Sinterklaas vieren met een dreumes?

Kim Jacobs - 30/11/2017
dreumes-fase

Op zondag 19 november kwam Sinterklaas aan in onze gezellige haven. Samen met mijn vriendin Sheila, haar dochtertje Isis (3 jaar), haar zoontje Aiden (1,5 jaar) en onze Mila (1,5 jaar) zijn we een kijkje gaan nemen. Terwijl Isis het hartstikke spannend vond om de Sint te zien, waren Mila en Aiden niet echt onder de indruk. Aiden heeft gedurende de intocht heerlijk geslapen in de buggy en Mila heeft vragend om zich heen gekeken. Later die middag zijn we naar een klein Sinterklaasfeest gegaan. Daar wilden de kids van Sheila niet eens in de buurt van Sint en Piet komen en Mila begon meteen te huilen toen de Sint zijn armen naar haar uitstak. Kortom: de kennismaking met Sinterklaas was niet echt geslaagd.

mila-sinterklaas-3-blog

Tóch vinden wij Sinterklaas een ontzettend gezellig kinderfeest en hebben we besloten om dit jaar voor de allereerste keer Sinterklaas te vieren met onze dreumes. Roy en ik zijn beiden vrij op vijf december en willen er een feestje van maken. Overdag gaan we kruidnoten bakken, ’s middags (als Mila slaapt) spelen papa en mama voor hulppiet en ’s avonds gaan we uitpakken en gourmetten! Omdat we rekening houden met Mila’s ritme, beginnen we rond half vijf zodat ze na het uitpakken kan eten en vervolgens op tijd naar bed kan.

Schoentje zetten en knutselen

Bij de gastouder heeft Mila allerlei leuke knutselwerkjes voor de Sint gemaakt en haar schoentje gezet met de andere kindjes, mega schattig! Thuis hebben we nog geen schoentje gezet omdat ze het simpelweg nog niet begrijpt. Wel hebben we een tekening gemaakt voor de Sint en draaien we af en toe Sinterklaas liedjes.

mila-sinterklaas

sinterklaas-mila-4

Sinterklaascadeautjes

Hoewel we Mila’s eerste Sinterklaas klein wilden houden, hebben we stiekem best veel cadeautjes voor haar. Van kleine cadeautjes voor in het keukentje tot een grote ijscokar. En dan werden we deze week ook nog eens door Fisher-Price verrast met de Little People Dierenverzorgingsboerderij. Een kleurrijke boerderij waar boer Jed (jep, de boer heeft écht een naam!!) druk bezig is met de verzorging van al zijn dieren. Kindjes kunnen met deze boerderij op spelende wijs leren hoe ze voor hun dierenvriendjes moeten zorgen. Ze kunnen de dieren naar hun slaapplaats brengen, eten geven en natuurlijk naar buiten laten gaan voor hun dagelijkse beweging. Om de fantasie van de kids nog meer te stimuleren zitten er allerlei knoppen in de boerderij verwerkt. Als ze erop drukken horen ze grappige liedjes, zinnetjes, geluiden én ze kunnen de staldeuren ermee openmaken! Mila heeft de boerderij stiekem al getest en is er dol op. Hij is o.a. verkrijgbaar bij Intertoys (tip: daar is hij nu in de aanbieding!).

fp-900-6

fp-900-2

fp-900-7

fp-900-8

fp-900-5

fp-900-4

fp-900-3

WIN

Uiteraard heb ik iets leuks voor jullie! Ik mag namelijk één Little People Vriendelijke Trein weggeven! Een treintje waarmee Koby en conducteur Kathy door het hele land reizen. Het treintje maakt echte treingeluiden en heeft leuke liedjes. Hoe je kans maakt? Vertel in een reactie onder deze blog dat je meedoet met de winactie, that’s it! Mijn lieftallige assistent én onpartijdig jurylid Roy zal op dinsdag 5 december de winnaar uitkiezen. De winnaars krijgen tijdens het Sinterklaasfeest bericht via e-mail, zitten verder nergens aan vast en je e-mailadres wordt nergens voor gebruikt 🙂

toet

*dit artikel is i.s.m. Fisher-Price tot stand gekomen

362 comments

  1. Voor ons dochtertje Livia van bijna 14 maanden zou ik hem maar al te graag willen winnen en dan zullen we met veel plezier samen ermee kunnen spelen!!

  1. ik ben zelf er te oud voor maaar mijn nichtje zou er super blij mee zijn 🙂 en ik dacht gewoon een kansje wagen .

 1. Ik wil hem super graag winnen voor mijn lieve nichtje Sofia! Voor haar eerste sinterklaas en binnenkort 1ste verjaardag!

 2. Jaaa! Ik doe graag mee! Voor mijn nichtje!😍💕 Ook 1,5 jaar, kan ik lekker met haar spelen met de trein!😍 Kan deze nicht even Piet gaan spelen🙈

 3. Hele leuke winactie! Mijn zoontje vind alle voertuigen geweldig, van tracktors tot kranen en zeker ook een trein. Eem trein heeft hij nog niet en ik weer zeker dat hij dit geweldig zou vinden. Dit jaar is hij nog enig kind met Sinterklaas, goede reden om hem dit keer nog even goed te verwennen.
  Liefs

 4. Super leuk! Ik doe graag mee met de winactie voor onze 1-jarige dochter Liva. Ze is overigens ook groot fan van jullie Mila, zo leuk om te zien!

