Mila’s outfit: casual luipaard

Kim Jacobs - 22/08/2017
mila's-outfit-mango

Hallo lieve lezers! Ik heb geen idee of dit rubriek een blijvertje is. Maar ik dacht, doe eens gek! Vandaag deel ik in deze korte blog Mila’s outfit van de dag.

mila's-outfit-casual

Mila’s outfit is ontzettend casual: een legging en een T-shirt, makkelijker kan haast niet! Toch heeft de look iets extra’s. Door het luipaard printje op de legging (H&M najaar 2016 – H&M leggings) en de speelse print op het T-shirt (Mango zomer 2016 – Mango shirts) is de look net iets anders dan anders.

mila-outfit-spelen-2

Wat ik persoonlijk erg belangrijk vind is dat de kleding van Mila comfortabel genoeg is zodat ze er fijn in kan spelen. Kijkend naar deze outfit zeg ik missie geslaagd!

Wat vinden jullie van luipaard printjes voor kids, Do of dikke DON’T?

4 comments

 1. DO!!
  ik ben zelf niet van de luipaard print maar ik vind t er
  super leuk uit zien en dat shirtje😍
  En wat wordt Mila groot!

 2. Super leuk als je weer vaker iets over de outfit van Mila vertelt. Ik vind het vooral leuk ter inspiratie voor mijn eigen dochter!
  En die luipaard print: absoluut DO, ik houd er van:)

 3. Ik hou van deze printjes. Toen Jenthe baby was heeft ze veel van dit soort leggings (ook een broekje en pyjama van gehad) gedragen. Het is volgens mij toen ook een tijdje in geweest in 2014. Nu zie je veel strepen ook dat printje vind ik erg leuk!

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.