Easywalker Mosey review

Kim Jacobs - 30/10/2016
easywalker-mosey-review

In deze blog deel ik mijn ervaringen met de Easywalker Mosey. De reiswieg die je gebruikt voor een pasgeboren baby tot 9 kilo, om precies te zijn.

Mijn Easywalker Mosey review

Voordelen van de Easywalker Mosey

De Easywalker Mosey is een minimalistische, compacte en stijlvolle wandelwagen. Doordat de wagen zo compact is, past hij in een kleine auto en kun je moeiteloos door smalle winkels rijden. Daarnaast is de wagen een lichtgewicht. Je kunt hem gemakkelijk optillen en dat is fijn voor een slapjanus zoals ik!

Het in elkaar zetten van de Easywalker Mosey

Het in elkaar zetten en het uit elkaar halen van de wandelwagen is ontzettend eenvoudig. Met slechts vier handelingen en vijf keer klikken staat de wagen in elkaar.

Hoe rijdt de Easywalker Mosey?

Gras, stenen, grind, zand, de Mosey is geschikt voor alle ondergronden. Daarnaast rijdt hij ontzettend soepel, kun je hem makkelijk met één hand besturen en kun je super scherpe bochten maken met de wagen.

review-easywalker-mosey

Met onze Easywalker Mosey in het bos!

Hoe bevalt de reiswieg?

De reiswieg is net als de rest van de wagen heel erg minimalistisch, compact en strak. Dit vind ik niet alleen mooi, maar ook praktisch omdat ik me ten alle tijden overal doorheen weet te wurmen. Ook voor baby Mila is het formaat van de wieg prima. Ze is altijd rustig in de wagen en ik heb het idee dat ze er lekker in ligt. De reiswieg heeft een zonnekap, regenhoes en kan helemaal plat gemaakt worden. Doordat je er een klein pakketje van kunt maken, kun je hem eenvoudig thuis opbergen en past hij in kleine auto’s.

Hoe bevallen de wielen?

De wielen van de kinderwagen zijn gemaakt van kunststof. Hierdoor hoeven ze niet opgepompt te worden en kunnen ze ook niet lek gaan! De wielen zijn totaal niet zwaar en rijden heel soepel. Daarnaast kunnen de wielen eraf gehaald worden, hierdoor bespaar je nog meer ruimte!

Spullen opbergen in de wandelwagen

Bij het handvat bevinden zich twee haakjes die je kunt gebruiken voor het ophangen van een luiertas. Daarnaast vind je onder de reiswieg (bij de wielen) een handig netje waarin je veel spullen kunt opbergen. Hierdoor is het een perfecte wagen om boodschappen mee te doen.

Easywalker-mosey-review

In het netje passen ontzettend veel spullen!

Nadelen van de Easywalker Mosey

Eén klein nadeel van de wagen is in onze ogen de rem die zich ver onder de reiswieg bevindt. Hierdoor moet ik flink mijn voet uitsteken als ik hem op de rem wil zetten, dit kan soms onhandig zijn.

Heb je een baby die veel ruimte nodig heeft? Dan kan de compacte reiswieg wellicht te smal voor je zijn. Wij hebben hier persoonlijk geen last van, daarom ervaren wij het formaat niet als een nadeel.

easywalker-mosey-review-mama-kim

Wat vinden jullie van de Easywalker Mosey? Zou je hem aanschaffen?

9 comments

  1. Het is wel een mooie wagen, qua uitstraling. Toch vind ik Easy walker altijd te compacte wiegen hebben en dat lijkt me niet fijn voor het kindje, zeker niet naar mate het iets groter wordt. Mijn oog is echt naar de joolz getrokken en bijna geen enkele wagen kan me hier vanaf brengen hahaha

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.