 5. Ah super leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter Hanna, ik vind het erg lastig met wat voor speelgoed ze nou graag speelt, ik merk dat ik nog veel speelgoed heb voor jongere kindjes.. dus dit komt super goed uit!

 6. Wauw wat een super leuke winactie. Wij maken heel graag kans voor onder andere onze dochter Esmee (20 maanden). Ook kunnen alle gastkindjes er mee spelen die hier dagelijks over de vloer komen. Super leuk : )

 7. Super leuk voor ons zoontje Liam die op 17 december 2 jaar wordt! Leuk (extra) verjaardagscadeautje! Hij is helemaal gek van treinen!

 8. Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Jace! Hij is nu 16 maanden en vind dieren helemaal geweldig! Vandaag zei hij zelfs.. kukelekuuu op zijn manier! Nu duimen dat wij hem kunnen blij maken met dit leuke cadeau! Liefs😘

 9. Wat een super leuke winactie! Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Tygo die is bijna 16 maanden.. iets jonger dan Mila. Tygo en ik duimen heel hard voor deze gave trein!!🤞🏼🍀

 10. Wat een leuke actie. Doe graag mee voor mijn lieve zoontje. Hij wordt morgen geopereerd 😥. Dus Ik weet zeker dat hij hier helemaal vrolijk van wordt. Ook wordt hij zondag 1 jaar🎉🎉🎉🎉.

 11. Toch een beetje sinterklaas vieren hier in Hamburg Duitsland met ons kleine meisje Julie van net 1 jaar! We treinen geregeld naar Breda om familie en vrienden te bezoeken dus inmiddels een echte treinfan! Veel liefs uit Hamburg xxx

 12. Haha voor ons ook dit jaar Yara’s eerste kennismaking met Sinterklaas en het was geen succes! Waarschijnlijk zal ze dit leuke treintje wel fantastisch vinden. Dus ik doe heel graag mee met de winactie.

 13. Ik waag graag een kans, ons jongste meisje moet t doen met t speelgoed van dr broer en zus, hoe blij zal ze zijn met speelgoed voor haar zelf 😀

 14. Ik doe graag mee. Mijn zoontje is bijna 1 jaar oud en begint volop op ontdekking te gaan. Het zou leuk zijn om samen met de trein door huis te tijgeren.
  Oliver duimt mee voor de leuke trein.

 15. Ik doe graag mee! Voor mijn 9 maanden oude zoontje is het zijn 1e sinterklaas en dit zou een heel leuk cadeautje zijn!

 16. Zo leuk!! Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 18 maanden en natuurlijk voor mijn lieve nichtjes als ze komen spelen want wat is nou leuker dan samen spelen!!

 17. Wat een leuke actie! Ik doe ook heel graag mee. Mijn zoontje is even oud als Mila en zal er volgens mij ook zo graag met spelen en ik denk dat de grote zus (die 4 jaar is), stiekem zal willen meespelen

 18. Wat tof dat jij altijd van die leuke winacties hebt! En hoe tof dat je dat dan mag weggeven?
  Ik doe graag mee voor mijn dochter. Hoewel ze nu nog wat jong is, gaat de tijd erg snel en voor ik het weet kan ze hier mee spelen!

 19. Dit wordt de 1e sinterklaas met ons zoontje.
  Dat is nog lang niet zo gewoontjes.
  We houden het nog wel klein,
  Maar wat zou het leuk zijn zo’n trein.
  Vol spanning wachten wij af,
  Wat Roy 5 december kiezen mag…

 20. Zo leuk deze periode met kleine kinderen! Het treintje zou echt geweldig zijn voor ons zoontje van 14 mnd. Ik vond het zo moeilijk om voor hem cadeautjes te vinden omdat hij met veel speelgoed van zijn zus speelt. Maar dit treintje zou perfect voor hem zijn dus ik doe heel graag mee met deze leuke winactie.

 21. Weer een super leuke winactie!
  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Cas van 1.5 jaar.
  Bij de gastouder speelt hij graag met de treinbaan.
  Dit jaar voor het eerst echt sinterklaas vieren.
  Een extra kadootje zou fantastisch zijn!

 22. Tjoek tjoek doet de trein! Hopelijk rijdt hij het huisje van mijn zoontje Sjoerd niet voorbij! Met little people is het altijd een feest zo is het altijd al geweest!

 23. Aaaahhhh!!! Super leuk voor mijn zoontje Vigo van 14 maanden! Ik maak graag kans! Fijne sinterklaas met het gezin!

 24. Super leuke actie💕 Ik doe mee, niet voor mezelf maar voor mijn lieve grote zus en haar eerste kindje💕 #love the vloggs #love kids! #winactie #lovealboe

 25. Heel leuk voor ons zoontje Sep van 16 maanden.
  Ook hij snapt het sinterklaasfeest nog niet maar we vinden het wel heel leuk om hier aandacht aan te geven.
  Heb veel cadeautips kunnen halen uit je vlogs. Thanks daarvoor!

