Mama tip: “mijn eerste jaar” invulboek

Kim Jacobs - 05/10/2016
invulboek-baby-eerste-jaar

Hi lieve lezers,

Ook deze week heb ik weer een leuke mama-tip voor jullie! Deze keer wil ik een invulboek laten zien dat ik tijdens de zwangerschap cadeau heb gekregen.

Mijn eerste jaar

Vind je het leuk om alle bijzondere momenten met je baby en alle mijlpalen vast te leggen en op te schrijven? Dan is het invulboek “Mijn eerste jaar” waarschijnlijk heel leuk voor je. Persoonlijk vind ik het boek vooral erg mooi door het strakke zwart/witte design. Hierdoor past het boek mooi in ons interieur en in de babykamer van Mila.

Benieuwd hoe de binnenkant van het boek eruit ziet? Hieronder deel ik wat foto’s van leuke pagina’s uit het boek.

invulboek-baby-eerste-jaar

invulboek-baby-eerste-jaar

invulboek-baby-eerste-jaar

invulboek-mijn-eerste-jaar-3

invulboek-mijn-eerste-jaar-4

Het invulboek kost €29,95 en is verkrijgbaar bij KIDOOZ.

10 comments

  1. Ik kan niet reageren via YouTube, zal wel aan mij liggen?
    Het 1e jaar baby boek heb ik ook cadeau gekregen maar is een andere.
    En betreft mannen & huishouden wil ik dan onder ons vrouwen aangeven dat mijn vriend geen 10% van t huishouden doet maar gelukkig veel meer! We doen alles echt 50/50, dat vond ik al normaal deze tijd en heb dus ook echt een vent die dat heeft meegekregen vanuit huis, super fijn. Tuurlijk heeft hij wat minpunten haha maar hij kan goed koken en t feit dattie sowieso al meer doet dan menig man, maakt mij gezegend 😉

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.