Op zoek naar balans | deel 2

Kim Jacobs - 19/09/2018
weight-care-blog-1

In de vorige blog over mijn zoektocht naar balans met Weight Care schreef ik dat ik nogal schommel in gewicht. Vaak had ik de drang om na het diner ongezond te gaan snacken en was ik in staat om naar een tankstation te rijden om daar extra chips, koek, snoep en ijs te halen. Vervolgens lag ik mezelf – bommetje vol – in bed af te vragen waarom ik mij in vredesnaam zo had laten gaan. Hierdoor was ik in een paar maanden tijd ruim zes kilo aangekomen, paste ik niet meer in mijn broeken en zat ik niet lekker in mijn vel. Toen Weight Care mij vroeg om samen het roer om te gooien, twijfelde ik geen moment en ben ik de uitdaging aangegaan. In deze blog vertel ik hoe afgelopen maanden zijn gegaan en hoe het gaat met mijn zoektocht naar balans.

Afvallen

Voor het kwijtraken van de eerste kilo’s besloot ik om – net als Ilonka – voor een harde reset te gaan. De eerste vijf dagen van mijn avontuur stonden in het teken van een ‘vliegende start’. Bij deze aanpak hoorden drie maaltijdvervangers, een tussendoortje, twee stuks fruit, rauwkost en voldoende vocht per dag. Tijdens deze aanpak heb ik geen gebruik gemaakt van het kant-en-klaar ‘vliegende start pakket’ van Weight Care, maar heb ik mijn persoonlijk dagmenu samengesteld met producten die ik lekker vind.

Voorbeeld dagmenu tijdens de vliegende start

 • Ontbijt 8.00u: Weight Care chocolade shake
 • Tussendoortje 10.00u: Weight Care krokante reep pure chocolade
 • Lunch 12.30u: Weight Care maaltijdreep karamel
 • Tussendoortje 14.00u: banaan
 • Tussendoortje 16.00u: rauwkost (sla, tomaat & komkommer)
 • Diner 18.00u: gekookte groentemix (wortels & snijbonen)
 • Toetje 18.30u: magere yoghurt met Weight Care muesli en appel
 • Tussendoortje 20.00u: rauwkost (snack tomaatjes)
 • Drankjes: water met citroen, thee en bruisend water


Na de ‘vliegende start’ was ik twee kilo kwijtgeraakt en ben ik overgestapt op de ‘afvallen’ aanpak van Weight Care. Bij deze aanpak horen twee maaltijdvervangers (ontbijt & lunch), een tussendoortje, twee stuks fruit, rauwkost, één evenwichtige maaltijd (diner) en voldoende vocht. Deze aanpak was voor mij minder intens omdat ik ’s avonds kon genieten van een maaltijd. Als bourgondische levensgenieter gaat er immers niets boven een heerlijke maaltijd en een drankje op zijn tijd!

Voorbeeld dagmenu tijdens het afslanken

 • Ontbijt 8.00u: Weight Care chocolade shake
 • Tussendoortje 10.00u: banaan
 • Lunch 12.30u: Weight Care maaltijdreep pinda noga
 • Tussendoortje 14.00u: 2x kiwi
 • Tussendoortje 16.00u: rauwkost (wortels & komkommer)
 • Diner 18.00u: 100 gram witvis, 200 gram groenten (puntpaprika, sugarsnaps & ui), 100 gram couscous en wat olijfolie voor het bereiden van de vis
 • Tussendoortje 20.00u: Weight Care krokante reep pure chocolade
 • Drankjes: water met citroen, thee en spa bruisend

Na drie weken de ‘afvallen’ aanpak te hebben gevolgd was ik nog een kilo kwijtgeraakt en paste ik weer fatsoenlijk in mijn kleding. JOEHOE!! Vanaf dat moment besloot ik om – ondanks dat ik nog niet op mijn streefgewicht was – te beginnen met de ‘op gewicht blijven’ aanpak. Niet omdat ik de handdoek in de ring wilde gooien, maar omdat ik steeds meer ging inzien dat twee kilo minder op de weegschaal mijn leven niet zou verrijken. Zoals ik vorige maand op mijn Instagram schreef (hier), streef ik niet naar size zero, een sixpack, heupen zonder groeistrepen of een carrière als bikinimodel. Maar betekent balans voor mij lekker in mijn vel zitten. Dit zit ik wanneer ik op gewicht blijf, mijn favoriete kledingmaat – waarvan ik vind dat hij goed bij mijn figuur past – kan dragen en ik geen last heb van eetbuien. Dat ik op mijn eetpatroon moet letten om de balans te bewaren en niet elke dag los kan gaan, zie ik niet als vervelend, zolang ik maar een stok achter de deur heb.

Het bewaren van de balans

Inmiddels zijn we ruim drie maanden verder, zit ik nog steeds lekker in mijn vel, pas ik prima in mijn kleding én ben ik van mijn eetbuien af! Het mooiste van alles is dat ik hiervoor niets hoef af te zweren en bourgondisch kan blijven genieten. Het grote geheim achter het bewaren van de balans is structuur, structuur en nog eens structuur. Ik heb duidelijke afspraken met mezelf gemaakt. Op maandag, dinsdag en donderdag eet ik gebalanceerd en is er geen ruimte voor ongezonde snacks. Op woensdag is het ‘Weight Care Wednesday’ en houd ik een balansdag. Ik ontbijt en lunch dan met een maaltijdvervanger en vul dit aan met fruit of een ander gezond tussendoortje. ’s Avonds eet ik een gebalanceerde koolhydraatarme maaltijd. Kleine side note: als we op woensdag iets leuks gaan doen of gezellig gaan lunchen verschuif ik mijn balansdag naar dinsdag of donderdag. Vanaf vrijdag begint mijn weekend. Omdat ik van maandag tot en met donderdag heb opgelet, kan ik genieten van een hapje en een wijntje en de balans prima bewaren. Daarnaast heb ik door de structuur van mijn dagmenu ’s avonds bijna nooit meer de drang om mezelf vol te proppen. Wát een verademing is dat zeg.

Dit alles klinkt wellicht streng, maar het valt écht reuze mee. Zolang ik met schema’s werk en opschrijf wat ik mag eten, heb ik er geen moeite mee om de met mezelf gemaakte afspraken na te komen. En natuurlijk laat ik het los tijdens de vakantie, kan ik ultiem genieten van spontane etentjes en feestjes. Maar het is fijn om zonder na te hoeven denken terug te kunnen grijpen naar een structuur. Onderstaande video heb ik een paar weken geleden samen met Weight Care opgenomen. Super spannend, maar vooral heel leuk! In deze video vertel ik over mijn dagmenu’s en weekschema.

