Kim’s vlogs

In mijn vlogs neem ik jullie mee in mijn avonturen als mama, ondernemer, vriendin en eerlijke levensgenieter!

Vlog 38: OF IK AL ZWANGER BEN?🤰🏻🤦🏻‍♀️

Vlog 37: HEEL SPANNEND NIEUWS 😱

Vlog 36: Kringloop shoplog 🏺

Vlog 35: Consultatie bureau 👩🏻‍⚕️ & slaapritme opbouwen

Vlog 34: miskraam voorbij & fietsen met Mila

Vlog 33: week na de miskraam & badkamer make-over

Mijn miskraam

Vlog 32: Mila’s droom komt uit

Vlog 31: zo ziet mijn week met onze peuter eruit…

Vlog 30: nichtje of een neefje?💖👶🏻💙

Vlog 29: weer een nieuwe stofzuiger 🙄🤭 & ALBOE event

Vlog 28: 36 uur samen naar Londen

Vlog 27: gewoon weer mama zijn👍🏼 

Vlog 26: ik was zo bang😰 

Vlog 25: we laten ze eindelijk zien…🙌🏻

Vlog 24: vakantiestress😰

Vlog 23: altijd een zooi😰 & klussen bij Lon

Vlog 22: Mila leest voor & acht jaar samen❤️

Vlog 21: Hometour bij Ilonka & tellen met Mila

Vlog 20: Ilonka gaat verhuizen🎉

Vlog 19: Geheim achter mijn borsten🤐

Vlog 18: impulsief op vakantie 🌾🐚

Vlog 17: op zoek naar een woning & leuk nieuws

Vlog 16: mijn dochter is stapelgek🙈

Vlog 15: ik voel me zo schuldig😱

Vlog 14: Wij gaan scheiden💔

Vlog 13: bang in de wasstraat & Roy kent geen pijn 😅

Vlog 12: huizen kijken & Action shoplog

Vlog 11: gek op onze mannen 😍 & ziek naar huis

Vlog 10: Roy’s verjaardag & speelhoek opruimen

Vlog 9: Mason is jarig 🎂 & ALBOE zomercollectie

Vlog 8: kinderkleding kopen voor Mila

Vlog 7: bijdehante peuterstreken🙈😅

Vlog 6: Mila gaat naar schooltje🎒👧🏼 

Vlog 5: zindelijk in een week?💦🚽

Vlog 4: dagelijks leven met een peuter & puppy 😅🙈

Vlog 3: deze woorden kent Mila al 😱😍

Vlog 2: wij hebben een puppy gekocht 🐶💙

Vlog 1: nieuw begin met het gezin 👨‍👩‍👧

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het échte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

