NEW IN: posters van Desenio

Zoals jullie in de vlogs hebben kunnen zien, zijn we druk bezig met de woonkamer make-over! Twee weken geleden hebben we een nieuwe salontafel van By-Boo gekocht, afgelopen week is onze über schattige roze poef van Sofacompany binnengekomen en deze week kreeg ik van Desenio een groot pakket met posters en lijsten…

Onze woonstijl

Wat ons interieur betreft ben ik net zo veranderlijk als het weer. Drie jaar geleden begon ik met turquoise details, een paar maanden later stapte ik over op zwart/wit, afgelopen jaar koos ik voor zachtroze en lichtblauw en op dit moment ben ik dol op oud- en poederroze.

Deze keer gaat mijn veranderdrang iets verder dan nieuwe kussenhoezen, posters en kaarsen. Roy en ik hebben besloten om meer warmte en gezelligheid in ons huis te creëren door onze witte meubels (salontafel en tv-kast) te vervangen door houten meubels. Daarnaast komt er een prachtig bohemian vloerkleed onze kant op die onze woonkamer meer sfeer gaat geven!

Posters

Van Desenio mochten we allerlei posters en lijsten uitzoeken voor in onze woonkamer. Dat is geen makkie kan ik je vertellen! Het assortiment is zó groot, dat het bijna té moeilijk is om te kiezen. Iets met luxeproblemen ?

Laat ik beginnen met de poster boven onze eettafel. We hebben ruim twee jaar genoten van onze lichtblauwe New York canvas die we voor slechts zeven euro (!!) bij Kwantum hebben gescoord. Hoewel we hem nog steeds erg mooi vinden, wilden we deze keer iets totaal anders! We zochten een donkere poster en ons oog viel meteen op de ‘LION B&W’ van 70×50 cm. We kozen er een gouden lijst bij en zijn mega blij met het resultaat! Hij past heel erg goed bij alle accessoires en bij het formaat van onze tafel (de eettafel is 110 cm breed).

Voor op de zwarte planken van Ikea die boven onze (nog oude) tv-kast hangen, zijn we op zoek gegaan naar rustige posters. Mijn oog viel gelijk op de set ‘PINK TULIPE NO1’ (30×40 cm) en ‘PINK TULIPE NO3’ (21×30 cm). Roy was wederom gecharmeerd door de dierenposters en koos de ‘HIGHLAND COW’ (30×40 cm). Toen ik de posters in de gouden lijsten op de plank plaatste was ik even bang dat het goud een beetje to much zou worden, maar inmiddels zijn we gewend aan het idee en vinden we het super mooi.

Boven onze bank hangt een plank van 170 cm breed. Hierdoor hebben we veel ruimte voor poster en andere leuke accessoires. De plank is van vtwonen, hebben we besteld via Basiclabel.nl en zelf wit gemaakt. Voor op de plank waren we op zoek naar posters die goed bij onze oud- en poederroze accessoires passen. Echter wilden we het interieur niet té girly en roze maken. Daarom hebben we voor posters met lila, gouden, zwarte, grijze en poederroze accenten gekozen: ‘ROCK COLLECTION’‘NICE BUTT’ en ‘DUSTY ROSE’.

25% korting op posters!

Uiteraard heb ik goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar posters voor in het interieur! Met kortingscode KIMJACOBS krijg je van dinsdag 12 december tot en met donderdag 14 december 25% korting op posters (korting geldt niet op Handpicked/collaboration posters en lijsten). Dus check de collectie van Desenio zeker even, het is de moeite waard ?

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het échte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram did not return a 200.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social