 26. Ik doe graag mee voor ons zoontje Rowen van 15 maanden! Hij is nu al gek op voertuigen, net als zijn papa!

 27. Ik doe graag mee voor onze zoon! Dit jaar alleen budget voor iets kleins omdat onze auto vorige week kapot is gegaan in deze toch al dure maand… zo balen!

 28. Leuk voor mijn dochter van 1,5. Wij wonen grenzend aan een station en een van haar eerste woordjes is trein. Horen wij dus heel wat keertjes per dag ;). Leuk als zij met haar eigen treintje kan spelen!

 29. Waarom ik dit treintje wil winnen?? Zal ik antwoorden als een verantwoorde moeder en vertellen dat ik Fisher Price fantastisch speelgoed vindt, leerzaam, educatief. Of gewoon dat ik al zooooveel winacties heb meegedaan voor mijn twee lieve jongens 11/2 en 5 jaar en nog nooooit iets heb gewonnen en dit te gek zou vinden voor het aankomend Sinterklaas feest! We wachten in spanning af!

 30. Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Hij is helemaal gek van alles dat rijdt en vliegt! Gezellige sinterklaas gewenst voor jullie!

 31. Ook ik doe graag mee! ♡ De eerste keer dat ik ongegeneerd aan de hele gekte mee kan doen, want met een kind ziet het er toch wat normaler uit bij d3 intocht en alles. 🙂 Maar mijn arme zoon van 9 maanden snapt er de ballen van en wordt Door z’n moeder toch overal mee naartoe gesleept…woeps. .
  Dus als goedmakertje is een leuk cadeau misschien wel zo aardig… En een trein is natuurlijk super herkenbaar en leuk voor Anne omdat hij al regelmatig met de trein reist, omdat we geen auto hebben, maar wel familie Door het hele land… lees: ritten van ruim 3 uur…We doen ons kind wat aan. t is hem in ieder geval vet gegund! ♡

 32. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 16 maanden. Ze is gek op treinen. Ze heeft een houten trein maar een trein met geluid heeft ze niet. Mijn en haar duimen draaien

 33. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn zoontje Duuk van 1.5 jaar oud.
  Hij is op het moment heel veel aan het leren. En is zijn woordenschat al flink aan het uitbreiden.
  Alles met muziek en geluidjes is zijn favoriet.

 34. Hee kim, ik wil graag mee doen met de winactie. Dit doe ik voor mijn lieve petekindje die net na sinterklaas 1 jaar word en graag met dingen speelt. Ik geniet van elke minuut dat ik bij hem kan zijn en met hem kan spelen 😊
  Ik kijk je vlogs altijd!

  Groetjes

 35. Hee, ik doe mee met deze win-actie. Het is voor mijn kleine zusje van 2 jaar! Ze is grote fan van Mila (vraagt bijna elke dag of Mila weer een filmpje heeft!)
  Dit treintje zal supper super leuk zijn om aan mijn kleine zusje te geven!!

 36. Ik zou dit super leuk kado willen winnen voor mijn nichtje. Zij is ongeveer een jaar en een echt lachebekje. Ik heb er altijd super veel zin in als mijn zus en zij weer komen. Daarom gun ik haar die leuke kado

 37. Jaa ik doe ook graag mee voor mijn dochter. Dit is haar eerste sinterklaas. Ik merk aan haar dat ze nu toe is aan nieuwe speelgoed om mee te spelen. Hoe leuk zou het dan zijn om nieuwe speelgoed te winnen.

 38. Gaaf zeg, lijkt mij een leuk cadeau voor kerst voor onze zoon van bijna 10 maanden! Keer wat anders dan alleen maar voetbal kijken en auto’s krijgen van papa(wat natuurlijk ook heel leuk is)😂👍🏼!

 39. Wij doen mee! Mijn dochtertje is gek op de Little People poppetjes en ook haar broer vindt het leuk… Dus zou leuk zijn om de trein te winnen!

 40. Ja leuk, winnen!
  Na een wat langere weg om zwanger te raken is het gelukt en we zijn dol gelukkig dat wij in het nieuwe jaar een zoontje krijgen.

 41. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn nichtje, zou een super leuk eerste Sinterklaas cadeautje zijn voor haar!! 🤗😊🎁

 42. Hallo Jurylid Roy,
  Mijn zoontje van 11 maanden zou dit vast ontzettend leuk vinden!! Mama wat minder i.v.m. geluidjes! Maar alles voor de kleintjes 🙂

 43. Jaah!! Ik doe graag mee voor m’n lieve, mooie, dappere, stoere, knappe, slimme en kleine meisie. Ze is gek op poppetjes en diertjes en ik kan er zo van genieten om haar te zien spelen. Dus.. als zij dit wint, win ik ook!

 44. Ik doe graag mee voor mijn dochter, het is voor ons echt ontzettend lastig om weer wat leuke cadeaus te bedenken aangezien we 5 dec Sinterklaas vieren met haar. 7 dec haar verjaardag vieren en dan weer de kerst! Dus dit zou goed uitkomen

 45. Wat een mooi treintje,
  Prachtig voor ons kleintje.
  Daar kan hij uren mee spelen,
  Zo zal hij zich niet gauw vervelen.

