Lon’s vlogs

Na een bewogen jaar ben ik weer begonnen met vloggen. In mijn vlogs neem ik jullie mee in mijn avonturen als alleenstaande moeder met een onwijs lief zoontje van bijna twee jaar oud!

Vlog 13: Permanente make-up en eerste werkdag

Vlog 12: Zieke dreumes πŸ˜” πŸ€’

Vlog 11: Naar de kapper met een dreumes πŸ’‡πŸΌβ€β™‚

Vlog 10: Hoe wij gescheiden kerst vieren πŸŽ„

Vlog 9: ik heb een nieuwe baan!πŸ‘©πŸ»β€βš•

Vlog 8: mijn avondroutine met Mason

Vlog 7: deze woorden kent Mason

Vlog 6: het ALBOE event

Vlog 5: nieuwe tattoos

Vlog 4: shoppen πŸ› en wijnen πŸ₯‚

Vlog 3: ongeluk met de auto 😨

Vlog 2: hoe wij de zorg verdelen na de scheiding πŸ‘©β€πŸ‘¦πŸ‘¨β€πŸ‘¦

Vlog 1: nieuw begin na de scheiding

Dit is weer mijn eerste vlog na een bewogen jaar, in deze video vertel ik er wat meer over en laat ik jullie ons nieuwe huisje zien. Gaan Mason en ik naar de meet en greet van de nieuwe schoenencollectie van Kim en Ziengs en hebben Mason en ik samen een dagje in de Efteling! *Met VSM heb ik een samenwerking, ze vroegen mij iets te vertellen over hun Chamodent tandgel en wat mijn ervaringen zijn met dit product.

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het Γ©chte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram did not return a 200.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social