Interview over de groei van ALBOE.nl

Kim Jacobs - 24/02/2017
interview-annic-van-wonderen-kim-jacobs-alboe

Vorige week was ik gezellig op de koffie bij Annic van Wonderen. Samen hebben we twee video’s opgenomen: een video over het krijgen van meer zelfvertrouwen voor op ons kanaal en een interview met mij voor op het kanaal van Annic.

Het interview met mij gaat over ALBOE.nl, mijn leven als mama blogger & vlogger en over de groei die we afgelopen jaar hebben doorgemaakt. Vorig jaar had ik nooit durven dromen dat we zoveel kijkers zouden krijgen en dat we zo zouden groeien. Sterker nog, ik had never nooit verwacht dat ik van ALBOE.nl mijn werk zou kunnen maken. Daarom ben ik mega trots op het interview en wil ik hem graag met jullie delen.

1 comment

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.