Ilonka’s babyshower

Kim Jacobs - 01/02/2018
ilonka-babyshower-alboe-blog

Afgelopen zaterdag was het EINDELIJK tijd voor Ilonka’s babyshower!! Al maanden zijn we de shower aan het plannen en ik kan je vertellen… Het was behoorlijk lastig om het geheim te houden voor mijn allerbeste vriendin die ik zo’n vier keer per week zie. Maar uiteindelijk is het gelukt en hebben we Ilonka verrast met een gezellige babyshower High Tea.

Babyshower organiseren

Het organiseren van de babyshower is super relaxt verlopen. In het begin van de zwangerschap heb ik voorzichtig aan Ilonka gevraagd hoe zij een voor haar perfecte shower zou organiseren. Ze gaf aan dat ze het klein en simpel zou houden; gezellig kletsen en eten met vriendinnen. Zo gezegd zo gedaan. Ik heb een groepsapp aangemaakt via WhatsApp met negen vriendinnen van Ilonka en met z’n allen zijn we aan de slag gegaan met het organiseren van de babyshower. Een High Tea bij iemand thuis leek ons een goed idee. We besloten om allemaal iets lekkers te maken en om een gezamenlijk cadeau te geven.

Spelletjes

Indien de mama to be een spelletjes type is kun je ervoor kiezen om activiteiten te organiseren tijdens de babyshower. Ilonka staat niet graag in de spotlights met bijvoorbeeld een buikschildering of een gipsbuik, maar houdt wel van spelletje! We verzamelden baby- en kleuterfoto’s van alle dames voor het spel ‘wie ben ik’, ik kocht mini schildersdoeken en stempels voor het spel ‘raad de babynaam’ en ik organiseerde een ‘mama to be quiz’.

Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad en kijk heel positief terug op mijn babyshower. We hebben gezellig gekletst, gegeten en de verhouding spelletjes/kletsen was perfect! Dankjewel lieve meiden!! x Ilonka

De babyshower

Benieuwd naar de babyshower, de versiering, Ilonka’s reactie en haar cadeau? Kijk dan gezellig mee naar de geheime vlog die we hebben gemaakt over de shower! We nemen je mee vanaf het organiseren van de babyshower, tot het versieren en uiteindelijk tot de grote verrassing.

Ook leuk: Ilonka’s babykamer make-over

1 comment

  1. Wat een super gezellige babyshower! Heel leuk idee, al die foto’s om te raden! 🙂 En wat een prachtige taart!

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.