WIN

Omdat ik oprecht heel erg blij ben met Weight Care als stok achter de deur, heb ik geregeld dat ik iemand mag verrassen met een bomvol pakket met mijn favoriete én een aantal nieuwe producten! Naast de chocolade shake, cappuccino maaltijdreep, karamel maaltijdreep, krokante repen van pure chocolade en de shakebeker krijg je de havermout sinaasappel & cacao maaltijdrepen, havermout honing & vanille en havermout framboos shakes cadeau om te proberen. Een mooi moment om aan de slag te gaan met die extra kilootjes of om net als ik op gewicht te blijven vind je niet!? Meedoen is simpel. Vertel in een reactie onder deze blog waarom je het pakket graag zou willen winnen! Mijn lieftallige assistent en onpartijdig jurylid Roy zal over twee weken een winnaar uitkiezen. De winnaar krijgt bericht via e-mail, zit verder nergens aan vast en je e-mailadres wordt nergens voor gebruikt. Toi-toi-toi! We kunnen niet wachten om jullie reacties te lezen.

weight-care-winactie

PS: heb je vragen naar aanleiding van deze blog, wil je weten hoe een eetweek er zo’n beetje uitziet of ben je benieuwd naar iets anders? Twijfel niet en laat vooral een reactie achter!

*deze blog is in samenwerking met Weight Care geschreven.

99 comments

 1. Na een lange periode van te veel en ongezond eten ben ik klaar voor een nieuwe start! Ik wil weer lekker in mijn vel zitten, zijn wie ik wil zijn. Weight Care in combinatie met meer bewegen, lijkt mij een goede start!

 2. Fijn dat je jouw draai hebt gevonden. Ik vind het overigens helemaal niet streng klinken, maar juist dat je de goede balans hebt gevonden :-).

 3. Ik zou dit zo graag willen winnen. Ben al maanden bezig om de laatste zwangerschapskilos er af te krijgen maar val elke keer weer terug in slechte gewoontes. Wat zou het lekker zijn om met dit pakket een stok achter de deur te hebben en de laatste kilo’s er af te krijgen.

 4. Hallo,
  Ik heb eigenlijk precies het zelfde probleem, deze zomer heb ik de hele tijd heerlijk gegeten maar ik eet nu nog steeds heel veel lekkere dingen en heb wel twee eetbuien op een dag.
  Ik zou graag het pakket willen winnen om van mijn eetbuien af te komen en om wel ritme te hebben in mijn eetgewoontes.

  Groetjes,
  Eline

 5. Wat een geweldige mindset heb jij Kim! Daar leer ik zeker van.
  Een paar kilootjes minder zou me helpen om me wat prettiger te voelen. Ik doe dus graag mee met de winactie

 6. Hey Kim,

  Door jullie blogs over jullie harde reset ben ik een maand geleden ook gestart met weight care. Helaas werd ik na een week ziek en ben ik er even mee gestopt. Nu probeer ik het weer op te pakken, maar de knop vinden vind ik soms nog lastig. Daarbij vind ik het ook een zoektocht naar welke producten ik van weight care wel en niet lekker vind. Het pakket zou mij helpen bij die zoektocht en een stok achter de deur zijn om het de komende weken vol te houden.

  Al jaren zo niet mijn hele leven is mijn gewicht een issue en ik zou het heel fijn vinden als in ieder geval de eerste tien kilo met behulp van weight care eraf zouden vliegen.

  Als laatste wil ik jullie, Kim en Ilonka, allebei een compliment geven. Jullie zijn hier allebei zo open over. Dat vind ik onwijs knap en jullie hebben allebei een heel mooi resultaat behaald!

  Liefs,
  Ellen

 7. Allereerst, wat een prachtige blog! Mooi hoe je deze inzichten hebt opgedaan en hoe het nu daarmee gaat.

  Ik zou graag een kans maken op dit prachtige pakket. M’n zoontje is inmiddels een half jaar en ik heb m’n uurtje lesgeven op de sportschool weer opgepakt. Met 2 kinderen is de ‘ wanneer eet ik ook alweer’ slecht te vinden en ik ben m’n balans en structuur helemaal kwijt. Ik heb wel een schema hangen maar vergeet toch nog vaak te eten en ga dan inderdaad als de kids op bed liggen op ‘ snaaitoer’.

  Ik wil terug naar de structuur die ik had voor m’n zwangerschap en me weer prettig voelen in m’n vel/kleren.

 8. Oh wat lijkt het me fijn om dit te winnen! Ik ben helemaal niet iemamd met overgewicht, maar ik merk dat ik net als jij savonds vaak grijp naar ongezonde snacks. Dat begin ik nu toch wel te merken aan mijn lichaam, en ik denk dan ook dat zo’n hard reset voor mij enorm kan helpen om mijn levensstijl te veranderen. Gewoon om wat gezonder te leven en lekkerder in mijn vel te zitten. Hope hope! Xx

 9. Hoi Kim,

  Ten eerste wil ik even zeggen dat je een topvrouw bent! Ik geniet ontzettend van je vlogs!
  Zelf heb ik een zoontje van 1.5 en het is tijd om de kilo’s er nu eens af te krijgen! Soms heb je met zo’n kleine zo weinig tijd om goed voor jezelf te zorgen dat er dan weer een ongezonde maaltijd in gaat.
  Dus wie weet gaan ze er mocht ik dit pakket winnen nu dan wel eens vanaf!!

 10. Jaa graag!! 4 maand geleden van baby nr 3. En die irritante laatste paar kg die er voor zorgen dat ik weer mooi in Mn kleding pas blijven plakken.
  Sporten weer opgepakt maar wat reset betreft eten kan ook geen kwaad. Dus dit komt goed van pas.

