Kimberly runt een bedrijf speciaal voor mama’s

Kim Jacobs - 01/05/2017
nbfm-gastblog

Gastblog: als kersverse mama én eigenaresse van een bedrijf speciaal voor mama’s, vroeg Kim mij of ik een blog zou willen schrijven voor ALBOE.nl. Daar zeg ik geen nee tegen! Ik bezoek zelf namelijk regelmatig haar blog en kijk elke week de vlogs met een lekker bakkie koffie. Of tenminste, bijna altijd want tegenwoordig heb ik er een fulltime baan bij: mama zijn.

Speciaal voor mama’s: Newborn Fit Mama

Voordat ik meer vertel over mijn eigen bedrijf, is het misschien leuk om eerst iets over mijzelf te vertellen. Ik ben Kimberly, 27 jaar jong, sinds januari 2017 mama van onze zoon Ramos en ondernemer in mijn eigen bedrijf Newborn Fit Mama. In mijn vrije tijd besteed ik op dit moment voornamelijk tijd aan mijn baby 😉 die ontzettend lief is en ook enorm kan huilen, vooral wanneer hij honger heeft en ik net onder de douche vandaan kom en mijn haren wil föhnen… Daarnaast houd ik van lekker uit eten gaan, wijntjes drinken met vrienden, sporten en gezond eten.

nbfm-gastblog-3

Al die combinaties hebben ervoor gezorgd dat ik ruim één jaar geleden mijn eigen onderneming ben gestart. Na meerdere opleidingen tot personal trainer & vitaliteitscoach ging ik mij verdiepen in de doelgroep mama’s, want die hebben het maar lastig. Eerst kom je zo’n 10 tot 30 kg aan tijdens de zwangerschap en vervolgens moet je die kilo’s er weer af zien te krijgen terwijl je een extra full-time baan erbij hebt: mama zijn. Wat je dan nodig hebt is een programma dat je gewoon thuis kunt doen terwijl je die nieuwe baan uitoefent. Daarom heb ik een programma ontwikkelt waarmee je (vanuit huis) in 12 weken weer helemaal fit kunt worden.

Fit in 12 weken, ja het kan!

Het Online Programma bestaat uit 12 sessies die wekelijks via skype/ facetime plaats vinden en je dus geheel vanuit huis kunt doen. Tijdens de online sessies bespreken we jouw doel(en) zoals afvallen, gezonder eten, sporten en jezelf weer fitter voelen. Ook ga je elke week thuis een workout-video doen die je van mij ontvangt. Het programma bestaat geheel uit 1 op 1 coaching en daarom zijn we in de mogelijkheid om goed te kijken naar de punten waar jij tegenaan loopt. Ook kunnen we op deze manier rekening houden met jouw gezinssituatie, werk, borstvoeding en dergelijke. Hier lees je meer over de persoonlijke online begeleiding die ik bied.

Voor mama’s in de omgeving van Waalwijk, Tilburg en Breda bied ik personal training aan huis.

nbfm-gastblog-2

Tips voor het kwijtraken van zwangerschapskilo’s

Zo, en dan nu alvast wat tips die belangrijk zijn voor het kwijtraken van je zwangerschapskilo’s.

1: Maak een plan van aanpak!

Nadat je heerlijk hebt genoten van je baby en er weer aan toe bent om een start te maken, ga je voor jezelf een realistisch doel stellen. Wat wil je bereiken, binnen welk tijdsbestek en hoe ga je het aanpakken. Je thuissituatie is nu ander dus zorg ervoor dat je daar rekening mee houdt. Tegenwoordig zie je overal van die leuke notitieboekjes voorbij komen dus koop er een en schrijf je plan uit.

2: Voeding & Sport

De combinatie van beiden zorgt voor het afvallen en het shapen van je lichaam. Het is dus belangrijk om het juiste aantal calorieën te eten met goede producten en daarbij te gaan sporten. Afhankelijk van je doel ga je 1 tot 4 keer per week trainen.

3: Beloon jezelf!

JA beloon jezelf! Ben trots op wat je bereikt en vier dat met taart! Of met iets anders dat je graag eet maar niet past bij je afvaltraject. 1 keer per week mag (moet!) je zo’n cheatmeal eten. Dit is namelijk ook goed voor de training van je weerstand. Zo leer je beter keuzes maken en dit is noodzakelijk voor het behouden van je streefgewicht.

En last but not least: speciaal voor alle mama’s die interesse hebben in het programma: als je je via info@newbornfitmama.nl aanmeldt voor een van de NBFM programma’s – ontvang je de eerste sessie gratis met de kortingscode: Alboe&NBFM !

Liefs,

Kimberly

1 comment

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.