Interview over de groei van ALBOE.nl

Vorige week was ik gezellig op de koffie bij Annic van Wonderen. Samen hebben we twee video’s opgenomen: een video over het krijgen van meer zelfvertrouwen voor op ons kanaal en een interview met mij voor op het kanaal van Annic.

Het interview met mij gaat over ALBOE.nl, mijn leven als mama blogger & vlogger en over de groei die we afgelopen jaar hebben doorgemaakt. Vorig jaar had ik nooit durven dromen dat we zoveel kijkers zouden krijgen en dat we zo zouden groeien. Sterker nog, ik had never nooit verwacht dat ik van ALBOE.nl mijn werk zou kunnen maken. Daarom ben ik mega trots op het interview en wil ik hem graag met jullie delen.

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het Γ©chte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram has returned invalid data.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social