 11. Ik zou het heel graag willen winnen omdat ik 1 van lekker eten hou en 2 ik graag de balans wil blijven houden tussen een mooi gewicht en toch af en toe iets lekkers wil eten 😇

 12. Dit lijkt me ideaal on te winnen. Met een bruiloft die volgend jaar gepland staat moet het lukken om de laatste kilo’s kwijt te raken! 🙂

 13. Omdat ik bijna ga bevallen van mijn tweede en ik zooo baal van al die kilo’s die er bij zijn gekomen… ik heb voor mijn gevoel niks geks gedaan maar toch springt dat getal omhoog en ik voel me er doodongelukkig bij.
  Dit zou voor mij een goede start zijn naar een gezond gewicht🤞🏻

 14. Wat een goede blog zeg, thanks hiervoor. Inmiddels ben ik een jaar geleden bevallen van mijn dochter Veerle en ben ik nog, op de laatste paar kilo na, niet op mijn oude gewicht. En eigenlijk… vind ik het wel prima! Het getal vind ik niet zo belangrijk, wel vind ik het belangrijk om goed in m’n vel te zitten. Ik herken het stuk over de vreetbuiten en woon sinds kort tegenover de supermarkt. Heel moeilijk soms (oke, vaak) om niet een reep chocola of iets te halen!! Ik zou de Weight Care willen winnen om iets aan de suiker verslaving te doen.

 15. Ik zou heel graag winnen omdat er ja 2 zwangerschappen op 2 jaar nog 6 kilo is blijven aanhangen die ik er heel graag af wil hebben! Ik streef niet naar mijn maatje 34 van voor de eerste zwangerschap maar maatje 38 zou ik heel fijn vinden

 16. Wat fijn om dit te lezen!
  Ik moest van mezelf nu ook echt bezig, en mn kilo’s kwijt raken. De oudste is even oud als Mila, en de jongste 12 weken. Dus fanatiek bezig met sport en mn eten, alleen ja mijn valkuil is dus ook dat ik echt een Bourgondiër ben.
  Maar de kilo’s zijn er echt aangevlogen na 2 vlot achter elkaar zwangerschappen met zwangerschapsdiabetes.😅

  Ik was nooit zo van de repen en de maaltijdvervangers. (Bourgondiër) maar hoe jij ze weg zet in een schema moet mij ook lukken, dus doe graag mee met de actie!🤞🏼

 17. Mijn dochtertje is 11 maanden maar ik moet nog zo’n 15 kilo voordat ik weer op mijn oude gewicht ben. Ik herken heel goed wat jij zegt, ik kan me niet zo goed bedwingen en een reset zou wel heel goed zijn dus ik zou het top vinden om dit te winnen!

 18. Ik zou heel graag willen winnen! Sinds ik bevallen ben lukt het maar niet om de zwangerschapskilos kwijt te raken, ondanks het 3 keer in de week sporten.

 19. Ik zou dit pakket heel graag willen winnen. Ik ben voor de zwangerschappen van mijn 3 kinderen 35 kilo afgevallen. Nu wil ik nog ongeveer 7 kilo afvallen maar het lukt niet goed door eetbuien. Of ik ben heel streng voor mezelf en eet dan heel gezond of ik eet alles wat niet bepaald gezond is.
  Misschien is dat net als bij jou voor mij een goede manier om balans te gaan vinden!!

  Ik ga heel hard duimen!
  Groetjes

 20. Hoi Kim en Ilonka,
  Als eerste wil ik zeggen dat ik jullie echt geweldig vind en de vlogs super leuk!
  Ik ben nog maar 20 jaar en in oktober 3 jaar samen met mijn vriend. Sinds ik een relatie met mijn vriend heb ben ik 20 kilo aangekomen. Ik woon nu een jaar samen en mijn vriend houdt nogal van lekkere dingen en lust geen groente. Hierdoor vond ik het eerst lastig om andere dingen (gezonde) te eten terwijl hij bijvoorbeeld pizza at. Nu heb ik in mijn vakantie toch de knop omgedraaid en besloten dat het voor mij niet langer kan want ik heb namelijk overgewicht terwijl ik 3 jaar geleden nog ondergewicht had. Ik ben nu begonnen met bewuster te gaan eten en wat meer te bewegen. Dit zou mijn echt super veel helpen om mijn doelen te behalen. Ik hoef geen maatje xs meer maar ik zou graag hetzelfde als wat jij al zei mezelf lekkerder in mn vel willen voelen en mijn favoriete kleding weer aan te kunnen zonder dat ik een half uur voor de spiegel hoef te staan omdat ik mezelf te dik vindt!
  Groetjes Manon

 21. Ik zou graag het pakket winnen, omdat ik net ben begonnen met fulltime werken. Dit vind ik best zwaar waardoor ik ‘s avonds vaak eetbuien krijg na de maaltijd en flink ben aangekomen. Ik hoop dat dit pakket me kan helpen terug te komen op mijn streefgewicht.

 22. Wat leuk om jou ervaring te lezen! Net als jij schommelt mijn gewicht heel erg. Ik wil zo graag enkele kilo’s kwijt maar alleen lukt het me helaas niet. Het weight care pakket zou voor mij een nieuwe start zijn om me eindelijk weer goed te voelen in mijn vel en weer op gewicht te graken. Zo kan ik niet alleen op professioneel vlak maar ook persoonlijk weer een grote stap vooruit zetten.

 23. Jaaa! Pick me! Dit pakket zou ik super graag winnen. Ik wil ook net iets lekkerder in mijn vel zitten en wat meer structuur gaan aanbrengen in mijn discipline-arme bestaan. En ik wil net zo shinen in mijn nieuwe high waists als jij! Ik heb alleen net ff dat duwtje in de rug nodig en dit pakket zou een goed begin zijn.

 24. Hoi Kim, graag wil ik dit pakket winnen omdat ik een nieuwe start aan het maken ben na een moeilijke periode. Ik heb 8 jaar lang gestudeerd, heb intussen 3 diploma’s – met als hoogste een master in de rechten – en was een jaar geleden helemaal klaar om de arbeidsmarkt in te gaan. Na een moeilijke periode op mijn werk en onbegrip van mijn leidinggevende, begon ik uitputtingsverschijnselen te krijgen. Op advies van de dokter ben ik in ziekteverlof gegaan (anders zou ik in het ziekenhuis belanden) en heb ik de moedige beslissing genomen om mijn ontslag te geven. Deze beslissing en de omstandigheden er rond hebben hun effecten gehad, zowel mentaal als fysiek. Ik ben helaas 10 kg aangekomen door ongestructureerd en ongezond te eten omdat me dat toen beter deed voelen, althans dat maakte ik mezelf wijs. Ik wil de strijd aangaan tegen de kilo’s met een gezond voedingspatroon en met meer te sporten. Dat laatste ben ik aan het realiseren door een fitnessabonnement te nemen en probeer ik 2x per week te sporten. Ik voel me al een beetje beter in mijn vel, maar dat getal op de weegschaal blijft moeilijk. Hoe je je innerlijk voelt, straal je uiterlijk uit. Een nieuwe job waar ik gelukkig van word, hoop ik dat snel op mijn pad zal verschijnen. Lieve groetjes, Steffi

 25. Ik zou het graag willen winnen, ben al 15 kg kwijt maar het stagneert al een tijdje, hopelijk helpt dit met het laatste zetje!

