we met onze Zoef Zoef dieren, gaan we naar de Havenfeesten en vertel ik hoe Roy en ik elkaar ontmoet hebben. Benieuwd naar hoe mijn dagmenu er zo’n beetje uitziet? Hier vind je mijn Weight Care dagmenu.

2 comments

  1. Kruidvat heeft wel UV shirtjes is dat niet wat? Weet eigenlijk ook niet of er badpakjes met mouwtjes zijn….
    Leuke vlog weer hoor heerlijk een momentje voor mezelf als mijn meisje op bed ligt

  2. Ik moet dit weekend niet werken en daar maak ik nu lekker gebruik van jullie vlogs bij te kijken want ik stond een beetje achter 🙂 zo gezellig! Wat lief dat je Ilonka een efteling abonnement gaf! En wat is Mason toch een mooi mannetje! Zo’n guitig lachje heeft ie!

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.