Fotoverslag ALBOE event 2018

Dromen zijn bedrog, maar toen wij wakker werden op de dag na het ALBOE event droomden wij nog. Op zondag 21 oktober 2018 hebben we samen met honderdvijftig ALBOE kijkers en lezeressen de derde verjaardag van ons platform gevierd bij Hajé in Nieuwegein. Een toplocatie met een warm, vintage-achtig interieur die we met de hulp van Lotte (Hartenlust), VTech, Nestlé, Het Snoeptafeltje, Oanh’s Kitchen, Beauty By Sunseeree, Ammehoela, Team Kappers Almere én onze geliefden hebben omgetoverd tot feestlocatie. Omdat beelden soms meer dan woorden spreken, delen we in deze blog een gigantisch fotoverslag van onze feestelijke verjaardag!

Wil je graag foto’s in hoge resolutie ontvangen om te gebruiken voor social media of je blog? Stuur dan een mailtje naar info@alboe.nl met daarin de foto. Vergeet bij het plaatsen niet onze fotograaf Juliette van Lief Klein Geluk Fotografie te linken of te vermelden (@liefkleingeluk_nl)

1 Comment

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het échte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram has returned invalid data.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social