 26. Wat mooi dat je streeft naar gelukkig en gezond zijn en wat knap dat je dat gelukt is. Nu 7 maanden na mijn bevalling ben ik daar ook erg aan toe, maar door alle verplichtingen vind ik het heel lastig om de balans daadwerkelijk te vinden. Een beetje hulp zou daarom meer dan welkom zijn.

 27. Beste Kim en Roy,
  Wat een leuke winactie.
  Wel vind ik het altijd lastig om te zeggen “waarom ik het verdien”.
  Dat is namelijk precies waar ik nu zo mee aan het werk ben.
  Voor mezelf zorgen, mezelf waarderen gewoon omdat ik er ben in plaats van dat ik eerst dingen moet behalen voor ik ‘goed genoeg’ ben.
  In mijn leven heb ik mezelf altijd weggezet voor mijn familie, om hen te ontlasten en om de klappen op de vangen.
  Zelfwaardering en zelfvertrouwen zijn moeilijke punten voor mij.
  Ik werk er nu aan, ik probeer voor mezelf te zorgen.
  Daar hoort ook bij dat ik gewicht wil verliezen om gezond te zijn en goed in mijn vel te zitten. Ik hoef ook geen carrière als bikinimodel (haha)
  Maar gezond en goed in mn vel zitten is wel een grote wens.
  Kim, ik wil je graag bedanken. Of ik dit nou win of niet, je hebt me geïnspireerd en ik voel me gesteund.

 28. Wat een leuk filmpje Kim!( en Mila ) Het lijkt mij een super fijne ervaring om dit uit te mogen proberen en hopelijk mijn laatste 5 zwangerschaps kilo’s kwijt te raken. Het zou helemaal top zijn om het vooral definitief kwijt te zijn met Weight Care als nieuwe life style! Liefs

 29. Ohh dit zo ik zó graag willen winnen!!
  14 maand geleden ben ik bevallen van mijn zoontje en het lukt me gewoon niét om die laatste 5/6 kilo er weer af te krijgen. Niet dat het persé om de kilo’s gaat, maar ik zou me gewoon lekkerder in mijn vel en meer tevreden voelen als dat kleine randje, waardoor ik niet al mijn kleding meer mooi pas en waar ik me nu zo aan stoor er weer af is. En zonder een beetje hulp en een reset lukt me dat helaas niet. Overigens is dat kleine mini mensje die extra kilootjes meer dan waard, maar een mama die lekkerder in haar vel zit is ook wat waard!

 30. Hi Kim,

  Ik heb die harde reset ook nodig. Na mijn zwangerschap ben ik 25 kg aangekomen en ben een beetje aan het jo-joen met mijn gewicht. Ik moet ook dus weer op zoek naar balans. Een beetje hulp heb ik echt nodig. Wil weer happy zijn en ik denk dat ik dat met deze stok achter de deur echt ga hebben. Happy mom, happy Son, dat is mijn streven. Dus Fingers crossed! Hoop dat ik keihard aan de slag mag. De producten zijn voor mij helaas te duur, maar hoop op deze manier er toch mee aan de slag te kunnen.

 31. Mijn kleine meid is net een maandje jonger dan jullie Mila. Het excuus, het zijn de zwangerschapskilo’s kan inmiddels echt niet meer! De extra kilo’s zou ik graag kwijt willen raken, maar de juiste manier heb ik nog niet gevonden. Ik zou heel graag willen proberen of weight care wat voor mij is! De motivatie om weer lekker met mijn kleine meid rond te rennen en te spelen zonder die extra kilo’s is groot, dus dit zou echt een perfecte start zijn! Veel liefs, Dominique

 32. Heel graag zou ik ook meer kilo ’s af willen vallen! Tijdens de zwangerschap van m’n tweeling ben ik 45 kilo aangekomen, gelukkig zijn er al wel weer 35 af! Ik blijf nu “hangen”, met behulp van dit pakket hoop ik nog eens 20 kilo af te vallen! Hopelijk voel ik mij hierdoor energieker 🙂

 33. Na het bekijken van de (geweldige) vlogs had ik mijzelf voorgenomen het ook beter te doen, nl door ook eerst een vliegende start te maken. Dit is uiteindelijk niet helemaal gelukt waardoor ik toch weer een wat ongezondere levensstijl aanhoud. De reden hiertoe was dat de producten wat duurder uitvielen (ookal nam ik de wat goedkopere versies) dan ik eerst dacht. Als student heb je natuurlijk niet altijd het centje op overschot voor deze dingen. Nu zou ik toch weer graag opnieuw beginnen en deze keer liefst wel met succes. (Mochten jullie nog tips hebben om het vol te houden mogen jullie ze zeker laten weten🙂)

 34. Ik zou heel graag willen winnen! Na een heftige periode van een zware operatie aan mijn arm, het overlijden van mijn oma en oom is het er niet echt van gekomen om goed op mijn eten te letten… helaas door de operatie 4 maanden niet kunnen sporten en nu merk ik toch wel dat er wat bij is gekomen. Ik zou heel graag willen winnen om voor mijn buitenlandstage in Spanje mij weer prettig te voelen in mijn eigen lichaam.

  Ik hoop het heel erg 💕💕💕
  Ps. Ik mis nooit een vlog!!

 35. Goed om weer een blog te lezen!
  En dan nu… de “strijd tegen de kilo’s”
  Ik blijf steeds rond het zelfde (voor mij te zware) gewicht zitten, maar schommel heen en weer; aan het eind van de weer 1 kg meer.. de week er op 1 kg minder.. Daar moet maar weer eens verandering in komen met een goed eet schema, want helaas schiet dat er nog te veel bij in en “vergeet” ik te eten waardoor ik tot avond eten te weinig over de dag at, snel warme eten naar binnen omdat ik er zin in heb maar daardoor ook snel vol zit om vervolgens ’s avonds ongezond te snaaien…. :s woeps
  Met oa. Ilonka als voorbeeld wat betreft afvallen kan ik er het positieve weer van in zien!

