Vlog 111: Mila’s grote meidenkamer

Kim Jacobs - 22/02/2018
vlog-mila-grote-meidenkamer

In de nieuwe vlog ga ik gezellig samen met Mila naar de Efteling, laat ik zien wat ik meeneem naar het pretpark, maak ik Mila’s kamer schoon, gaan we gezellig wandelen met tante Ilonka én neem ik je mee in Mila’s grote meidenkamer make-over.

4 comments

 1. Zo gezellig, samen naar de Efteling! 🙂 Lijkt me zalig om hier zo dichtbij te wonen en er zo regelmatig heen te kunnen! Je hebt al leuke spulletjes voor Mila haar kamertje, ben benieuwd naar het eindresultaat! 🙂

 2. Ben heel benieuwd naar Mila haar grote meiden kamer!
  Ben zelf inspiratie aan het zoeken maar voor een kamer in 2 te delen en dan nog wel voor een jongen en een meisje dus best een uitdaging !
  Veel plezier met inrichten !

 3. Hey Kim,

  Je vroeg hoe wij dat deden met slapen in een groot bed. In heb een succes verhaal over mijn zoontje dat sinds hij net 2 is in een ‘groot’ bed slaapt. Mocht je interesse hebben dan hoor ik het graag

  Groet Sandra

Leave a comment