Speelgoed van Clementoni

Vorig jaar hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met het speelgoedmerk Clementoni. Een merk van Italiaanse bodem dat allerlei soorten speelgoed maakt voor kinderen van verschillende leeftijden. Afgelopen jaar mocht ik Mila en twee ALBOE lezeressen blij maken met de ‘Muzikale Olifant’ uit de babycollectie. Een kleurrijke olifant die kleintjes muzieksoorten, cijfers, kleuren, dieren en dierengeluiden leert. Met het Sinterklaasfeest in het vooruitzicht wil ik jullie in deze blog inspireren met de veelzijdige collectie van Clementoni én mag ik twee leuke winacties organiseren!

Babyspeelgoed

Dit jaar heeft Mila de ‘Activity Train’ cadeau gekregen om uit te proberen. Waar ze vorig jaar als dreumes druk bezig zou zijn geweest met het ontdekken van de interactieve knoppen op de trein, is ze nu voornamelijk bezig met het besturen van de trein en de liedjes. Ze weet inmiddels wat een trein is, realiseert zich wat de trein zingt/zegt en ook de nummers, vormen en kleuren op de trein begint ze steeds beter te herkennen. Het benoemen hiervan doet ze niet snel uit zichzelf. Als ze zelfstandig speelt, rijdt ze voornamelijk rond met de trein en zit ze helemaal in haar fantasiewereld. Maar zodra mama zich mengt in haar spel, begint onze bijdehante tante fanatiek te benoemen wat ze weet en kent!

Greep uit de babycollectie

De olifant en de trein zijn niet de enige producten die leuk zijn voor de allerkleinste. Clementoni heeft namelijk allerlei kleurrijke producten voor baby’s, dreumesen en peuters (0 tot 3 jaar). Van een hobbelpaard die kindjes stimuleert tijdens het leren lopen tot een activiteitentafel en van auto’s tot een voetbaldoel voor sportieve mini’s. Elk kindje heeft eigen interesses en Clementoni speelt hier naar mijn mening heel goed op in met haar diverse collectie.

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het échte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram did not return a 200.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social