 36. Mijn dochtertje is net iets jonger dan jullie Mila. Het excuus van ”het zijn de zwangerschapskilo’s” kan ik inmiddels echt niet meer gebruiken haha. Ik wil heel graag de extra kilootjes kwijt om weer moeiteloos met de kleine te ravotten en te spelen! En nog belangrijker.. om me weer meer ”mezelf” te voelen. Soms bestaat het leven uit alleen uit de titels mama, vrouw, werknemer, maar vergeet ik een beetje dat ik ook goed voor mezelf moet zorgen. Niet alleen voor mezelf, maar ook om een goede werknemer, vrouw en allerbelangrijkste beste mama te zijn voor onze kleine meid. Dit pakket zou echt een te gekke ”goede start” zijn! Ik zou heel graag een poging wagen om te winnen!

 37. Hoi! Ik zou dit pakket heel graag willen winnen omdat ik graag een paar kilo’s kwijt zou willen raken. Ik zit na mijn zwangerschap op een paar kilo’s na weer op mijn oude gewicht maar die laatste paar kilo’s zijn super lastig om kwijt te raken.
  Ik heb erg last van ongezonde eetbuien ’s avonds op de bank tijdens TV kijken als de kleine man op bed ligt.
  Ik ga duimen!!

 38. Ik zou heel erg graag willen winnen. Over 3 weken ben ik uitgerekend van mijn eerste kindje. Weight care lijkt mij een heel mooi handvat om weer een balans te krijgen in mijn voeding en op den duur ook de zwangerschapskilo’s te verliezen. Voor mij is het vinden van de balans het belangrijkste. Gezond eten, maar ook durven te genieten. Nu maar hopen, maar eerst genieten van de kleine die gaat komen

 39. Weer een mooie en eerlijke blog heb je geschreven Kim. Ik doe graag mee. De afgelopen maanden is onze wereld flink op zijn kop komen te staan. Mede dankzij de medicatie is mijn gewicht aardig toegenomen. Nu het einde van de behandelingen in zicht is en ik dus weer met mijn gewicht aan de gang mag, zou dit extra handje me goed van pas komen.

 40. Hoi Kim, ilonka & Roy natuurlijk!
  Graag doe ik mee aan deze actie, mijn dochtertje word volgende maand 1 en de kilo’s die ik in mijn zwangerschap ben aangekomen gaan er zo moeilijk af dat ik soms een beetje hopeloos word.
  Een goede stok achter de deur is dat wij volgend jaar gaan trouwen en ik dus strakker en fitter in mijn vel wil zitten maar dit zonder hulp niet helemaal lukt.
  Ik werk onregelmatige diensten dus ik “snack verkeerd” of ben zo druk op een dag dat soms eten er helemaal bij inschiet 🙈
  Ik denk dat dit pakket mij oprecht een eind zal helpen en dat ik ook een “harde reset” nodig heb om weer wat gezonder en fitter te worden!

 41. Hoi lieve Kim,
  Ook ik zou heel graag dit weight care pakket willen winnen!
  Ik probeer al maanden af te vallen. Elke keer gaat er max. 5 kilo maar daar stopt het ook bij. De laatste tijd zelfs een duur plan aangeschaft omdat ik het beu was! Maar door privé omstandigheden en vreselijk veel stress ben ik alleen maar meer gaan eten. Ik voel me kl…
  Ik ben 24 jaar en heb al behoorlijk overgewicht. Ik hoop dat jij mij wilt helpen!

  Liefs, Ashley

 42. Lieve Kim,
  Graag zou ik dit pakket willen winnen. Mijn gewicht is altijd al een struggle geweest. Tot ongeveer een jaar terug was ik op mijn streefgewicht. Daarna doorgegaan met gezond eten, balans vinden en sporten dacht ik goed bezig te zijn. Nu ben ik 20 kilo aangekomen en waar het vandaan komt geen idee. Maar het is zo frustrerend en zo afvallen lukt me gewoon niet. Ik heb een hulpmiddel nodig. Veel geprobeerd, maar weight care nog nooit! Ideale manier ok het uit te testen. Hopelijk helpt dit mij!🍀

 43. Oh ik zou zo graag dit pakket willen winnen
  Mijn naam is Anne en ik ben 21 en moeder van een lieve dochter van 2 en een zoon van 1. Ik heb altijd gezecht oh na dat ik bevallen ben blijf ik gewoon sporten en let ik goed op me eten , maar heelaas de werkelijk heid is anders 😅
  En ben ik op dit moment erg zoekende naar iets dat goed bij mijn past en zou ik graag dit geweldige pakket willen proberen

 44. Oh ik zou zo graag dit pakket willen winnen
  Mijn naam is Anne en ik ben 21 en moeder van een lieve dochter van 2 en een zoon van 1. Ik heb altijd gezecht oh na dat ik bevallen ben blijf ik gewoon sporten en let ik goed op me eten , maar heelaas de werkelijk heid is anders 😅
  En ben ik op dit moment erg zoekende naar iets dat goed bij mijn past en zou ik graag dit geweldige pakket willen proberen 😇

 45. heej heej ik ben tot nu 32 kilo afgevallen maar ik ben de motivatie een beetje kwijt…..zou er graag nog 40 kwijt willen en mischien is dit wel de oplossing van me struggles tuurlijk moet je het zelf doen maar beetje hulp van weiht care..en dan hopen we volgendjaar december me kilootjes er af je hebben

 46. Ik zou het heel graag eens proberen. De afgelopen tijd ben ik echt een aantal kilo aangekomen, en met name die cravings herken ik heel erg. Gewoon afvallen lukt me niet zo, dus ik hoop dat dit een stok achter de deur zou zijn…

 47. Wat een leuke winactie.. Afgelopen maart ons tweede zoontje gekregen.. Echt helemaal trots op onze lieve mannetjes.. Helaas kwam ik tijdens beide zwangerschappen veel kilo’s aan (20 kilo).. een genen tikje denk, want dat had mijn moeder ook.. inmiddels al wat pogingen gedaan om af te vallen, maar helaas zonder resultaat.. Zoiets gratis kunnen proberen zou het duwtje in mijn rug kunnen zijn.. eindelijk weer eens dat leuke jurkje aan kunnen doen, staat op mijn wensen lijstje..

