Vlog 128: Mila doet mijn make-up

Kim Jacobs - 07/05/2018
vlog-128-blog

In vlog 128 ga ik naar het Stokke event, krijgt Mason zijn eerste prikjes, plaatsen we een nieuw dak, verstuur ik pakketjes voor de ALBOE shop en doet Mila mijn make-up! Kijk je gezellig mee?

6 comments

 1. Ik moest al lachen met de foto maar als ik de beelden zag lag ik bijna van mijn stoel GE-WEL-DIG !
  Nog veel plezier en een fijne week !

 2. Lief hoe Mila “wauw” zegt bij het doen van je make – up! 🙂 En wat fijn dat Mason zijn prikjes meevielen! Het ziet er zo’n lief mannetje uit! X

 3. Wat betreft het zo enorm erger worden van de bijziendheid heb ik nog een opmerking. Het komt niet vaak voor dat myopie bij een volwassen in een korte tijd de ogen zo snel verergert. Het is vind ik een reden om door te verwijzen naar een oogarts of een optometrist. Het kan zijn dat door veel dichtbij kijken en veel computerwerk de oogspieren als het ware verkrampt zijn en dat geeft het zelfde effect als sterkere bijziendheid. Dat is gemakkelijk te onderzoeken door het indruppelen van atropine druppels. Daarmee vergroten de pupillen en wordt de accommodatie tijdelijk stilgezet. Als dan de ogen worden opgemeten, meet je zeker de juiste sterkte. Het is op die dag wel nodig een zonnebril mee te nemen, omdat je ogen zeer lichtgevoelig worden. En voor het lezen zal je dan je bril af moeten zetten. Maar als je geluk hebt kan je na goede oogtraining een deel van de myopie terugdringen.
  Ik zou je zeker adviseren dat nog een keer te laten nakijken bij een optometrist of oogarts. Succes ermee! H. Herpschlep

 4. Hi Kim,
  Had je nog wat met de tips kunnen bereiken? Vandaag zag ik je nieuwe vlog. Heel leuk weer, ik kijk ze vaak.
  Je hebt je nieuwe bril ook op zag ik. Staat super goed. Wat me opvalt is dat hij wel erg ver voor op je neus staat. is dat de bedoeling of zakt hij af? Met hogere min sterktes kan je het beste de glazen niet te ver van de ogen af hebben, dan verkleinen de glazen nog meer. Je kan zelf op de blog zien dat je gezicht achter de glazen veel smaller lijkt. Als je de bril wat verder naar achter schuift is dat veel minder en lijkt mij mooier. Misschien een idee om hem een keer te laten bijstellen. Zo wie zo: doorgaan met die leuke vlogs! groet, Hanneke.

  1. Klopt! Ik moet hem regelmatig strakker laten zetten omdat mijn gezicht NOGAL smal is. Daardoor staat bijna geen enkele bril. Dit montuur is gelukkig heel erg licht, maar alsnog moet ik hem vaak strakker laten zetten omdat hij toch iets uitloopt door het op- en afzetten.

Leave a comment