Oproep: Davitamon testpanel

Kim Jacobs - 31/01/2018
davitamon-testpanel-alboe

Lijkt het je leuk om net als bloggers en vloggers producten te testen en te reviewen? Dan heeft ALBOE in samenwerking met plein.nl een super leuke kans voor je! Wij zijn namelijk op zoek naar twee mama’s die samen met ons drie verschillende voedingssupplementen van Davitamon willen testen. Na de testperiode deel je je ervaring in de vorm van een review, deze verschijnt later op ALBOE.nl!

Davitamon

Voordat ik de producten ga introduceren, zal ik kort iets vertellen over het merk! Davitamon is al sinds 1928 specialist op het gebied van hoogwaardige voedingssupplementen. Ervaringsdeskundigen alom! Met hun producten helpen ze baby’s, kinderen, zwangere vrouwen, volwassenen en 50-plussers om gezond te blijven leven met vitamines en mineralen als aanvulling op de voeding die aansluiten bij de behoeften en de levensfase. Met voedingssupplementen die zijn samengesteld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten kunnen ze iedereen dan ook kwaliteit bieden.

De producten

 

Vitamine D Olie voor volwassenen

Dit voedingssupplement is speciaal ontwikkeld voor iedereen die behoefte heeft aan extra vitamine D. Vitamine D is belangrijk voor het behoud van sterke botten en tanden en is van belang voor de opname van calcium en fosfor uit de voeding. Ongeveer twee derde van de dagelijkse dosis vitamine D die je nodig hebt komt uit zonlicht. Het overige deel haal je uit voeding. Dit kan een uitdaging zijn. Vitamine D vind je o.a. in:

 • vette vis, zoals: tonijn, zalm, paling en makreel (meeste vitamine D)
 • eigeel
 • vlees, zoals: rundertartaar
 • margarine, halvarine en bak- en braadproducten (vitamine D toegevoegd)

Hoewel een voedingssupplement zoals Vitamine D Olie geen vervanging is voor een gezonde levensstijl en een bewust voedingspatroon, kan het voor sommigen heel fijn zijn om een aanvulling te nemen. Denk hierbij aan mensen die weinig in de zon komen, of onvoldoende vitamine D via de voeding binnen krijgen en ouderen die meer behoefte hebben aan vitamine D omdat hun huid minder goed in staat is het aan te maken.

davitamon-testpanel-alboe-2

Vitamine D Aquosum voor baby’s en kinderen

Ook voor baby’s en kinderen is vitamine D ontzettend belangrijk en zelfs noodzakelijk! Tijdens de eerste jaren van het leven van een kindje wordt namelijk de basis gelegd voor een goede ontwikkeling van stevige botten. Net als volwassenen halen baby’s en kinderen vitamine D uit zonlicht en voeding. Echter wordt er door het voedingscentrum voor baby’s en kinderen tot 4 jaar geadviseerd om per dag 10 microgram extra vitamine D binnen te krijgen. Voor kinderen vanaf 4 jaar die weinig buiten komen en/of een donkere huid hebben blijft het advies ook na de vierde verjaardag gelden.

davitamon-testpanel-alboe-3

Davitamon Compleet Weerstand kauwtabletten

Last but not least: Weerstand kauwtabletten. Een product waar ikzelf onwijs benieuwd naar ben! Als mama van een kindje kan mijn weerstand wel wat ondersteuning gebruiken 😉

De Weerstand Forte kauwtabletten van Davitamon zijn hoog gedoseerde multivitamines met mineralen voor volwassenen. Enkele vitamines en mineralen, zoals ijzer en vitamine B12, dragen bij aan het geven van een boost aan je energie level, dragen bij aan extra energie bij vermoeidheid en zijn goed voor je weerstand. Uiteraard is ook dit product geen vervanging van een gezonde levensstijl en bewust voedingspatroon. Maar die extra vitamines, die kan ik prima gebruiken!