 48. Oeh net een stuk heerlijke chocolade naar binnen gewerkt en nu al spijt 😬. 2,5 week geleden bevallen van een prachtig meisje en wil heel graag de overgebleven zwangerschapskilo’s kwijt raken. Dit pakket zou een goede stok achter de deur zijn voor deze bourgondier om dat te verwezelijken! #duimenduimenduimen

 49. Hee kim,
  Ik doe graag mee met de winactie!
  Ik loop al een tijdje met hetzelfde probleem, dan deed ik overdag erg m’n best en savonds kan ik al het lekkers niet weerstand dat ik het liefst naar de supermarkt sprint (en dit vervolgens ook doe) helaas heb ik afgelopen tijd wat tegenslagen gehad waardoor ik dat een soort goed maak met eten, dit gaat natuurlijk helemaal nergens over maar ik heb ook zon soort stok achter de deur nodig! Dus weight care komt perfect uit.
  ! Liefst

 50. Ik doe heel graag mee. Eerder ben ik met weight care 45 afgevallen alleen zit de helft er weer aan door stres en emoties. Mijn zelfvertrouwen is ver te zoeken omdat ik niet lekker in mijn vel zit, gezond eten lukt me wel maar ik moet me hoofd een reset geven om er weer 100% voor te kunnen gaan. Dit pakket zou mij weer een mooie opstart geven om weer van mezelf te gaan houden en me goed te voelen bij wat ik doe!
  Liefs Jessica

 51. Heeeel heeeeeel graag !! 😱 Ik zou dit zo graag willen proberen! Ik zit al een tijd na Mn zwangerschap tegen die laatste kilootjes op te boxen. Ik ben absoluut niet dik, maar die paar kilootjes minder zouden wel heel fijn zijn. Ik ga duimen 💪🏻🍀🍀🍀🍀

 52. Ik zou graag mee willen doen, omdat wij al twee jaar een kinderwens hebben zonder resultaat.
  Nu blijkt dat ik PCOS heb en nu moet afvallen (10kg) om te starten met een behandeling.
  Het lukt me tot nu toe niet & het doet veel pijn. Ik hoop dat ik dit win, zodat ik ‘met een beetje hulp van jullie’ de kilos snel kwijt ben en we een wondertje mogen ontvangen.

  Liefs uit Friesland

 53. O gosh weet niet meer of ik had mee gedaan dus blij met de last minute call!! Ik wil graag mee doen omdat ik al fan ben van weightcare shakes. En ben ook al op de goede weg sinds 2e zwangerschap en zo’n pakket winnen zou mooi bijdrage. Roy succes met kiezen 🍀 lieve groetjes Marlies

 54. Kortgeleden vroeg mijn, inmiddels, verloofde mij ten huwelijk en mijn antwoord was volmondig ja. Op die dag wil ik op mijn allermooist zijn en dit pakket zou daar een heel mooi begin voor zijn. De liefde vieren op ons allermooist!

 55. Omdat ik als 29 jarige vrouw nog nooit tevreden ben geweest over mijn lichaam. Op vakantie durf ik niet alleen in mijn bikini een drankje te halen maar moet ik altijd een jurkje aan omdat ik zo bang ben wat andere mensen denken. Over een paar maanden word ik 30 en hoop dat 30 voor mij echt de nieuwe 20 kan worden en dat ik eindelijk eens tevreden kan zijn over mijn lichaam. Ik ben al begonnen met sporten sinds 2 weken dus dit zou het extra zetje kunnen worden voor mij om mijn doel te bereiken.

 56. Die verrekte, vreselijke, onaangename, zo niet sexy zwangerschapskilo’s moet en wil ik kwijt! Weightcare Rocks! Dus het zou hier echt fantastisch zijn!

 57. Inspirerende blog om te lezen, leuke winactie ook! Ik ben 23 en zou graag meedoen, ik wil graag wat kilo’s verliezen en wil dit graag doen zonder een enorm crashdieet. Dit lijkt mij een geweldige oplossing van lekkere maaltijden (dranken) en afvallen tegelijk.

 58. Ja heel erg graag! Mijn dochter is nu 10 maanden en lichamelijk zit ik gewoon echt niet goed in mijn vel. We hebben enorm pittige eerste maanden gehad waardoor terug op gewicht komen niet gelukt is. Zou heel erg graag hier mee starten! 🙂

 59. Hey hallo.
  Ik zou graag mee willen doen met de winactie om wat *oude* zwangerschaps kilo’s kwijt te raken (van mijn zoontje van 1 haha) ik merk dat het moeilijk is om weer op me oude gewicht t komen en na het zien en lezen van jullie resultaten zou ik het ook graag zo proberen!!

  Xx danielle

 60. Na 12 jaar weer begonnen met sporten. Voel me hierdoor al iets meer in balans maar ben nog steeds op zoek naar een volledige balans met voeding en beweging.

 61. Ik doe heel graag mee. Afvallen blijft lastig maar na mijn zwangerschap is het nog moeilijker. Moe na een dag spelen met de kleine man is de neiging heel groot om te snaaien. En aangezien ik toch wel een sexy mamma voor mijn man wil worden kan ik dit pakket heel goed gebruiken! Mijn man zal jullie ook dankbaar zijn 🙂

 62. Beetje last minute maar ik zou het super leuk vinden om het pakket winnen .
  Ik word namelijk 21 november geopereerd aan mijn pols omdat ik deze toen ik 35 weken zwanger was verbrijzelde door een ongeluk. Mijn dochter word over een maand 1 jaar en ik ben zo blij dat ze eindelijk een operatie gaan doen om te zorgen dat ik geen pijn meer zal hebben . Maar ik moet voor deze operatie afvallen zodat er minder risico is en dit pakket zou geweldig zijn om me daar mee te ondersteunen . Fingers crossed groetjes lizzy (Roy kies mij💪🤣)

 63. Ik wil niet mee doen voor mezelf maar voor mijn moeder ze zit al een tijdje niet helemaal lekker in haar vel en wil er wel een paar kilootjes af hebben. Ik zou haar het heel erg gunnen na een moeilijke periode kan ze wel weer even een setje in de rug gebruiken zich klaar maken voor een nieuwe start.
  Hoop dat ik voor haar mag winnen en het haar kan geven.
  Bedankt voor het lezen.
  Liefs Carmen

 64. Oef kan nog net!!! Ik hooo oprecht zo erg dat ik nog kan deelnemen aan de winactie!!! Ik zit momenteel niet lekker in me vel letterlijk’. Mijn man en ik hebben de afgelopen 4 jaar veel moeten doorstaan ivm lange traject IVF/ICSI/burn outs/ vroeggeboorte prematuur zoontje/ Pre eclampsie..dit alles zorgt ervoor dat ik mijn balans kwijt ben geraakt on verantwoord eten en ben helaas ook veel aangekomen. Voel me erg onzeker en wil zo graag DIE stap neme maar op 1 of ander manier lukt het gewoon niet! Hiermee zou ik gemotiveerd worden om er voor te gaan ook mede dankzij het verhaal van Ilonka!!! Ik hoop het echt zo! Fingers cross😍🤞

 65. Wauw dit pakket is net wat ik nodig heb! De laatste 5kg raak ik maar niet kwijt na de geboorte van m’n dochter, alweer 11 maand geleden…. weight care zou me hier goed mee kunnen helpen!

