Over ALBOE.nl

Maak kennis met de dames van ALBOE.nl

over-alboe-mama-platform

al-boe [je spreekt het uit zoals je het schrijft]; staat voor: a little (al) bit of everything (boe).

ALBOE.nl werd op 22 oktober 2015 opgericht door beste vriendinnen Kim Jacobs en Ilonka Smits. Kim is geen onbekende in de Nederlandse blogger scene. Ze is al vanaf 2009 actief als fashionblogger en kan zichzelf een blogger van het eerste uur noemen.

Hoewel Kim jarenlang met liefde en plezier heeft geblogd op haar vorige blog (All About The Style), kwam ze tot de conclusie dat enkel bloggen over mode en stijl niet voldoende is. “Na zes jaar actief te zijn geweest als fashionblogger raakte mijn passie en motivatie op. Mijn fashionblog en ik hadden onze beste tijd gehad.”, aldus Kim.

In 2015 werd het tijd voor een volwassen stap. Kim zocht een partner waarmee ze haar passies kon delen en deze partner heeft ze gevonden in haar beste vriendin Ilonka. Zij is fulltime werkzaam als verpleegster in de gehandicaptenzorg en had wel zin in een avontuur! Samen bedachten ze de naam ALBOE en creëerden ze een geheel nieuw platform.

Wat vind je op ALBOE.nl?

Op onze kanalen vind je persoonlijke video’s, vlogs en blogs over spraakmakende – maar ook hele alledaagse – onderwerpen. We proberen met onze content alledaagse taboe’s rondom het moederschap te doorbreken en te laten zien dat het échte leven van een moeder geweldig is, maar niet altijd over rozen gaat.

ALBOE.nl is het online platform over het échte leven als moeder.

Thema’s die op ALBOE.nl voorbij komen zijn zwangerschap, moederschap, gezinsleven, kinderen, lifestyle, mode, interieur, voeding en life.

Waar vind je ALBOE.nl?

ALBOE.nl is uitgegroeid tot veel meer dan alleen een blog. Met één van de grootste mama-YouTube kanalen van Nederland, een interactief Instagram account en een positieve blog is ALBOE.nl over heel het web te vinden.

Wil je duizenden vrouwen en mama’s tussen 18 en 45 bereiken? Neem dan zeker een kijkje op onze pagina over adverteren bij ALBOE.nl.