davitamon-testpanel-alboe-4

Dus; lijkt het je leuk om samen met mij deze producten te testen op smaak, gebruik etc.? Laat dan een reactie achter onder deze blog! De dames die worden gekozen door middel van de eerlijke loting krijgen via e-mail bericht, zitten verder nergens aan vast en je e-mailadres wordt nergens anders voor gebruikt.

x Kim

davitamon-testpanel

*dit artikel is in samenwerking met plein.nl tot stand gekomen

94 comments

 1. Ik zou het super graag testen. Ik zag gister de reclame van davitamon op tv en zei nog tegen mn man misschien moeten we de vitamine d druppels proberen zeker omdat we allebei geen vis eten.. 🙈Max (zoontje van 16 maanden) krijgt ze niet voor niks dacht ik ook! X

 2. Mij lijkt t wel wat om dit te testen. Mijn weerstand is ook ver te zoeken op dit moment dus t zou goed uit komen👍🏼

 3. ik zou graag Davitamon willen testen. Mijn haar en huid hebben na de zwangerschap een flink klap gehad dus misschien dat het met Davitamon beter word.

 4. Het lijkt mij super leuk om te testen! Kan goed wat extra vitamine en energie gebruiken met een zoontje van 4 en dochtertje van 5 maanden.
  Btw leuke vlogs en blogs altijd!😃

 5. Deze voedingssupplementen zijn hier meer dan welkom! Erg nodig maar hou ook heel erg van producten testen (iets met nogal kritisch zijn). Met dit weer en doorkomende tandjes zijn dit de ideale producten om te mogen testen.

 6. Superleuk! Ik ben sinds 17-12-2017 mama van ons lieve zoontje Noèl
  Ik zou graag de producten willen testen.

 7. Ik als mama van een dochtertje van 15 maanden voelt zich geroepen! Momenteel zijn we alle drie hartstikke verkouden, en heb ik zelfs krentenbaard, bah!! We kunnen wel wat extra weerstand weer gebruiken !

 8. Lijkt me hele leuk om samen met mijn kleine te testen. Ben altijd bezig met vinden van de juiste vitamine en helemaal als nieuwe bakken mama heb ik weer nieuwe vitamine behoeftes nodig.

 9. Kim, I’m your girl!
  Met een baby van 5 maanden kan ik deze producten natuurlijk goed testen. Hij krijgt de druppeltjes op waterbasis (love that by the way) en ik test de druppels en de extra weerstand vitamine (die ik hárd kan gebruiken!).

 10. Meedoen lijkt mij heel leuk! Ik merk zelf dat ik sinds de kleine er is, echt een lage weerstand heb. Ook ben ik wat neerslachtiger en wie weet helpt wat extra vitamine D daarbij!

  Liefs, Tamara

 11. Testmama!

  Wat leuk, met een meisje van 4 en een meisje van 5 maanden probeer ik iedere dag weer alle ballen hoog te houden, ritjes naar school, kdv, werk, nachtvoedingen… Ja wat extra vitamines zijn hier heel welkom! Dus bij deze zou ik graag testmama willen worden voor de producten van davitamon!

 12. Hoi Hoi, lijkt me leuk om een plekje te machtigen in het testpanel. Als moeder kun je wel wat extra weerstand en energie gebruiken met zo’n peutertje in huis. En met dit grijze weer zijn die extra vitamine D ook zeer welkom. Soms snoep ik al mee met de druppels voor mijn zoontje, een eigen flesje is dus geen overbodige luxe 😉 fijne dag!

 13. Hoi Kim, ik ben sinds oktober vorig jaar mama. Na een valse start kan ik wel een beetje weerstand en energie gebruiken!
  Groetjes Mirjam

 14. Ja! Zou graag willen mee doen! Ik ben nog altijd zoekende wat bij mij beste pas voor meer energie en weerstand. Ben bijna altijd verkouden en zou daar graag vanaf willen.

 15. Zou het heel graag samen met m’n gezin (partner en 2 dochters van 4 en 1.5) willen testen, ben altijd zoekende tussen alle verschillende merken.