  • Wisten jullie dat ik in 2009 een modeblog ben gestart? Samen met een groep bloggers hoorde ik bij de ‘vroege vogels’ die werden uitgenodigd bij de allereerste blogger-events. Van Fashion Week tot shoots en van samenwerken met modebladen tot persdagen. Het was een fantastische ervaring, maar ik viel altijd buiten de boot. Ik was niet extravert, kon geen aansluiting vinden bij de anderen, was minder slank, meer basic en het lukte mij niet om de ‘perfecte feed’ te creëren. In 2015 was ik er klaar mee. Ik wilde meer van mezelf laten zien, maar wist niet waar ik moest beginnen. Tót er een klein meisje in mijn buik zat. Ik besloot mijn avonturen te gaan vastleggen en ontdekte mijn liefde voor video. Nu, bijna vijf jaar later, deel ik wederom mijn passie voor kleding én mijn leven zoals ik hem wil delen. Ik dobber lekker buiten de boot en geniet optimaal van jullie, alle fantastische vrouwen die mij op de voet volgen. Dankjewel❤️
  • Insta life vs reality ➡️🤣
  • Wat wij afgelopen weekend hebben gedaan? We hebben last-minute een vakantiehuisje geboekt en zijn even eruit gegaan. Gewoon even met het gezin genieten van elkaar, het hier en het nu🌳. Wat hebben jullie gedaan afgelopen weekend?
•
#eveneruit #weekendjeweg #centerparcsheijderbos #nospon
@centerparcsnld @hetheijderbos
  • Wij wassen op 30 graden, wekken onze stroom op met zonnepanelen, kopen vaak streekproducten en sinds ik vanuit huis werk, besparen we duizenden kilometers per jaar met de auto. Toch blijkt uit ‘Mijn Klimaatakkoord’ van @engie_energie dat wij onwijs veel CO2 verbruiken. We douchen lang, pakken vaker de auto dan de fiets, eten heel veel kaas (🤤🧀) en houden ons graag warm door onze thermostaat hoog te zetten. Nu hoor ik je denken: daar gaan we weer met dat geneuzel over CO2. Maar wist je dat CO2 zorgt voor het opwarmen van de aarde met als gevolg: meer overstromingen, bosbranden, voedseltekort, tekort aan drinkwater en het uitsterven van plant- en diersoorten. Klinkt als een ver van je bed show? Begrijpelijk! Doet het lezen van deze gevolgen tóch iets met je en ben je benieuwd naar jouw CO2 uitstoot? Via mijn stories vind je de test en Mijn Klimaatakkoord! Wij zetten onze thermostaat in ieder geval een graadje lager, dan maar iets vaker knuffelen met elkaar 😉
•
#MijnKlimaatakkoord #ChallengeAccepted #ActWithENGIE #alboepartner
  • Afgelopen week was het behoorlijk raak. Bijna elke dag kreeg ik openbaar en privé te horen dat ik ‘dik’ ben geworden, moet gaan sporten en zwanger lijk door mijn ‘dikke buik’. Buiten het feit dat ik het enorm pijnlijk en asociaal vind om steeds vragen te krijgen over een mogelijke zwangerschap, vind ik het bizar dat sommige vrouwen (meisjes) het woord ‘dik’ zo makkelijk in de mond nemen. Iets met een vertekend beeld van de realiteit🤷🏻‍♀️? Ja, ik heb twee kledingmaten groter, maar ben ook borsten, billen, curves, zelfvertrouwen én een dochter rijker. Ik voel me niet ‘dik’, ik voel me fantastisch!✨
  • In deze video show ik vijf looks met onze roze WOW sweater. Wat is jouw favoriete look?
•
#wowbyalboe
  • WOW. Jullie reacties op onze nieuwe collectie zijn hartverwarmend. We hebben keihard toegewerkt naar de lancering (lees: eindeloze hersenspinsels en slapeloze nachten🥱). Maar wat zijn we trots op de prachtige items, de kwaliteit en de betekenis achter de lijn. Dankjewel lieve @aishahop en @ilonkasmits. Ik blijf het fascinerend vinden dat jullie zo mee kunnen gaan in mijn grenzeloze enthousiasme😅.
•
#wowbyalboe
  • In deze video show ik mijn favoriete looks met ons (basic) zwart WOW t-shirt. Ik ben 1,68m, draag normaal maat M of 38 en draag in deze video maat M. Zoals je ziet valt het t-shirt losjes, lang en soepel. Als ik een strakker model wil, draag ik maat S. Het gele en witte (basic) t-shirt uit onze shop hebben dezelfde pasvorm✨.
•
#wowbyalboe
  • ✨WOW is een ode aan jou! Met trots kunnen we vertellen dat onze WOW collectie vanaf nu besteld kan worden als pre-order. De shop link vind je in mijn bio @kimjacobs ✨
•
Onze collectie is zoals voorgaande jaren limited. Door een pre-order te plaatsen, weet je zeker dat je je maat niet misloopt. Zodra je een pre-order hebt geplaatst, wordt je bestelling zo snel mogelijk geproduceerd en verzonden. Dit kan in totaal enkele weken duren.
•
•#wowbyalboe

ALBOE op Facebook

ALBOE op social