Kim’s vlogs

In mijn vlogs neem ik jullie mee in mijn avonturen als mama, ondernemer, vriendin en eerlijke levensgenieter!

Vlog 39: Jongens spelen niet met poppen 🤔??

Vlog 38: Of ik al zwanger ben?🤰🏻🤦🏻‍♀️

Vlog 37: HEEL SPANNEND NIEUWS 😱

Vlog 36: Kringloop shoplog 🏺

Vlog 35: Consultatie bureau 👩🏻‍⚕️ & slaapritme opbouwen

Vlog 34: miskraam voorbij & fietsen met Mila

Vlog 33: week na de miskraam & badkamer make-over

Mijn miskraam

Vlog 32: Mila’s droom komt uit

Vlog 31: zo ziet mijn week met onze peuter eruit…

Vlog 30: nichtje of een neefje?💖👶🏻💙

Vlog 29: weer een nieuwe stofzuiger 🙄🤭 & ALBOE event

Vlog 28: 36 uur samen naar Londen

Vlog 27: gewoon weer mama zijn👍🏼 

Vlog 26: ik was zo bang😰 

Vlog 25: we laten ze eindelijk zien…🙌🏻

Vlog 24: vakantiestress😰

Vlog 23: altijd een zooi😰 & klussen bij Lon

Vlog 22: Mila leest voor & acht jaar samen❤️

Vlog 21: Hometour bij Ilonka & tellen met Mila

Vlog 20: Ilonka gaat verhuizen🎉

Vlog 19: Geheim achter mijn borsten🤐

Vlog 18: impulsief op vakantie 🌾🐚

Vlog 17: op zoek naar een woning & leuk nieuws

Vlog 16: mijn dochter is stapelgek🙈

Vlog 15: ik voel me zo schuldig😱

Vlog 14: Wij gaan scheiden💔

Vlog 13: bang in de wasstraat & Roy kent geen pijn 😅

Vlog 12: huizen kijken & Action shoplog

Vlog 11: gek op onze mannen 😍 & ziek naar huis

Vlog 10: Roy’s verjaardag & speelhoek opruimen

Vlog 9: Mason is jarig 🎂 & ALBOE zomercollectie

Vlog 8: kinderkleding kopen voor Mila

Vlog 7: bijdehante peuterstreken🙈😅

Vlog 6: Mila gaat naar schooltje🎒👧🏼 

Vlog 5: zindelijk in een week?💦🚽

Vlog 4: dagelijks leven met een peuter & puppy 😅🙈

Vlog 3: deze woorden kent Mila al 😱😍

Vlog 2: wij hebben een puppy gekocht 🐶💙

Vlog 1: nieuw begin met het gezin 👨‍👩‍👧

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het échte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