 16. Hi Kim!

  Wat leuk, dit komt als geroepen!!
  Hier een mama van een meisje van 13 maanden, die de laatste maanden terror is snachts haha;)! Dus energie en een wat betere weerstand kan ik onwijs goed gebruiken!! Het lijkt me leuk om dit te testen, en te zien of het ook echt werkt! Voor de kleine gebruiken wij al vanaf dag 1 vitamineD van davitamon en erg positief over!

  Fingers crossed!

 17. Leuk! Zelf mama van een zoontje van 14 maanden! Die dagelijks vitamine drupjes krijgt. Zelf als werkende mama kan ik ook wel wat extra’s gebruiken!:)

 18. Wat een goede timing! Op dit moment ben ik bezig met het vernieuwen/aanpassen van mijn blog, waar een naamsverandering ook een onderdeel van zal zijn! Verder zijn we hier momenteel echt zoekende naar de beste vitaminen voor ons en de dochter en is deze testrun een super kans om hiernaar te gaan kijken!

  Lotte en ik hopen mee te mogen doen!

  Liefs, Pienepien!

 19. Het lijkt mij super leuk om deze producten te testen. Samen met mijn zoontje van 5 maanden wil ik deze uitdaging graag aan gaan.
  Elke moeder kan een goede boost gebruiken 💙

 20. Lijkt me leuk om te testen! Kleine Noah is nu bijna 6 maanden oud en ik ben weer bezig fit te worden om hopelijk binnenkort aan een volgende zwangerschap te mogen beginnen. Alles voor een gezond kindje en een gezond lichaam!

 21. Lijkt me super leuk om te testen met onze dochter van 15 maanden extra vitamine is altijd goed en er over te schijven lijkt me super leuk

 22. Dit lijkt me zeker wel wat! Vitamine en gezond leven is wel belangrijk. Zou zo leuk zijn om mee te kunnen doen:) Ik hoop echt dat ik uitgekozen word!

 23. Ja lijkt me erg leuk. Wij hebben een dochter van bijna 2 en in verwachting van een nieuw wonder. Ik zou graag samen met mijn gezin willen samenwerken hiervoor.

 24. Hoi!

  Ik zou graag deze producten willen testen. Ik heb een zoon van 5 en 1 van 11 maanden. We doen alrijd ons best om zo gezond mogelijk te eten maar ja het blijven kinderen he 😉 daarom lijkt t me fijn om deze producten te testen!

 25. Wij gebruiken vooral in de herfst en winterperiode extra multivitamine voor o.a. weerstand. Ik ben zelf werkzaam in de kinderopvang 0-2 jaar waardoor ik regelmatig te maken krijg met griep, verkoudheid e.d. Ben benieuwd of dit daarbij kan ondersteunen.

 26. Ik meld mij graag aan! Tijdens mijn zwangerschap kan ik wel wat extra vitamines gebruiken. Mijn zoontje krijgt al vanaf de geboorte drupjes van Kruidvat huismerk. Ik ben benieuwd hoe deze hem zouden voldoen.
  Liefs

 27. Hey kim!

  Het lijkt me superleuk om deel te nemen aan dit testpanel. Als alleenstaande studerende/werkende moeder kan ik zeker wat extra vitamines gebruiken! En ik hoor inderdaad van meerdere professionals dat mijn dochter extra vitamine D nodig heeft vanwege haar huidskleur. Mooie gelegenheid om deze van davitamon te testen.

  Groetjes,
  Lluendelyn & Neayana

 28. Ook ik zou graag kans willen maken samen met mijn dochtertje van 1,5 jaar! Ikzelf heb een lage weerstand vanwege mijn auto-imuunziekte en ben dus heel benieuwd of dit zou helpen om een betere weerstand te krijgen! Alles voor een goede gezondheid!

