Vlog 123: naar de Geitenboerderij

Kim Jacobs - 12/04/2018
vlog-123-blog

In vlog 123 krijgen we onze meubels van Henders & Hazel binnen, geef ik een fantastisch meubel van Henders & Hazel weg, gaan we naar de Geitenboerderij en vieren we mijn verjaardag. Kijk je gezellig mee?

Vergeet vooral niet om mee te doen met de winactie. Inschrijven voor de Henders & Hazel nieuwsbrief kan via deze link. Vergeet ook niet om een reactie onder de video (op YouTube) achter te laten als je meedoet!

3 comments

  1. Natuurlijk doe ik mee met deze gave winactie!! Net aangemeld voor de nieuwsbrief. Ik wil ook erg na een iets warmer woonkamer dus dit zal super gaaf zijn.

  2. Ik heb geen account op YouTube dus kan jammer genoeg niet mee doen met de winactie! 🙁 Wat een prachtige meubels, staan heel erg goed in jullie interieur! Hopelijk heb je een fijne verjaardag gehad! X

  3. Hoi Kim,

    Vorig jaar toen Tommy een paar dagen oud was en ik jou al met vol enthousiasme volgde, hebben we ons droomhuis gekocht! We hebben ondertussen een hoop meegemaakt, schoonvader was ernstig ziek en een verbouwing, maar deze week is alles gestuukt en komt er een schilder. We hebben het hele huis zelf met behulp van familie en vrienden verbouwd. Nu ontbreekt er nog een ding: een hele gave kast waar we ons servies in kwijt kunnen en de verzameling misdaadboeken van mijn partner. We vinden jullie kast echt een plaatje en hopen dan ook echt dat we hem winnen 🙏🍀.

    Veel liefs Boyd, Amber & Tommy

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.