De mooiste zwangerschapsshoots op een rij

Soms ga ik helemaal stuk als ik weer een zwangerschapsshoot op social media tegenkom. Dit komt omdat ik een haat-liefde verhouding heb met dit soort fotoshoots. Aan de ene kant vind ik zwanger zijn het mooiste wat er is en vind ik zeker dat dit vastgelegd moet worden. Maar aan de andere kant vind ik het ongelofelijk hoe onflatteus sommige vrouwen, stellen en gezinnen gefotografeerd worden.

Iets wat ik bijvoorbeeld niet zo goed begrijp is waarom sommige mannen met een ontbloot bovenlichaam op de foto gaan? Geloof me, de meeste mannen zien er met een mooi shirt aan stukken beter uit! Je hoeft natuurlijk niet meteen voor een dikke trui te gaan, maar een onopvallend T-shirt werkt ook prima. Verder begrijp ik best dat je je killer body graag wilt showen als je zes keer per week in de sportschool staat, maar bewaar je sixpack dan alsjeblieft een fitness-shoot.AdvertentieLearn more

Verder kan ik nog uren doorgaan over rare poses, attributen en het gebrek aan nabewerking. Maar daar komen jullie natuurlijk niet voor! Deze blog gaat immers over de mooiste zwangerschapsshoots en niet over de slechtste. Er zijn namelijk heel veel prachtige voorbeelden waar ik wel heel blij van word. Kijken jullie mee?

Bron foto’s: pinterest.com

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het Γ©chte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram did not return a 200.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social