 29. Dit zouden wij wel willen testen!! Lijkt me leuk voor onze kids en voor mezelf. Ben zelf een zoektocht gestart naar de juiste vitamine maar nog niet gevonden…

 30. Graag zou ik bij het testpanel willen aansluiten! Voor mijn zoontje van bijna anderhalf gebruik ik de aquosum met anijs smaak al, ben benieuwd of dit dezelfde is. Verder is mijn energielevel de laatste tijd nogal beneden peil, dus het lijkt me leuk om uit te testen of de vitamines daadwerkelijk erbij helpen om dat level wat op te krikken.

  🤞🏼

 31. Wat een leuke actie om dit te testen! Ik zou graag mee willen doen! Mijn zoontje is nu ruim 13 maanden en we hebben allebei die vitamientjes hard nodig!💊

  Groetjes,
  Annette & Evan👶

 32. Hoi Kim. Heel graag zou ik een testmama willen zijn voor davitamon. Heb een kleintje van 1 jaar die vitamine de gebruikt en een meisje van 5. De weerstand zou ik ook wel willen testen mijn weerstand is nog erg laag sinds de zwangerschap en bevalling. Krijg alle virusjes vd kinderen mee. Ik en mijn dochter Nina kijken graag naar jouw vlogs. Xoxo

 33. Lijkt mij super leuk om te testen samen met mijn zoon. Ik ben zelf werkzaam in de kinderopvang en met al die ziektes om mij heen kan ik wel wat hulp bij mijn weerstand gebruiken!

 34. Leuk! Ik zou graag meedoen met het testpanel. Mijn zoontje van 1,5 kijkt altijd uit naar zijn vitamine D druppeltjes. Ik vraag hem s ochtends altijd om ze te pakken en dan komt hij er enthousiast mee aan gerend! Kan als moeder ook wel wat extra weerstand gebruiken!! Tof als ik gekozen zou worden!

 35. Geweldige actie weer. Moeder van een ventje die net 3 maanden is en ontzettend ondeugend. Samen weer wat weerstand opbouwen en vitamine d is goed voor de botjes en weerstand. Zelf al wat van davitamon geprobeerd hij vind de oliedruppels verschrikkelijk haha dat gezichtje is echt geweldig nu hopelijk de andere variant proberen. Keep on going girls altijd even een ontspan momentje en weten dat je niet de enige bent die tegen bepaalde dingen aanloopt.

 36. Jaaa! Ik wil hier graag aan meedoen, samen met mijn dochter van 2.5.

  Wij gebruiken beide al dagelijks vit D, dochtertje van davitamon en moeders van etos.
  Ik vind het belangrijk om gezond te leven en een goed voorbeeld te zijn voor mijn dochter.

  Succes!

 37. Ontzettend graag zou ik het willen testen aangezien ik nu tijdens mijn zwangerschap een behoorlijk te kort heb aan vitamines omdat mijn lichaam het slecht opneemt wat ik ook probeer, dit zou voor mij dus een goede test zijn of mn lichaam dit wel opneemt

 38. Leuk! Wij willen dit ook wel testen! Ik heb een kindje van 2 en een kindje van 3 maanden, zij zitten dus aan de vitamine D druppels. Zelf kan ik ook altijd wel wat extra’s gebruiken, dus wij willen graag helpen met testen!

 39. Ik zou supergraag willen testen! Mijn dochtertje van bijna 6 maanden is non stop verkouden en wij daardoor helaas ook. Wij kunnen dan ook een weerstandbooster van Davitamon goed gebruiken! 😍

 40. Het lijkt me heel fijn om deze producten uit te testen. Vooral voor mezelf als mama. Sinds mijn zwangerschap ontbreekt het al aan de vitamine-d, wij eten verder ook bijvoorbeeld geen vis. En momenteel is mijn weerstand ook niet heel oké.

 41. Ik ben heel erg benieuwd naar de producten van davitamon. Ik haal altijd eigen merk producten en ben wel benieuwd of het wat uitmaakt.

 42. Hi Kim,
  Aangezien ik altijd mijn mineralen en supplementen bij een reform zaak koop. Ben ik heel benieuwd wat Davitamon doet.
  Zeker als kersverse mommy 🙂 en als voedings-/gezondheidsdeskundige!

