Shop-tip: BabyBjörn Bliss Wipstoel

Kindjes opvoeden. Dat doen we allemaal met ups en downs. Hoe perfect het ouderschap soms ook lijkt te zijn door social media en tv. Uiteindelijk weten we allemaal dat perfecte momenten er zijn, maar dat dagen waarop we niet kunnen wachten tot het bedtijd is er ook bijhoren! Als onze kindjes niet willen eten, Mila hysterisch doet in het openbaar, ze niet kunnen slapen, extreem verdrietig zijn of als Mila totaal niet luistert. Dan breekt het zweet ons ook uit en kunnen we wel janken. Maar de kracht van opvoeden is wat ons betreft: rustig blijven, relaxt zijn en lachen. Mason en Mila zijn bijvoorbeeld beiden geen grote eters. Gelukkig zien ze er gezond uit en zijn ze tevreden. Als ze écht verhongeren, dan laten ze zich wel horen ? .

Power Baby

Dat we later allemaal kunnen lachen om de zwangerschapskwaaltjes, de té volle luiers en om onze koppige kinderen, is de inspiratie voor de nieuwe limited collection van BabyBjörn. De collectie heet Power Baby en geeft ons met frisse kleuren, leuke prints en vooral veel gemak de kracht om te kunnen lachen om alle ups en downs.

Wipstoeltje Bliss

De BabyBjörn Bliss wipstoel die Ilonka vorige maand heeft gekregen, is een echte klassieker. De eerste versie van dit BabyBjörn product werd in 1961 gelanceerd. De wipstoel – zonder kabels, batterijen en dat soort fratsen – heeft drie verschillende standen. De slaapstand (volledig liggend), de ruststand (semi-liggend) en de speelstand (rechtop). Waar de vorige versie tot twee jaar gebruikt kon worden, kan de vernieuwde Bliss vanaf de geboorte tot ongeveer drie jaar gebruikt worden. Wat wij een enorm voordeel van de wipstoel vinden is dat de stof eraf gehaald en gewassen kan worden. Hij is hierdoor super kindproof en ideaal om te gebruiken tijdens het geven van hapjes. Nog een voordeel van de wipstoel is dat hij makkelijk meegenomen kan worden. Hij is onwijs licht en compact. Perfect om door het hele huis te gebruiken, om mee te nemen als je gezellig gaat eten bij vrienden of als je een weekendje weg gaat met je uk!

*dit artikel is in samenwerking met BabyBjörn tot stand gekomen

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het échte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram has returned invalid data.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social