  En Kim, ga zo door met Alboe! 👏🏻 Haal veel inspiratie uit je blogs en vlogs!

 66. Oehhast minute nog! Ik zou dit pakket graag willen winnen, omdat ik op ditmoment gewoon niet zo lekker in mijn vel zit en graag wat kilootjes eraf zou willen hebben❤

 67. Door een trombosebeen kan ik al een paar maanden niet sporten hierdoor zitten de verloren kilo’s er snel weer aan. Het zou fijn zijn om die weer te verliezen. Na jullie ervaring te hebben gelezen weet ik zeker dat het gaat lukken met dit pakkeg

 68. Wat goed Kim!
  Mijn man is behoorlijk gek op eten, waardoor ik ook ga eten en doe daarom mee omdat ik simpelweg 15 kilo wil afvallen….
  Groetjes, Cheryl

 69. Ik zou dit pakket heel graag willen winnen! Mijn vriend en ik zijn allebei bezig om af te vallen en hem lukt het aardig maar bij mij wil het nog niet! Na mijn zwangerschap zijn de laatste paar kilo’s er nooit helemaal afgegaan dus hopelijk kan dit pakket erbij helpen!

 70. Allereerste wat een geweldige blog weer.

  Ik probeer al een aantal weken af te vallen als tip van de arts in het ziekenhuis, omdat ik en mijn vriend heel graag proberen om op de natuurlijke wijze kinderen te krijgen maar helaas is dat niet voor ons weg gelegd. En ondat ik last heb van wat overgewicht moet dat eerst weg voordat de volgende stap gezeg gaat worden.

 71. Mijn reden is wat anders dan de andere reactie. Ook bij mij moeten er nog wat vakantiekilotjes af ( een late septembervakantie gehad ), maar dat is niet de enige reden. Aangezien ik bekend ben met de shakes en de repen weet ik dat het op een verantwoorde manier op gewicht letten is. Ik heb namelijk de neiging om door te slaan en steeds minder en minder te eten. Ik ben vooral op zoek naar een vervanger van de eeuwige kwark als lunch waarbij de hoeveelheid steeds minder wordt waardoor het werken en sporten waar ik zo van geniet steeds vermoeiender en minder wordt.

 72. Ik zou heel graag mijn laatste kilootjes van mijn zwangerschappen kwijt willen raken. Ik ben al wat producten van weight care aan het proberen, maar ik ben ook heel erg benieuwd naar deze nieuw smaken!

 73. Ik probeer al tijden een paar kilo kwijt te raken, maar zonder ‘hulp’ lukt het maar niet. Met deze producten kan het bijna niet mis gaan! Dus graaaag zou ik op de valreep nog mee willen doen met deze winactie!!

 74. Ik probeer al tijden een paar kilo kwijt te raken, maar zonder ‘hulp’ lukt het me helaas niet.. Met dit pakket kan het bijna niet misgaan! Ik doe daarom op de valreep graaaag nog mee aan deze mooie winactie!

 75. Ik doe graag mee, een goed moment om te starten nu ik mijn bouwopleiding ben gestart. Een frisse start voor mij op mijn nieuwe opleiding. Vaak last van van die eetbuien. Een paar kilootjes minder zou absoluut geen kwaad kunnen! Al langere tijd nadenkend over een andere manier te vinden zodat ik van die eetbuien af raak. Dit lijkt me zeker niet verkeerd om te proberen!

 76. Ik zou zo graag willen winnen, wil zo graag een aantal kilo’s kwijt. Tijdens de zwangerschap 30 kilo aangekomen en nu mijn zoontje 1,5 is en ik dat eigenlijk allemaal kwijt ben zit ik nog steeds niet lekker in mijn vel. Er kan nog minstens wel 20 vanaf! Dit zou zo erg helpen om een begin te maken en dat ik dit vol kan houden🙏🏻🌸

 77. Allereerste wat een geweldige blog,
  Ik doe heel graag mee met deze winactie omdat ik al een tijdje probeer af te vallen maar helaas zonder succes.
  Ik doe dat omdat ik wat last heb van overgewicht en omdat ik en mijn vriend heel graag kinderen willen is overgewicht niet heel ideaal.
  Omdat het bij ons helaas niet op de natuurlijke weg gaat heb ik een doel om eerst op streefgewicht te zitten voordat we de volgende stap gaan ondernemen.

 78. Na een heftige periode met een tweetal miskramen op een korte periode in een klein dipje geraakt waarbij ik mijn strakke patroon een beetje heb laten varen en zo een paar kilotjes bij ben gekomen. In die periode ook erachter gekomen dat ik pcos heb wat mijn bui er niet beter op maakte helaas. Nu zou ik me graag willen herpakken en een frisse start willen maken. Even een kleine reset zodat ik mijn gezonde levenstijl weer op kan pakken en zo ook de pcos een beetje de kop ik kan drukken zodat onze grootste wens om een kindje te krijgen toch in vervulling mag gaan.
  je positieve vlogs zijn een verademing en kijk er iedere keer weer graag naar!

 79. Ik doe last minute ook nog mee!

  Onze dochter Esmee is net 1 geworden. Stilaan zouden we voor een tweede kindje willen gaan, maar ik wil eigenlijk mijn lichaam eerst nog een ‘reset’ geven en de nog overtollige kilo’s allemaal kwijt willen. Zo kan ik gezond zwanger worden.