  Het wachten gaat beginnen,
  We hopen dat we deze trein gaan winnen.
  Bedankt voor deze unieke kans,
  Hopelijk doen wij straks een vreugdedans.

 46. Mijn zoontje Julien heeft net zijn 1ste verjaardag moeten vieren in het ziekenhuis. Hij is net terug thuis en het zou een leuke sinterklaas / verjaardagskado zijn.

 47. Leuk! Voor ons zoontje Milo. Hij is bijna 1 dus dit zal of een leuk kerstkado of een leuk verjaardagskado zijn! Duimen…

 48. Leuk voor mijn dochtertje Immely! Ze is 2 weken ouder als Mila en wat zijn er veel dingen herkenbaar in jullie vlogs 🙂

 49. Ik doe mee voor me zusje van 1 jaar en 8 maanden ik zou het haar graag willen geven voor sinterklaas kerst en een beetje voor haar verjaardag ❤🎉

 50. Hi Kim en (de knappe) Mila, ik doe mee voor mijn zoontje van 1,5 Lennon en zijn zusje van 5 mndn Lily. Onder het mom van ‘Eerlijk zullen ze alles delen’ 🙂

 51. Wat leeeeuk!
  Ik doe graag mee met de winactie voor mijn zoontje. Papa heeft treinen op zolder, hoe leuk is het dan dat ze samen met de treinen kunnen spelen😉

 52. Wat superleuk! Ik weet zeker dat mijn zoontje Milan hier veel plezier mee gaat beleven. Dus hierbij doe ik graag mee =))

 53. Wauw wat leuk, wij doen graag mee met de winactie. Nu al benieuwd naar alle reizen die hier in de woonkamer gaan plaatsvinden. 😉

 54. Wat een leuke winactie. Doe mee voor mijn zoontje. Hij vind treintjes helemaal geweldig. Met deze mag ie dan wel spelen ipv de showtreintjes van opa. 😉

 55. Ik doe graag mee voor onze dochter Lara. Zij is 1.5 jaar en vind speelgoed met licht en geluid geweldig. Zo heb ik na het kijken van jou vlogs ook al zoef zoef dieren in huis gehaald en ze vind het geweldig! Dus bedankt voor deze inspiratie en het zou super tof zijn om dit treintje eraan toe te kunnen voegen!

 56. Oh wat leuk! Ik doe graag mee met de actie voor mijn dochter Chloë. En natuurlijk wilt mama er ook mee spelen!

 57. Wat een toffe winactie weer! Ik doe mee voor mijn bijna-dreumes Luuk die bij de gastouder heel veel speelt met little people. Een leuke set voor thuis zou dus heel welkom zijn 😃

 58. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Giulia-Elisa! Dit zou heel leuk zijn om te krijgen voor Sinterklaas maar ook voor haar verjaardag want ze is jarig op 1 Januari! Ze is dol op poppetjes en speelt er tegenwoordig veel mee. Ik zou haar graag blij willen maken met deze superleuke trein, ik hoop dat wij het geluk hebben om te mogen winnen!

 59. wat een leuke actie weer! wij doen graag mee voor ons dochter Lina het wordt haar eerste sinterklaas en eerste verjaardag 10 dagen erna😉

 60. Ah, die Mila toch! Hopelijk is haar volgende ontmoeting met de Sint wat minder eng voor haar. Ze zal er vast met de jaren steeds meer van gaan genieten! Wij vieren dit jaar ook pas voor het eerst Sinterklaas met ons dochtertje van 1, dus waag ik een kansje om dit leuke leerzame cadeau te winnen 🤗🤞
  Fijne pakjesavond everyone!

  Liefs

 61. Zoveel reacties al! Toch doe ik ook graag mee voor mijn zoontje. Hij is nu bijna 11 maanden en kan hier al leuk mee spelen denk ik!

 62. Ooh kei leuke actie! Ons Gustje is een maandje oud. Maar dit zou super zijn voor hem binnen enkele maandjes 🙂 hij is enorm benieuwd naar gekke geluidjes dus een treintje is voor hem den uitdaging :p

 63. Ik doe graag mee voor mijn buurjongetje Jorden! Ik moet veel oppassen rond deze tijd omdat de ouders het allebei heel erg druk hebben dus ik dacht dan is dit wel heel erg leuk om mee te nemen!

 64. *Scroll, scroll* yes, we zijn er! Ik doe ook graag mee voor onze dochter Livèn van (bijna) 9 maanden.

  Waarom? Gewoon omdat het kan. (Dit is toch de denkwijze van een man 😉)

 65. Wat een leuke winactie! Doe daarom graag mee voor mijn dochtertje. Ik wens jullie een leuke, gezellige sinterklaas dinsdag!

