alboe-mama-blog

Heb je een vraag, suggestie of een tip? Dan mag je altijd een mailtje sturen naar info@alboe.nl!

Samenwerken?

ALBOE is meer dan een blog, het is een online platform. Met een van de grootste mommy lifestyle YouTube kanalen van Nederland, interactieve Instagram accounts en een positieve blog bereikt ALBOE wekelijks tienduizenden vrouwen tussen 18 en 54 jaar.

Thema’s die voorbij komen op ALBOE zijn: zwangerschap, moederschap, baby’s, kinderen, gezinsleven, interieur, mode, reizen, voeding en lifestyle.

Bereik en doelgroep

Multi-channel marketing, dat is de kracht van ALBOE. Door het inzetten van verschillende kanalen – zoals de blog, YouTube, Instagram, Facebook en Pinterest  – bereiken we tienduizenden vrouwen via verschillende communicatiekanalen. Waarom? Elke doelgroep wil anders geïnformeerd worden. De een leest graag een blog, de ander kijkt liever een video en dan is er ook nog een groep die graag geïnformeerd wordt via Instagram en/of Facebook.

Blog

Op ALBOE.nl verschijnen wekelijks blogs over onderwerpen zoals moederschap, zwangerschap, gezinsleven, voeding, shoppen, mode, interieur, gezondheid en het leven. Maandelijks wordt de blog door tienduizenden vrouwen uit Nederland (88%) en België (7%) bezocht. 60% van deze dames is tussen 25 en 34 jaar oud, 16% tussen 35 en 44 jaar oud en 12% tussen 18 en 24 jaar oud.

YouTube

Elke maandag en donderdag plaatsen Ilonka en Kim video’s over het échte leven als mama op het YouTube kanaal. Maandelijks heeft het YouTube kanaal van ALBOE.nl zo’n 600.000 views. ALBOE trekt op YouTube voornamelijk vrouwen (92%) uit Nederland (87%) en België (9%). 64% van alle kijkers zijn tussen 18 en 34 jaar oud en 28% tussen 35 en 54 jaar oud.

Instagram

Kim Jacobs en Ilonka Smits zijn beiden actief op Instagram. Ze plaatsen dagelijks foto’s van interieur, voeding, mamadingen, outfits en bieden een kijkje in hun leven als mama. Kim heeft ruim 36.000 volgers en Ilonka 13.000 volgers.

Adverteren op ALBOE.nl

Adverteren op ALBOE is dé perfecte manier om een merk, product of dienst onder de aandacht te brengen bij tienduizenden vrouwen. ALBOE biedt diverse opties: gesponsorde video’s, vlog mentions, advertorials, social media posts, reviews, winacties en meer!

Enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op via info@alboe.nl.