Dit MÓET je weten over zonnen & smeren

Kim Jacobs - 26/04/2018
p20-zonberscherming-qa-blog

In samenwerking met suncare merk P20 beantwoorden dermatoloog Bas Wind en Kim allerlei ‘brandende’ vragen over zonnen, insmeren, kinderen in de zon, vitamine D, zwemmen, zweten, make-up én over de zonnebank. Kijk je gezellig mee?

De producten van P20 bieden 10 uur lang bescherming. De combinatie van UVA- en UVB-filters zorgt ervoor dat de werking tot wel 10 uur stabiel blijft. De formules vormen daarbij ook een beschermend, zeer goed-hechtend laagje op de huid. Hierdoor blijft P20 beschermen zelfs tijdens of na het zwemmen en dat tot wel 4 keer. Bij Etos profiteer je nog tot en met 6 mei van de actie 1 + 1 gratis! Wil je online profiteren van de actie? Je vindt hem hier.

*deze video is in samenwerking met P20 tot stand gekomen

8 comments

 1. Wauw de Q&A met de dermatoloog interessant. Zeker wat betreft de kindjes.
  In oktober Mama geworden van onze zoon ward!
  Ontzettend goede tips.
  Factor 50smeren dus!

 2. Super fijne tips zo voor de zomer. Vooral ook de tip over 15 minuten smeren voor je make up aanbrengt. Ik ben me net aan het oriënteren voor zonnebrand voor ons kindje dus deze video kwam heel goed uit. Ik zou dus wel factor 50 willen winnen. Thanx voor de video!

 3. Interessante video, Kim! Nog meer eens een reminder om ons allemaal heel goed in te smeren! Ik doe graag met de winactie, want ik verbrand heel snel! Mij werd ook al gezegd dat je van factor 50 niet bruin werd maar dat is dan toch niet waar, dit wist ik niet! X

 4. Wauw dit was echt een leerzame Q&A ben er echt een stuk wijzer van geworden. En inderdaad mijn dochter smeer ik regelmatiger in als mezelf…. Dat na 15 minuten de zonnebrand echt goed in de huid getrokken is wist ik niet dus dit was voor mij de beste tip!!

 5. Hi Kim! Ik zou graag meedoen met de winactie! Wij wonen op 150 meter van zee waardoor de zon extra fel is. De beste tip vond ik 15 minuten wachten met aankleden na het insmeren van je kindje.

  Een vraag die ik eigenlijk miste in de video: hoe lang kun je zonnebrand bewaren na opening? Klopt het dat je ieder jaar nieuwe moet kopen? Misschien kun je dit nog navragen?

Leave a comment