De leukste housewarming cadeaus

Een perfect cadeau vinden voor een housewarming lijkt voor veel mensen een onmogelijke taak, en dat is geen rare gedachte als je het mij vraagt. Er is namelijk niets moeilijker dan een geschenk vinden dat precies past bij iemands interieur.

Er zijn een aantal bekende dilemma’s waar de meeste mensen tegenaan lopen:

  • Past mijn cadeau wel bij de inrichting van het huis?
  • Past mijn cadeau wel bij de smaak van de bewoners?
  • Zullen meerdere bezoekers hetzelfde cadeau geven?
  • Is mijn cadeau origineel genoeg?
  • Hebben de bewoners iets aan mijn cadeau?

Heb je zelf ook te maken met deze dilemma’s en ben je nog op zoek naar een leuk housewarming cadeau? Ga er dan maar lekker voor zitten en laat je inspireren door de gezellige cadeau-tips die wij voor je op een rijtje hebben gezet.

Een deurmat

Wedden dat dit nog niet in je was opgekomen!? Een deurmat is namelijk een van de laatste dingen die nieuwe bewoners van een huis aanschaffen. Ze zijn vaak zo druk bezig met het inrichten en opknappen van de binnenkant van het huis dat ze de entree helemaal vergeten. En zeg eerlijk… Niemand wordt blij van vieze voeten in huis toch!?

Love is all you need

Als je dit cadeau wilt geven is het handig om eerst te checken of er ruimte voor is en of het past bij het interieur van de bewoner(s). Als je beide vragen met “Ja” kunt beantwoorden heb je een super origineel en leuk housewarming cadeau gevonden! Deze “Love is all you need” wanddecoratie set bestaat uit vijf woorden (allemaal dubbel) en is geschikt voor elke kamer.

Nooit meer dode planten

Ga je op bezoek bij iemand die dol is op planten maar nogal moeite heeft met het levend houden ervan? Dan is deze zelf-waterende hippe plantenbak super leuk om te geven! Je kunt de plantenbakken heel makkelijk aan de muur maken met de bijgeleverde plak strips. Hoe het werkt? Je doet water in het onderste deel van de plantenbak (de watertank), deze tank reguleert het water met het ingenieuze design en houdt je planten gezond.

Een lekker geurtje

Weet je echt niet wat je moet kopen of hebben de bewoners een onmogelijk moeilijke smaak? Dan is een lekkere luchtverfrisser altijd goed! Ze zijn geschikt voor in het toilet, de badkamer of gewoon voor in de woonkamer. Gegarandeerd succes.

De omgekeerde bloempot

Dit geniale cadeau is superleuk voor iedereen die houdt van aparte interieur items. De omgekeerde bloempot is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren (zwart, roze, crème en rood) en wordt geleverd met een metalen kettinkje en een stevige haak, hiermee kan je de bloempot aan het plafond monteren. De hoogte kan je helemaal zelf bepalen.

Vraag je je af hoe je ervoor kan zorgen dat er geen aarde uit de pot valt en hoe je de plant water moet geven? Hier heeft de maker uiteraard over nagedacht! De bloempot wordt namelijk geleverd met een handig plaatje dat ervoor zorgt dat er geen zand uit de pot valt en heeft een speciaal reservoir dat ervoor zorgt dat de plant regelmatig water krijgt.

Fancy kurkentrekker

Kurkentrekkers saai? Echt niet! Deze stoere skelet kurkentrekker is een super toffe toevoeging voor in iedere keuken. Leuk detail: deze kurkentrekker won een designwedstrijd met als thema Mexico. De designers Ariel Rojo en Stephanie Suarez speelden in hun ontwerp in op de Mexicaanse feestdag ‘Día de Muertos’.

Hopelijk heb je iets aan deze cadeau-tips en wellicht vind je op cadeautjes.nl nog allerlei andere leuke cadeautjes voor hem en cadeautjes voor haar!

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het échte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram did not return a 200.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social