  Dus ik vind het wel leuk om mee te doen met de loting.

 43. Hoii!
  Ik ben zelf nog een kind van 14 jaar. Ik will het eigelijk testen met mijn twee buurjongetjes die nog eenmeer jaar oud zijn.
  Ik begrig het heel goed alsals u een volwassene zoekt. Goetjes kaylah

 44. Jaaaaa!! Lijkt me supper leuk om dit uit te testen samen met mijn zoontje van bijna 2 en ons dochtertje van 2 maand. Zou het supper vinden om mijn mening hier over te delen. En wat een leuke samenwerking met plein.nl

 45. Ik zou deze producten samen met mijn dochtertje Ivy (14 maanden) willen testen. Toevallig moest ik er vanmorgen nog aan denken of ik supplementen moet gaan gebruiken omdat mijn energie soms ver te zoeken is.

 46. Ja lijkt mij super! Ik gebruik nu ook Davitamon voor mijn kinderen dus ben ook heel benieuwd naar de andere producten!

 47. Ik zou ze samen met mijn dochtertje van 11 maanden willen testen. Extra weerstand kunnen we beiden hard gebruiken.

 48. ik zou het graag willen testen.
  ‘heb een zoontje van nu 1 maand beide kunnen wij wel goede vitamientjes gebruiken

 49. Hoi Kim,

  Ook ik zal graag de Davitamon willen testen.
  Wij hebben elkaar gezien op de negenmaandenbeurs vorig jaar, leuk!
  Hier loopt een kruimeltje rond van 15maanden en naast dat hij en ik wel extra vitaminen kunnen gebruiken, ben ik net als jij bewust bezig met een gezonde voeding en levensstijl.
  De Davitamon staat hier ook in de kast, ik heb de Vit D olie en aquosum al getest haha.

 50. Ik zou wel mee willen doen me weerstand is erg laag mijn dochter is 8 maanden weet niet of dat een goede of minder goede leeftijd is

 51. Ik wil ook graag een kansje wagen en mee doen met het test panel samen met mijn dochter van net 1. Ik ben vaak verkouden in deze periodes dus ik ben heel erg benieuwd vooral of dit me dan helpt op de been te houden!
  Ook ben ik benieuwd naar de vitamine d voor mijn dochter ze is nogal kritisch wat smaakjes betreft dus ook dit zou ik dan graag willen proberen!

 52. Het lijkt mij heel gaaf om mee te doen aan zo een test!
  Ik als 27 weken zwangere mama zal de vitamines vast wel kunnen gebruiken.
  En wil graag kijken wat dit voor veranderingen met zich mee brengt ook binnnen mijn gezin.

  Mijn partner die gebruikt helemaal geen vitamine pilletjes bijv. maar misschien kan dit wel helpen om de weerstand ook aan te sterken enz.

 53. Ik zou (ondanks dat ik zelf geen moeder ben) graag meedoen voor de weerstand kauwtabletten. Ik zit op dit moment in mijn tweede jaar van een dubbele studie, waaronder de pabo. Ontzettend leuk, maar sinds ik stageloop ben ik regelmatig ziek of verkouden door de ‘virussen’ die de kinderen met zich meedragen. Omdat ik naast mijn studie ook nog 2 bijbaantjes heb om mijn huur te kunnen betalen heb ik weinig tijd voor buiten in de zon zijn en genoeg slaap, wat extra weerstand zou dus heel fijn zijn!

 54. Samen met mijn zoontje van 6,5 maand zou ik graag deelnemen aan het testpanel!
  Zowel ik als mijn zoontje gebruiken op dit moment vitamine d (van een ander merk ;-)) en zelf gebruik ik nog vrouw vitamines, maar met de (af en toe) gebroken nachten is wat extra energie in de vorm van een vitamine supplement zeker welkom!

 55. Lijkt me heeeel fijn om te testen! Sinds afgelopen november alleen maar ziek, koorts keelontsteking etc dus iets meer weerstand bouwen is voor mij ook wel fijn!

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.