CHALLENGE: outfit scoren zonder zwart

Kim Jacobs - 08/02/2017
challenge-outfit-zonder-zwart-kim-alboe

Toen Oreo mij uitdaagde om deel te nemen aan de 30 Day Wonder Challenge, twijfelde ik geen seconde! Ik vind het heerlijk om een uitdaging aan te gaan én ik kan wel wat fun gebruiken tijdens de duffe, donkere winterdagen.

Ik koos voor Challenge nummero zeventien, genaamd ‘Party on Wednesday‘. Een Challenge die helemaal in het teken staat van plezier hebben en jezelf goed voelen. In het kader van deze positieve challenge, besloot ik mezelf uit te dagen om een vrolijke outfit te scoren zonder zwart en grijs. Iets wat niet vanzelfsprekend is voor mij, ik voel me namelijk veilig in zwart en vermijd kleurrijke kleding normaliter zoveel mogelijk.

Benieuwd of het is gelukt om een outfit zonder zwart te scoren én uiteraard of ik mij goed voel in deze kleding? In de video hieronder zie je of het is gelukt…

30 Day Wonder Challenge

Kan je ook wat kleur en fun gebruiken tijdens de donkere dagen? Check dan zeker even de Facebook pagina van Oreo. Daar vind je het 30 Day Wonder Challenge event waarin elke dag een nieuwe uitdaging verschijnt.

Winactie

Uiteraard laat ik je na deze vrolijke blog niet met lege handen achter! Ik mag van Oreo namelijk een pakket bomvol koekjes en goodies weggeven via Instagram. Wat moet je doen? Ga naar mijn Instagram account (@kimjacobs), vertel onder de foto (zie hieronder 😉 ) hoe jij je Oreo koekjes graag eet en wie weet win je dit overheerlijke pakket. De winnaar wordt op 22 februari bekend gemaakt.

oreo-3-day-wonder-challenge

*dit artikel is i.s.m. Oreo tot stand gekomen (hoe leuk!?)

3 comments

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.