 66. Super leuk voor mijn kleine dreumes Jaxx! Ik merkte laatst dat hij het speelgoed van Little people heel leuk vindt😇🍀

 67. Jaa, ik doe heel graag voor mijn zoontje Ruben. Viert dit jaar zijn eerste keer Sinterklaas en 1e kerstdag vieren wij zijn eerste verjaardag 🎈💙

 68. Super leuke blog zoals altijd.
  En super leuke winactie
  Ik doe zeker mee voor mijn zoontje Robin van een jaar.
  Wij gaan sinterklaas avond vieren bij mijn ouders samen met mijn zusjes van 3 jaar oud dus dat word super gezellig.
  Maar wij zijn nog een jong stel ik 18 en mijn vriend 19 en hebben niet veel te besteden we hebben wel cadeaus voor de kleine maar niet te dure dingen. Dus het lijkt me heel leuk als we het winnen voor Robin.
  Groetjes demi (je bent echt mijn voorbeeld en ik leer Veel van je video’s en blogs)❤

 69. Wat super leuk!! Zou super leuk zijn deze te winnen voor mijn neefje die in de december maand 1 jaar wordt!! ☺️🎈🎉

 70. Boet is ongeveer een maand jonger dan Mila en zal dit cadeau echt geweldig vinden! Wij doen graag mee met de winactie.

 71. Mijn zoon Damijan doet mee! Ons pechvogeltje kan wel wat verwennerij gebruiken. Hopelijk krijgt hij hiervan weer een glimlach van oor tot oor. Fingers crossed.

 72. Ik doe HEEL graag mee met deze te gekke winactie! Ons zoontje Avery is nu 20 maanden oud en helemaal gek van Little People, hij zou hier zo blij van worden!!

 73. Jaaa! Dat zou echt geweldig zijn voor mijn lieve kleine vriendje! Dat word uren speelplezier! 🚂#tjoeketjoeketoettoet 🍀

 74. Leuk!!! Die wil ik graag winnen voor mijn dochtertje die op precies dezelfde datum is geboren als Mila😃 22 juli it is! Duimen!

 75. Jaaa super leuk! Jullie hebben altijd mooie samenwerkingen! Ik doe graag mee in de hoop onze zoon (1,5 jaar) kennis te laten maken met de trein! Tsjoeke tuut tuut!😜

 76. Wat een leuke actie Kim! Dit zou mijn kleine meid (Charella) van 14 maanden erg leuk vinden. We vieren dit jaar ook nog eens voor het eerst Sinterklaas. Ze is helemaal gek op zulke kleine poppetjes enz als ze bij andere kindjes aan het spelen. Zelf heeft ze helaas nog niet dat soort speelgoed. Dus er zou vast een grote glimlach op haar gezicht komen. ❤️

 77. Ooeeeh ja dat zal super leuk zijn voor ons zoontje!! Ik ben zo onwijs dankbaar dat hij in ons leven is gekomen ondanks de zware tijd( door oa icsi, zwangerschapsvergiftiging, baby in couveuse ivm 2 maand te vroeg geboren), ik weet zeker dat hij dit ook super tof zal vinden en ik gun het hem zooo wie niet waagt wie niet wint !! ( **ik duim duim hah**😄))

 78. Jaa ik doe graag mee voor mijn lieve dochter Evi!!👶🏼 Naast der knuffels en poppen is dit een geweldige toevoeging aan haar speelset!! 😍🙌🏼

 79. Super graag voor mijn lieve Angelo. 🙏🏻 We vieren het niet want maandag staan we voor de rechter ivm zijn vader, maar een pakje voor Angelo zou toch leuk zijn. 🙏🏻

  We hopen heel hard !

 80. Ahh super leuke actie! Ik waag graag een kansje voor mijn dochter Neayana. 14 maanden en ook hier gaan we voor het eerst haar schoentje zetten.

 81. Ooooh leuke actie Kim…ik doe graaaaaag mee om te winnen voor mijn mannetje van 10 maanden.Hij heeft 5 grote broers die allang uit het speelgoed zijn,dus zoiets gaafs van Fisherprice is keiwelkom♡♡♡

 82. Nooit geschoten is altijd mis! Wij schieten mee! Wie weet winnen we dit fantastische cadeau 🙂
  Groetjes Ommi en Bebbj

 83. Leah (7,5 maand) doet graag mee! Ze is gek op cadeautjes en mama vindt treintjes stiekum heel erg leuk! Ik zal een fotootje onder het Facebookbericht plaatsen!

 84. Doe graag mee voor mijn dochtertje Beau die 18 november 1 is geworden. Ze zal het vast super vinden. Liefs Lindsay

 85. Ik wil heel graag meedoen met de winactie voor mijn dochtertje Elle (van bijna 1,5 ‘jaar). Dit zou ze geweldig vinden!! 🤗

 86. Wauw, wat super leuk zeg! Ons zoontje Olivier is ook 1,5 en volop aan t ontdekken. Op dit moment speelt ie erg veel met het sinterklaas setje van Little people dus ik denk dat dit ook een hele goede aarde zou vallen. Aangezien december al zo’n super dure maand is, zou dit echt heel erg goed uitkomen! Duimen maar! 🙏🏻😌😎💙

 87. Toffe actie! Voor mijn dochtertje ook haar 1e ‘echte’ sinterklaas, dit zou een leuk kado voor haar zijn! Fingers crossed! 🤞🏻

 88. Super gaaf 😍 staat al tijdje op het lijstje van ons zoontje Noud.. of ook wel mama’s lijstje 😉 wij vieren dit jaar ook voor het eerst Sinterklaas, zo benieuwd. Hij is totaal niet bang er voor.. Sinterklaas komt zelfs nog een bezoekje aan huis brengen. Zou tof zijn als hij dan kan vertellen dat dit super leuke cadeau onderweg is 😉 xx

