Recept: Hawaii broodje

Geen inspiratie voor de lunch of ben je op zoek naar een lekkere avondsnack? Dan is dit gezellige Hawaii broodje met kaas en ananas wellicht iets voor jou! Het broodje is niet alleen lekker, maar ook super simpel om te maken. Ben je aan de lijn en wil je bewuste keuzes maken wat eten betreft? Dan past dit broodje ook prima in je eetpatroon. Als je voor 20+ kaas en verse ananas kiest, dan ben je hartstikke goed bezig. Vandaag vertellen wij hoe je deze lekkernij kunt maken.

Hawaii broodje met ananas en kaas

Wat je nodig hebt (2 personen)

  • 2 Italiaanse bollen
  • 4 plakjes kaas (20+ voor de dieet dames en heren onder ons)
  • 8 schijven ananas (vers of uit blik)

Stap 1.
Indien je kiest voor afbakbroodjes, begin je met het voorverwarmen van de oven en het bakken van de broodjes.

Stap 2.
Snijd de broodjes open. Nu heb je vier halve Italiaanse bollen.

Stap 3.
Leg op elke halve Italiaanse bol 2 schijven ananas en 1 plak kaas.

Stap 4.
Leg de broodjes op een stuk bakpapier en doe ze vervolgens een paar minuten in een voorverwarmde oven Β (+/- 180 graden).

Tip: het is ook lekker om kipfilet of kalkoenfilet toe te voegen tijdens stap 3.

Wil je meer recepten zien en ben je benieuwd naar wat wij zoal eten? Op de pagina voeding en recepten vind je allerlei leuke artikelen over eten, eten en nog eens eten!

Nu zijn wij natuurlijk benieuwd of jullie dit recept ook gaan proberen?

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het Γ©chte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram has returned invalid data.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social