Slaapkamer make-over

Twee jaar geleden hebben Roy en ik de lange wand in onze slaapkamer zwart geverfd. Hierna hadden we grootse plannen om het interieur in de slaapkamer aan te pakken, maar dit is er jammer genoeg nooit van gekomen. Toen Desenio – een super leuke webshop waar je mooie posters en lijsten kunt scoren – mij benaderde voor een samenwerking, begonnen mijn ‘interieur eierstokken’ weer te rammelen. Ik kreeg maar liefst tweehonderd euro shoptegoed en heb prachtige posters voor in het nieuwe huisje van Ilonka en in onze slaapkamer gescoord. In deze blog laat ik zien hoe de posters en lijsten van Desenio onze slaapkamer een nieuwe look hebben gegeven.AdvertentieLearn more

Before

Laten we beginnen bij het begin. Zo zag onze slaapkamer er vóór de make-over uit:

Ik kan onze slaapkamer als niets anders dan een bij elkaar geraapt zooitje omschrijven. We hebben geen duidelijke kleurcombinatie gekozen en alle accessoires die je ziet zijn leftovers die ik uit onze woonkamer heb gevist tijdens een van mijn opruim sessies.

After

Ik vind het ontzettend leuk om te zien wat posters kunnen doen met je interieur. Door de posters en lijsten die ik heb gekozen, weet ik welke kleurstelling ik wil en heb ik een duidelijke richtlijn voor het decoreren. Fijn voor een chaoot zoals ik ?

De grote zwarte wand in onze slaapkamer was al behoorlijk opvallend, maar springt er nu écht uit door de grote posters en bijpassende gouden lijsten. Voor boven ons bed hebben we gekozen voor een leeuw en een olifant. Beide posters zijn 50 bij 70 cm groot, een prachtig formaat als je het mij vraagt.

Om de kamer wat meer tot leven te laten komen hebben we gekozen voor een grote poster met groene bladeren erop. Ook voor deze poster hebben we een gouden lijst besteld. De plant in de gouden bloempot maakt het plaatje compleet.

Op de zwarte plank boven onze ladekasten van Ikea staat een subtiele A4 poster met een &-teken erop. Deze poster zit wederom in een gouden lijst.

De overige items zijn van:

  • Gouden bloempotten: Xenos
  • Planten: Ikea
  • Bijzettafels: Action
  • Opbergzak: Kwantum
  • Mand: Action
  • Kussens: Ikea
  • Kasten, bed en plank: Ikea
  • Gouden accessoires: Xenos
  • Gouden fles en kandelaars: Kwantum

Shoppen met korting

Oh, en ik heb goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar posters voor in het interieur! Via ALBOE.nl krijg je namelijk 25% korting bij Desenio. Met kortingscode ALBOE25 profiteer je van 9 tot en met 12 juni van 25% korting op posters (m.u.v. Handpicked posters en lijsten). Dus check Desenio zeker even, het is de moeite waard ?

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het échte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram has returned invalid data.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social