 89. Ik doe eigelijk nooit mee aan winacties omdat ik toch nooit wat win,maar wil voor mijn dochter toch een gokje wagen. Ze word in januari 1 en dit lijkt mij inplaats van een Sinterklaas cadeau een heel erg leuk verjaardagscadeau!
  Ze is gek van dieren dus dit word een heel geslaagd 🙂

  *Gaatnuheelhardduimen*

 90. Leuk Kim! Ik doe heeeeel graag mee met de winactie.. hier ook de eerste sinterklaas voor Milo. We houden het ook klein met wat kleine cadeautjes maar deze little people kan er heel goed bij! I love it ❤

 91. Ik doe heel graag mee met deze winactie! Voor mijn lieve neefje die vorige week 1jaar is geworden en al heel veel aan het ontdekken is !
  Fingers crossed 🤞
  Veel liefs Sharona

 92. Ja leuk! Mijn dochter is nu bijna 15 maand en dol op diertjes. Dit zou een leuke hulp zijn om alle diertjes te leren kennen en daar samen met haar broer van 2,5 mee te spelen.

 93. Ik doe heel graag mee, ik ben eindelijk zwanger, dus kan eindelijk meedoen aan leuke baby winacties zoals deze! 🙂 de boerderij lijkt me heel leuk voor als ze er eindelijk is, kunnen we leuk samen spelen volgend jaar! 🙂

 94. Zo he! Wat doen er alweer veel mensen mee;) Leia wordt in januari 1 en is helemaal gek met de zoef zoef dieren apeelsets. Maar misschien vind ze dit ook wel wel erg leuk. Kortom ik doe een poging 🤣😁

 95. Wat super leuk! Onze dochter Sterre word zondag 3 dec. 1 jaar en little people staat al op haar verlanglijstje. Deze trein zou dan ook een te gek cadeautje zijn voor Sinterklaas. 😇

 96. Ik hoop dat ik tussen al die reacties nog kans maak om deze leuke trein te winnen. Als gastouder kan ik hem leuk gebruiken

 97. Lijkt me leuk voor mijn zoon Morris (14 maanden).. Ik ken dit speelgoed niet, maar denk dat hij het heel leuk zou vinden!

 98. Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Nila. Ze wordt 10 december ook nog eens 1 jaar. Dus dat is dubbel feest! Ik zag dat jou Mila zo leuk spelen met dit soort speelgoed, dus ik denk dat mijn dochter het ook erg leuk gaat vinden.

 99. Ik denk dat ik een van de weinige papa’s ben die meedoet, maar ik wil voor mijn zoontje toch een gokje wagen op deze toffe prijs!

 100. Zo te zien is deze little people trein heel populair…en terecht 😍. Ik vind het stiekem ook leuk speelgoed om met mn dreumes mee te spelen. Ik doe dus graag mee en beloof dat mn dochtertje van bijna 2 er ook mee mag spelen 😂

 101. Heel leuk little people wij hebben een ruime collectie heeeeel ruime collectie (bloos) buiten de nieuwe trein die wil Siebe ( 2,5 jaar ) er vast ook nog wel bij 😉
  Ik wil dan ook heel graag meedoen aan deze winactie voor hem 🙂

 102. Wat een superleuke actie😀

  Onze meisje is pas 8 maanden en vind Sinterklaas en Zwarte Piet van Fisher Price al helemaal geweldig (vorige jaar al gekocht toen ik zwanger was😁)
  Wij zouden het super vinden als ze haar Little People collectie uit zou mogen bereiden.

  PS. Mila is zo’n leuke modelletje dat ik zo hebberig van wordt als ik haar zie😍

 103. Super leuke winactie! Ons dochtertje Milou van 2,5 is helemaal gek op “teinen”. Dit zou een leuke verrassing voor onder de kerstboom zijn.!

 104. Wat leuk! Bij ons ook nog geen schoentje gezet maar we gaan wel gezellig sinterklaas vieren. Natuurlijk doe ik graag mee met de win actie!

 105. Oooooooh Odin, aug 2016, doet heeeeeel graag mee omdat hij helemaal gek is op bussen treinen en trams! Duimen maar!

 106. Ik wil dit heel graag winnen voor mijn nicht,
  Zij is moeder van 3 kindjes 1 zoontje en 2 dochtertjes maar mijn neefje is gek op treinen en alles was rijd, die 2 meisjes hebben Sinterklaas nog niet echt door want de ene heeft het downsyndroom en de andere is nog een baby’tje dus kan mijn neefje even lekker spelen en kan mama op de meiden letten.
  Of mijn neefje kan samen met zijn zusje met het down syndroom spelen wanneer mama de fles geeft

 107. Ohhh leukkkk. Ik lees je blogs altijd met veel plezier ook mede omdat onze dochters niet veel qua leeftijd schelen. ( juli 2016) ik doe graag mee. Mette is dol op nieuw speelgoed omdat ze haar baby speelgoed wel zat is

 108. Oohh zo leuk! Ik wil heel graag meedoen voor ons zoontje Milas! 💙🤗 Dit wordt zijn eerste Sinterklaas, aangezien hij nog een beetje klein is hadden we eerst besloten om niet aan Sinterklaas te doen. Maar inmiddels zijn er toch al wat cadeautjes gekocht 🙈☺️. Dit treintje zou daar nog heel goed bij passen! 😍

 109. Ok, dit kan geen toeval zijn… Een paar weken geleden haalde oma de Fisher-Price bus en auto met vouwwagen van papa van zolder (Google maar eens op “FP bus vintage” 😍) je raadt het al een DIKKE hit! Hoe leuk om thuis met de versie van nu te kunnen spelen; fingers crossed….

