Vakantievlog: Natuurhuisje op de boerderij

Twee weken geleden vertrokken Ilonka en ik op een zonnige dag naar een Natuurhuisje in Beugen. Een dorp in ons mooi Brabant. Bij aankomst werden we met open armen ontvangen door de onwijs vriendelijke en gastvrije Danny en Bastiaan. We kregen een rondleiding en leerden de mooie paarden van het gezin kennen. Het splinternieuwe huisje waarin we verbleven ligt op het erf van de verhuurders. Het Natuurhuisje is van alle gemakken voorzien. Je vindt er een prachtige badkamer met handdoeken, een föhn, stijltang, opgemaakte bedden, vaatwasser mét vaatwastabletten, afwasmiddel, tv, spelletjes, boeken, campingbedje, kinderstoel, compleet ingerichte keuken, keukenrol, toiletpapier en zelfs een traphekje. Aan een rugzak met daarin toiletspullen, wat kleding en een paar luiers voor de kleine heb je genoeg!

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, heeft het huisje ook nog eens een heerlijke tuin met een grote eettafel onder een prachtige boom. Een Italiaanse droom, maar dan in Nederland. Vanuit de tuin heb je uitzicht over weilanden waar zo af en toe een tractor voorbij komt rijden. Ultieme boerderijsfeer! Naast de tuin vind je de paardenstal en een grote paardenbak waar de paarden heerlijk kunnen lopen. Ben je een paardenliefhebber en heb je wellicht een eigen paard? Dan kun je er je paard stallen en samen vakantie vieren!

Als je het erf afloopt kom je meteen in natuurgebied De Vilt terecht. Hier kun je wandelen, fietsen, paardrijden en vooral genieten van de ultieme rust die de natuur uitstraalt. Wij hebben in het weekend zo’n tweeënhalf uur gewandeld en zijn in totaal vier mensen tegengekomen. Ik kan je vertellen, dat is behoorlijk lekker als je behoefte hebt aan rust!

Al met al hebben wij een fantastische mini-vakantie gehad en weten we zeker dat we nog een keer teruggaan naar dit Natuurhuisje. Vooral Mila heeft intens genoten van alle dieren! Oh, en handig om te weten is dat de boerderij niet aan een drukke weg ligt. Kindjes kunnen er dus heerlijk spelen en ouders kunnen rustig borrelen zonder zich druk te maken over auto’s die voorbij racen! Benieuwd geworden? Hier vind je ons huisje (mét foto’s van de inrichting). Allerlei andere unieke huisjes zijn te vinden via Natuurhuisje.

Kijk je gezellig mee naar de vlog?

*we zijn door Natuurhuisje uitgenodigd om dit huisje te komen testen

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het échte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram has returned invalid data.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social