Pangasiusfilet met rijst en groenten

Vandaag deel ik een heerlijk, bewust en vooral makkelijk gerecht dat zowel als lunch en als diner gegeten kan worden. Het is een recept met één van mijn favoriete vissoorten: pangasiusfilet.

Pangasiusfilet met rijst en groenten

Wat je nodig hebt (2 personen):

  • 200 gram pangasiusfilet
  • 1/2 gele courgette
  • 2 trostomaten
  • 150 gram tuinbonen
  • 1 blokje visbouillon
  • peper & zout of Herbamare zeezout
  • 100 gram ongekookte basmatirijst

Stap 1.

Kook de basmatirijst volgende de gebruiksaanwijzing.Learn more

Stap 2.

Snijd de courgette en de trostomaten in kleine stukjes en bak met wat peper en zout in een scheutje olie. Snijd tussendoor de pangasiusfilet in kleine stukjes.

Stap 3.

Voeg de pangasiusfilet en 1 blokje visbouillon toe en doe de deksel op de pan, vermijd hoog vuur.

Stap 4.

Als de vis gaar is, is er wat vocht in de pan gekomen, dit geen probleem! Voeg de tuinbonen toe en doe de deksel weer op de pan.

Stap 5.

Als alle ingrediënten gaar zijn, is je gerecht klaar! Serveer de rijst en het pangasiusfilet mengsel apart.

Meer eters of stevige trek? Voeg simpelweg grotere hoeveelheden van de ingrediënten toe.

Tipje: ik kook tegenwoordig met de heerlijke Herbamare producten die ik cadeau heb gekregen van A.Vogel. Ik ben helemaal verkocht!

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het échte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram has returned invalid data.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social