Fuerteventura | Vakantie hotspot!

Fuerteventura, een super relaxt zonovergoten eiland in de Atlantische oceaan en een van mijn favoriete vakantiebestemmingen! In dit blog-artikel wil ik jullie graag vertellen wat Fuerteventura zoal te bieden heeft. Maar om eerlijk te zijn, weet ik eigenlijk niet eens waar ik moet beginnen. Het eiland is namelijk zo ontzettend veelzijdig…

De relaxte surfsfeer

Laat ik eens beginnen met de super relaxte sfeer die op het eiland rond hangt. Fuerteventura staat bekend als een paradijs voor watersport liefhebbers. Er zijn dan ook veel surfscholen en op elke hoek van de straat vind je wel een surfboard. Deze watersport-cultuur vertaalt zich in een heerlijke laid back surfsfeer.

Vulkanisch landschap

Als je op zoek bent naar een groen tropisch eiland dan is Fuerteventura niets voor jou. Fuerteventura is namelijk een eiland met een vulkanische oorsprong, of terwijl een vulkanisch landschap. Je kunt nog steeds heel goed zien hoe de lavastromen ooit de heuvels en bergen gevormd hebben, een heel vet effect als je het mij vraagt! Door de vulkanische oorsprong is het eiland erg droog en dor. Wij hebben tijdens onze vakantie een auto gehuurd zodat we meer van het eiland konden zien. Dit is ook zeker een aanrader als je naar het eiland gaat.

Corralejo

Corralejo is dé ultieme badplaats van Fuerteventura. Je vindt er allerlei leuke winkels, restaurants, bars en een prachtig strand. Onze favoriete hotspot van Corralejo is het Rock Cafe. Hier kun je super lekker onbijten, lunchen, dineren, drinken én ze hebben geweldige cocktails. Ook is er elke avond live muziek en regelmatig reggae night, super gezellig!!!

Het strand en de zee

Heerlijke zandstranden, een kraakhelder blauwe zee, surfdudes, een gezellige strandbar en lekkere bedjes. Need I say more? Het strand van Fuerteventura is heerlijk!

Tip: Fuerteventura buggy of quad tour

Nog even een tip van het huis! Als je naar Fuerteventura gaat, doe dan een buggy of quad tour! Dit is een super leuke en vette manier om het eiland te verkennen. Je komt namelijk op allerlei plekjes waar je normaal gesproken nooit zou komen.

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het échte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram has returned invalid data.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social