 110. Ook ik doe graag mee aan deze leuke winactie. Natuurlijk niet voor mezelf, maar voor de beste dochter die ik me kan inbeelden; Yara 💋

 111. Hoi Kim,

  Wat een leukewinactie ❤️! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Milas (1,5 jaar). Hij is helemaal gek van treinen 🚂, elke avond voor het slapengaan zwaaien we nog even naar de trein (we wonen langs het spoor).

  Lieve kim ik volg je al bijna 2 jaar en geniet van de ontwikkelingen van Mila! Wat een leuk gezinnetje zijn jullie!

  Liefs Nicola

 112. Wat even leuke actie. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Polly! Zij is echt toe aan wat uitdagender speelgoed. 🚞

 113. Hey, Roy! Wat een werk maakt Kim er weer van he.. Leuk zo’n voornemen om het klein te vieren, maar ik als volger weet natuurlijk dat daar niks van terecht gaat komen. Kim denkt gewoon aan alles, vooral omdat ze alles aanpast & kindgericht maakt voor jullie Mila! Super mom! Speel je naast lieftallige assistent ook voor HulpKlaas voor Kim? Verdient ze toch! Hele fijne pakjesavond! Xxx

 114. Oh leukkkkk!!! Deze wil ik heel graag winnen voor m’n dreumesdochter Romée, van juli 2016, dus bijna net zo oud als Mila!

 115. Hi Kim (en Roy en Mila),

  Wat lijkt het mij toch fijn om steeds zoveel mensen blij te mogen maken!
  Ik wil graag meedoen met deze leuke actie!
  Wij hebben zelf (nog) geen kindjes, maar wel super veel lieve vrienden met kindjes!
  Wat zou het leuk zijn om hun te verrassen!
  Ik ga duimen!!

 116. Ohhh maar dit is leuk 😍 ik doe graag mee voor mijn zoontje die dit jaar voor t eerst sinterklaas viert! Super leuk! Wij gaan duimen 🤞🏼🍀 alvast een fijne sinterklaas voor jullie!

 117. Sofie is dol op Little People speelgoed, hier zou ik haar echt blij mee maken en doe dus heel graag mee aan de winactie! Fijne Sinterklaas alvast 🙂

 118. Oh dit zou een geweldig cadeau zijn voor onze tweeling. Echt iets waar ze samen leuk mee kunnen spelen.

 119. Ik doe graag mee voor onze dochter Romee! Ze is nu 13 maanden en heeft niet het makkelijkste jaar gehad.
  Moeilijke start (koemelkallergie, bevalling,oorontstekingen) 6 maanden buisjes, en afgelopen maand geopereerd aan haar keel en neus amandelen. Ook dit is mis gegaan en ze heeft een nabloeding gehad en is helaas al meerdere malen in het ziekenhuis opgenomen afgelopen jaar.
  Ze verdiend het om nu eens verwend te worden!💓

 120. Ook ik probeer maar een keer een kans voor mijn zoontje te wagen! Maar het liefste ‘waagt’ hij natuurlijk met het treintje rond 😉!!

 121. Wat een super gave winactie! Ik doe graag mee voor mijn dochter Anna, al denk ik dat mijn zoontjes van 6 en 4 ook graag met haar mee spelen! Al jaren zijn wij fan van Little People 💟

 122. Oh wat tof! Zo leuk om Mila ermee te zien spelen. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Jayden. Hij is nu 4 maanden dus misschien een beetje jong nog maar dan is het wellicht een leuk cadeautje om al weg te zetten voor zijn verjaardag 🙂

 123. Wij doen mee! Super leuk. Mama werkt in een speelgoed winkel. Maar dit is toch wel een uniek speelgoedje van Fischer price!

 124. waag mijn kans voor mijn kleine van 11 maanden. ik hoop te winnen want nu moet ze vooral spelen met speelgoed dat van broer of zus was😕.

 125. Ik zou het heel leuk vinden om te winnen want me moeder is gastouder en zou het heel leuk zijn voor de oppaskindjes☺️

 126. Super leuk ☺️We doen graag mee voor ons 1jarige meisje die de feestdagen voor het eerst kan mee maken en ze verdient om verwend te worden

 127. Leuk! Ik doe mee voor mijn dochtertje Celeste! Ze wordt 5 december 1 jaar, zou een erg leuk verjaardags/sinterklaascadeau zijn! 😊

 128. Ik doe graag mee voor ons dochtertje Faelynn die net 1 is! Ze heeft voor haar verjaardag de stoomboot van Fisher Price gekregen en heeft er zoveel plezier mee! Deze boerderij zou een hele leuke uitbreiding zijn!

