albe-mama-blog

Het online platform ALBOE werd op 21 oktober 2015 opgericht door beste vriendinnen Kim Jacobs en Ilonka Smits. Wat begon als blog over alles wat het leven leuker maakt (ALBOE: A Little Bit Of Everything), groeide door het moederschap uit tot online mama platform over het échte leven als mama. Met het YouTube kanaal, drie Instagram accounts, de Facebook pagina, Pinterest en uiteraard de blog bereiken de dames maandelijks tienduizenden vrouwen. Ze delen content over herkenbare onderwerpen, proberen taboes rondom het moederschap te doorbreken en te laten zien dat het leven van een moeder geweldig is, maar niet altijd over rozen gaat…

Ons welbekende motto is: ballen laag houden. Wij geloven dat het mogelijk is om gelukkiger en relaxter te leven door geen hoge eisen aan onszelf te stellen. Via onze kanalen hopen we vrouwen te kunnen besmetten met dit virus.

Wat vind je op ALBOE?

ALBOE is uitgegroeid tot veel meer dan een blog. Via het mommy YouTube kanaal, de interactieve Instagram accounts, Facebook, Pinterest en de blog delen Kim en Ilonka persoonlijke blogs, vlogs, video’s en verhalen. Thema’s die voorbijkomen op ALBOE zijn zwangerschap, moederschap, gezinsleven, interieur, reizen, mode, voeding en lifestyle. Daarnaast hebben de dames in 2018 een webshop gelanceerd met een eigen kinderkamerposter collectie en duurzame kleding voor het hele gezin.

alboe-mama-blog

Wie vind je op ALBOE?

Kim en Ilonka zijn twee onwijs nuchtere vrouwen die beiden in 1991 zijn geboren in de parel van het zuiden. Zeven jaar later bloeide hun vriendschap op in de speeltuin. Tot op de dag van vandaag zijn ze onafscheidelijk, een duo dat elkaar perfect aanvult. Zo is Ilonka een structuurjunk en is Kim zo chaotisch als de pest. Daarentegen durft Kim in het diepe te springen en houdt Ilonka graag vast aan het bekende. Ondanks hun verschillen staan de vrouwen hetzelfde in het leven. Ze houden niet van bullshit, zijn direct, realistisch en houden van simpele dingen die het leven mooier maken. Ze gebruiken ALBOE om hun ervaringen rondom het échte leven als mama te delen. Met alle ups en downs die daarbij horen.

De ALBOE community

De ALBOE community bestaat uit Nederlandse (91%) en Belgische (9%) vrouwen. De grootste groep vrouwen (50%) is tussen 25 en 44 jaar oud, gevolgd door vrouwen tussen 18 en 24 jaar oud (35%) en tot slot uit dames die 45 jaar en ouder zijn (15%).

Wij vinden het onwijs waardevol en bijzonder dat er zoveel vrouwen zijn die onze reis door het leven volgen. Via onze social media kanalen hebben we dagelijks contact met kijkers en lezers. Ze delen hun verhalen, lieve reacties en tips massaal met ons. Het is heel bijzonder om zoveel vriendinnen te mogen hebben.

alboe-mama-blog