  Liefs, Valerie

 80. Ik zou mee willen doen aan deze winactie omdat ik ander half jaar geleden Pfeiffer heb gehad. In de begin periode sliep ik 16 uur per dag en dat heeft ongeveer 4 welen geduurd. Nadat ik rustig ben gaan opbouwen met school werken en sporten ben ik nu weer bijna de oude. Helaas ben ik in deze periode zonder dat ik er iets aan kon doen 10 kilo aangekomen. Dit zou een steuntje in de rug zijn om van deze kilo’s af te komen! Liefs

 81. Echt super last minute!
  Wil toch nog een poging doen om te winnen.
  Na mijn zwangerschap, waarin ik echt alles at wat los en vast zat, ben ik ruim 10 kilo aangekomen en voor iemand van 24 is dat niet echt waar je heel blij van wordt als je in de spiegel kijkt! Ik durf niet meer in bikini en wijde kleding is op dit moment een favoriet. Maar dit is niet wat ik wil! Zou mezelf graag weer slank zien en gelukkig met mijn lichaam en hoop dat dit pakket mij dit zetje kan geven om hard aan de slag te gaan voor een nieuwe start 🤗 mijn dochtertje Lola wil ook graag een fitte mama👌🏻👍🏻Veel liefs

 82. Het lijkt mij erg fijn om te winnen, om even de knop om te zetten weer voor mezelf.
  Na vorig jaar door een heftige periode te zijn gegaan met 2 miskramen vrij kort op elkaar ben ik mijn grip op mijn gezonde levenstijl een beetje kwijt geraakt doordat ik in een dip terecht kwam. Om dit een plek te geven ben ik nog harder gaan werken wat niet echt bevorderlijk werkte voor mijn psychische gesteldheid. Kort hierna ook nog te horen gekregen dat ik pcos heb wat voor ons wel een domper was.
  Nu zou ik graag even een reset willen hebben, zodat ik daarna weer mijn gezonde levenstijl kan oppakken en de pcos de kop in kan drukken hopelijk, zodat ook wij onze grootste (kinder)wens in vervulling kunnen laten gaan.

  Wel wil ik toevoegen dat je vlogs echt geweldig zijn, zo mooi hoe positief je bent, echt een verademing om naar te kijken! 🙂

 83. Ik wil dit pakket heel graag winnen voor mijn vriendin Ilona. Zij is door medicatie veel kilo’s aangekomen. Nu zij gestopt is met de medicatie wil ze graag afvallen. Met dit pakket moet dat vast en zeker lukken!

 84. Ohhhh dit pakket moet ik gewoon winnen!! Natuurlijk wil iedereen hetzelfde die comments achterlaat, nou ik dus ook. Wil heel graag weight care als stok achter de deur, alle producten kopen is ook best prijzig. Vandaar dat ik nog niet gestart ben. Misschien net op de valreep maar I Will keep my vingers crossed!!!

 85. Na jaren gepest te zijn en daardoor veel te veel emotie eten ben ik al een tijdje bezig om af te vallen het gaat niet zonder slag of stoot puur op eigen wilskracht maar nu staat het een beetje stil. Veel water drinken, veel lopen, sporten enz. Maar toch ben ik wel trots op mij zelf wat ik nu al heb berijkt en ja er kan altijd meer vanaf om uiteindelijk op een mooi gewicht te komen. Jou vlogs en verhalen inspireren me ook. Opstaan vallen en weer doorgaan is op het moment op me huid geschreven.

 86. Ja heel graag.
  Ben al druk bezig met afvallen na mijn bevalling van onze dochter Julia. Dit zou het perfecte steuntje in de rug zijn. 😘

 87. Op de valreep nog even meedoen!! Ik heb alles geprobeerd, diëtist, Herbalife etc. Noem alles maar op. Het lukt me gewoon niet, alles wat eraf gaat aan kilo’s komt er net zo makkelijk weer bij op! Ik zou weightcare zo graag willen proberen!!

 88. Al vanaf jongs af aan heb ik problemen met mijn gewicht. Verschillende diëten geprobeerd, maar nog altijd zonder succes. Ik hoop dat Weight Care mij wel gaat helpen om mij een stuk beter in mijn vel te laten voelen.

 89. Vanaf jongs af aan stuggel ik al met mijn gewicht. Tot nu toe heeft geen enkel dieet mij geholpen. Ik hoop dat Weight Care dat wel kan gaan doen zodat ik mij eindelijk weer een beetje lekkerder in mijn vel kom te zitten. Het lijkt mij een lekker dieet die mij hopelijk wel echt kan helpen!

 90. Hey,
  Ik zou graag meedoen. Ik heb namelijk hetzelfde probleem. Ik zou alles doen om nog te kunnen snacken.
  Maar ik zou ook graag een aantal kilo’s kwijt geraken of mij toch beter in mijn vel voelen. Ik heb een laaf zelfbeeld een als ik buiten op straat loop, denk ik continu en kijk ik continu rond me heen af te vragen wat de mensen allemaal over mij denken.
  En met weight care hoop ik een aantal kilo’s kwijt te geraken en mij terug beter in mijn vel te voelen.

 91. Ik doe heel graag mee! Na het overlijden van ons dochtertje een jaar geleden en daarna een miskraam heb ik alles een beetje laten gaan. Ik kon het niet meer opbrengen om te werken, sporten en gezond te eten. Nu ik weer werk en m’n normale leven weer een beetje heb opgepakt wil ik heel graag de kilo’s van de zwangerschappen en de kilo’s van het verdriet eraf hebben zodat ik weer lekker in m’n vel zit straks! 🤗

 92. Na lange tijd toch nog best onzeker over mijn lichaam en nog niet alle zwangerschapskilo’s kwijt te zijn is het tijd voor een nieuwe start! #HealthyMe

 93. Ik zou graag met WeightWatchers willen beginnen omdat ik een typische jojo-er ben. Na de geboorte van Thijs is het makkelijk en snel eten er langzaam ingeslopen en om dat ritme te veranderen zou een restart perfect zijn om een gezond eetpatroon weer op te pakken.

 94. Ik zou dit pakket heel graag winnen om weer in een goed eetpatroon te komen. Mijn dochter is inmiddels 7 maand en ik sleep nog steeds 20 kilo zwangerschapskilo’s mee!! Door de slapeloze nachten eet ik op dit moment niet goed en kan dit heel goed gebruiken!

 95. Ik weer eigenlijk niet goed hoe ik moet beginnen omdat ik het niet durf. Durf te zeggen waar ik het meeste mee zit.. mijn kilo’s die ik zat ben. Ik heb motivatie maar niet de handvaten om het juiste te doen. Ik zou onwijs graag dit pakket willen winnen om zo mezelf weer gelukkig te voelen. Want eigenlijk durf ik deze producten dan niet te kopen in de winkel of te bestellen. Ik wil ervoor gaan! Juist nu ik merk dat ik er echt ongelukkig van word mede op mijn werk hele dag in wit uniform wat dan strak en alles zichtbaar is. Ik wil mezelf terug vinden en dan niet in een oversized verstop je trui. Ik doe heel graag mee met deze winactie!♧♡

 96. Door een zh-traject veel stress gehad en net als jou verhaal vooral s’avonds eetbuien. Hierdoor best waf kg’s aangekomen en niet lekker in men vel. Ik hoop dat weightcare een stap in de goede richting kan geven en ik mijn balans weer kan terug vinden en ook leer te genieten van af en toe ongezond eten.

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.