  • Swipe 🔚 voor before🤭.
•
Ik weet nog goed dat veel van jullie twijfels hadden over het verven van de bakstenen. De voornaamste adviezen die we kregen waren: alles stucen of de bakstenen laten zoals ze waren. Eigenzinnig als ik ben koos ik uiteraard voor mijn eigen idee: het verven van de bakstenen en de open haard🤭. Tot op de dag van vandaag ben ik onwijs blij met het resultaat van onze woonkamer make-over. Ik vind dit een van de meest sfeervolle hoekjes in ons huis🖤.
•
Ons interieur✨
Verf: @rustoleumnl (taupe)
Wereldbol: @karwei 
Manden & zwart potje met kaars: @westwingnl 
Gouden oog spiegel: @jysknl 
Illustratie (op open haard): @amberdevreng 
Gouden lijst: @leenbakker 
Crème olifant: kringloop
Zwart windlicht: @ikeanederland 
Overige accessoires: @actionnederland
  • ✔️haar ✔️make-up ✔️humeur. Ik krijg onwijs veel lieve, bezorgde berichtjes van jullie. Om iedereen tegelijk antwoord te geven: ik voel me stukken beter en het gaat hartstikke goed met mijn gezin❤️! Wel is het hier, zoals bij de meesten, vreemd en onwennig. Er komt veel tegelijk op ons bordje. Maar ik geloof dat alles goed komt. Hoe gaat het met jullie? Maar écht?
  • Leven in quarantaine 🤪🤣
  • Ik word héél zen van foto’s van ons interieur maken😌😌. Zouden jullie het leuk vinden om dit soort plaatjes vaker voorbij te zien komen?
•
Mila’s interieur✨
Bed: @stokkebaby 
Kleed: @volero.insta 
Gordijnen: @veneta.com 
Poef & gehaakt kussen: @westwingnl 
Boekenrek: @ikeanederland 
Beer: @prenatal_nl 
Poster: @alboe.nl
Eenhoorn knuffel: @manonmakesit
  • Afgelopen weekend plaatste ik een video die zéér ongebruikelijk is voor mij. Een video waarin ik vertel dat ik er na ruim vijf jaar mee stop. Niet voor altijd, maar ik heb even een break nodig van het vloggen. Gewoon effe geen camera op mijn snufferd en focus op andere zaken. Héérlijk om die bal een keer laag te houden. Maar je begrijpt dat de handjes vanzelf weer gaan jeuken😉.
  • Hoe gaat het met jullie❤️?
  • ✨OPROEPJE✨ Wat zijn het onzekere en vooral spannende tijden. Hard werken voor iedereen uit de cruciale sectoren, enge tijden voor risicogroepen en niet te vergeten mega onzeker voor bedrijven en zzp’ers die nergens op terug kunnen vallen in deze onzekere tijd🤞🏼. Ikzelf ben nu aan het werk en ga vanmiddag gezellig met mijn kleine vriendin spelen. Ik duik dan volledig in haar vrolijke belevingswereld en wil jullie hierin meenemen. Een beetje gezelligheid kunnen we wel gebruiken toch? Mijn vraag aan jullie is dan ook: wat zullen wij vanmiddag gaan doen? Kleien, knutselen, leren, lezen? Wij maken er een gezellige video over, niet om de situatie te negeren, maar om even ergens anders aan te denken❤️.
  • Ik weet het, angst is een slechte raadgever. Maar ik vrees dat Nederland afgelopen tijd te laks is geweest m.b.t. de situatie en dat we richting een hoop ellende gaan. Wij (Mila en ik) zijn/blijven komende weken thuis, Roy kan niet anders vanwege zijn werk. Ik hoop dat jullie de ernst van de zaak inmiddels ook inzien en dat de mensen die thuis kunnen blijven, veilig thuis blijven! Als ik in mijn regio kijk, wordt het steeds duidelijker dat iedereen getroffen kan worden, dus pas goed op elkaar, allemaal!✨
  • Wie had een jaar geleden nou verwacht dat wij naar dit prachtige huis zouden kunnen verhuizen? Wij in ieder geval niet! Tot ons gesprek met de bank hadden wij geen idee dat verhuizen naar een groter huis met kantoor onder eigen dak mogelijk was. Nu, een jaar later, kijken we terug op een bewogen jaar met een verhuizing en een verbouwing. Hoewel we geen gereedschap en kwast meer kunnen zien, is er nog genoeg te doen🙈! Maar alles komt wanneer het komt (en wanneer we budget hebben😉).
•
Droom jij of dromen jullie ook van het kopen van een (ander) huis? Ga dan eens het gesprek aan met een hypotheekadviseur van SNS. Samen kijk je naar je wensen, kansen en mogelijkheden voor nu en/of voor later. Het eerste oriëntatiegesprek kost je niets en de adviseur kan veel opties bieden omdat SNS met meerdere hypotheekaanbieders (met elk hun eigen rentes en voorwaarden) werkt. Eén ding is zeker: je weet pas wat mogelijk is als je het uitzoekt!
•
#snshypotheken #alboepartner

ALBOE op Facebook

ALBOE op social