Giga fotoverslag van het ALBOE event

Kim Jacobs - 15/11/2017
alboe-event-fotoverslag

Op zondag 29 oktober organiseerden Ilonka en ik het allereerste ALBOE event – ter ere van de tweede verjaardag van ons geliefde mama platform. Het was zó bijzonder om oog in oog te staan met tachtig (!!) kijkers. Onze lieve kijkers die vanuit het hele land naar Studio 76 in Etten-Leur zijn afgereisd om ons te ontmoeten.

alboe-event-1

alboe-event-studio76

Studio 76 is niet zomaar een locatie, het is de plek waar Stefan en Ilonka op vrijdag 27 mei 2016 de liefde hebben gevierd op hun trouwdag. Daarnaast heeft onze gastblogger Nathalie er haar bruiloft gevierd en gingen wij er vroeger regelmatig heen voor een avondje uit! De evenementenlocatie heeft verschillende zalen: het Grand café, de grote zaal, de Panorama feestzaal en een VIP ruimte (hier kun je de zalen bekijken). Het is een prachtige locatie voor een personeelsfeest, bruiloft of een jubileum-feest.

Ons event vond plaats in de Panorama feestzaal, waar we een soort theater indeling hadden gemaakt voor de live Q&A. Stiekem was het best spannend om voor tachtig mensen te staan en te spreken. Gek eigenlijk, want onze vlogs worden zo’n dertigduizend keer bekeken en daar hebben we totaal geen moeite mee…

alboe-event-6

alboe-event-qa

alboe-event-talk

alboe-event-3

PUCKABABY – het merk waarvan Mila de super fijne 4 Seasons slaapzak gebruikt – heeft drie mama’s blij gemaakt met prachtige cadeaupakketten die we mochten weggeven tijdens het event. In de pakketten zaten een Newborn slaapzak, 4 Seasons slaapzak en een wikkeldoek.

alboe-event-puckababy-2

alboe-event-give-away-1

alboe-event-puckababy

alboe-event-puckababy-win

puckababy-alboe-event-4

Na de live Q&A was het tijd om de siropen van Soof te proberen, wijntjes te proeven van Henri Bloem uit Breda, beauty tips te krijgen van Sunseeree en om te shoppen bij Demico! Het was enorm gezellig en heel erg bijzonder om onze kijkers te leren kennen. Zij weten immers bijna alles over ons, terwijl de meesten voor ons nog totale vreemden waren.

alboe-event-2

alboe-event-drinks-11

alboe-event-sun

alboe-event-sun-1

alboe-event-fotoverslag

alboe-event-meet-6

alboe-event-drink-5

alboe-event-drinks-3

alboe-event-drinks-9

alboe-event-meet

alboe-event-meet-7

alboe-event-demico-1

alboe-event-drinks-22

alboe-event-meet-13

alboe-event-meet-20

alboe-event-drinks-16

alboe-event-drinks-1

alboe-event-mila

alboe-event-drinks-7

alboe-event-meet-10

alboe-event-meet-8

alboe-event-demico-3

alboe-event-drinks-2

alboe-event-drinks-8

alboe-event-meet-5

alboe-event-aftermovie-blog

Uiteraard hebben we ook aan de kindjes gedacht! Van het Nederlandse merk Love My Veggies hebben we heerlijke smulstengels en wafeltjes gekregen om te serveren en van Ella’s Kitchen kregen we fruithapjes.

alboe-event-kids-1

alboe-event-kids-4

alboe-event-kids

Na afloop kregen onze lieve kijkers mooie goodiebags van PUCKABABY met daarin het boek Masterclass ondernemen van Annic van Wonderen, muesli van Love My Veggies, een toffe kaart van Demico, een knuffeldoekje van PUCKABABY en allerlei leuke kleine goodies mee naar huis.

alboe-event-goodiebag

Juliette van Lief Klein Geluk fotografie heeft deze prachtige fotoreportage gemaakt. En speciaal voor iedereen die het event heeft gemist of die nog wil nagenieten, hebben we een aftermovie gemaakt. Kijk je gezellig mee?

2 comments

Leave a comment