 129. Ik doe graag mee voor mijn dochter Emma. Emma is 16-10-17 geboren. De opa van Emma komt ook van de boerderij en dit lijkt ons superleuk!! Groetjes Mirjam

 130. Wat leuk!! Ik doe graag mee met de winactie!
  Jack is 16 maanden en vindt alles wat rijdt/rolt geweldig! Gaat de hele huiskamer ermee rond! Zo schattig om te zien! Deze trein zou hij geweldig vinden! 😃

 131. Ook ik doe graag mee voor mijn zoontje kyan.
  Hij word 10 december 1jaar… En dit zou een super kado zijn… hij is gek op dieren en poppetjes dussssssss duimen maar…!!!!!

 132. Hoi Kim en Mila
  Dit is een super leuk cadeau voor Mn twee kleinkinderen ze kunnen er allebeide mee spelen dat is dus heel erg fijn ! Ik zie hoe lief Mila er mee speelt en ben altijd al een fan geweest van Fischer- Price kocht het al voor Mn eigen zoon die nu 35 is
  Super speelgoed van de beste kwaliteit !!

 133. Wat ontzettend leuk! Mijn dochtertje Liza viert haar 1e sinterklaas en wat zou ze dit geweldig vinden!

  Ohja wat kan ik genieten van al je blogs en vlogs.. Kim je doet het geweldig als mama!!

  En nu duimen maar.. 😉

  Liefs

 134. Super ik wil graag meedoen voor onze 5 kleindochters. Als ze bij opa en oma komen kunnen ze er heerlijk mee spelen en oja het 6de kleinkindje is onderweg. Dus super als we dit voor hun kunnen winnen.
  Gr Angelique Maassen

 135. Nou dan ga ik ook zekereen kansje wagen !! Mijn meisje Mila (scheelt 3 weken met jullie Mila 😉) zou dit echt geweldig vinden !

  Fingers crossed !! 🍀🍀🍀🤞🤞

 136. Oooeehhh leuk!!! Ik doe graag mee voor m’n zoontje!
  De spullen van Ficher Price zijn zo leuk!! Hij zal weg zijn die leuke trein!!

 137. Heel leuk! Mijn kleine meid is dol op dit soort speelgoed 😍 zou een mooie aanvulling zijn voor op ons verlate sintfeestje komend weekend.

 138. Wat een super leuke winactie! Ik doe heel graag mee met deze winactie voor mijn zoontje van 1 jaar. Daar zal hij veel plezier van hebben.

 139. Hier ook sinterklaas met een dreumes! Vinden het zelf veel te gezellig en leuk om er geen aandacht aan te geven. Wij doen heel graag mee met de winactie !😉

 140. Oh wat een leuke trein! Doet me denken aan Fisher Price speelgoed dat ik zelf had toen ik klein was. Top voor sinterklaas/kerst! Ik doe dus graag mee 😉

 141. Super leuke winactie! Nu is onze dochter Veerle nog een beetje te klein (net 3 maanden), maar haar grote neven (4 jaar, bijna 1 jaar) en nicht (3 jaar) kunnen hier heel leuk mee spelen. Tegen de tijd dat Veerle groot genoeg is, komt het speelgoed weer onze kant op. Zo delen mijn zus en ik veel spullen/kleding met elkaar.

 142. Voor onze kleine huilbaby Feline die zich eindelijk na 7 maandjes ontplooit tot een zalig content baby’tje ❤️ Groetjes van een volgster uit België

 143. ik zou hem heel graag willen voor mijn tante als verassing ze is namelijk zwanger van haar 2de kindje ik gun het haar want ze is de liefste tante

 144. Ahhhhh!! Geweldig voor mijn zoontje Joris! Wat zal hij het een leuke verrassing vinden! Hij is van de zelfde leeftijd als Mila, dus ik herken zo de fases die <3

 145. Ahhhhh!! Geweldig voor mijn zoontje Joris! Wat zal hij het een leuke verrassing vinden! Hij is van de zelfde leeftijd als Mila, dus ik herken zo de fases <3

 146. Je hebt altijd super leuke vlogs en posts! Een inspiratie!!
  Wat super leuk de winactie, graag voor mijn kleine meid!😍

 147. Wat een leuke actie! Ik zou graag mee willen doen aan deze winactie voor ons zoontje Vinz. Hij is helemaal gek van voertuigen. Een gezellige dag morgen met je gezinnetje!!

 148. Ik zou heel graag willen winnen voor mijn dochtertje. Ze houdt heel erg veel van ontdekken en is dol op nieuwe speeltjes

 149. Aah wat zit Mila schattig te knutselen, en zo serieus dat ze bezig is met de baard van sinterklaas #lief!

  O, en hopelijk ben ik nog niet te laat voor de winactie?!
  Ik doe graag mee voor ons zoontje!

  Fijne sinterklaas iedereen!!

 150. Erg leuk.. Ik wil ook graag nog mee doen… Mijn zoontje Nick zal het erg leuk vinden om daar mee te kunnen spelen!

 151. Ik doe mee. Dan kan ik aan me neefje (kind van me zus) dit geweldige cadeau geven want die komen volgende week helemaal uit de Dominicaanse republiek op vakantie en kan niet wachten om hem te zien en misschien ook dit super leuke cadeau te geven.

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.