Als ik in deze periode met mijn dochter tv kijk, word ik doodgegooid met commercials over speelgoed. De verlanglijst van Mila is hierdoor eindeloos en ik zie door de (kerst)bomen het bos niet meer. Ik loop gedesoriënteerd door de speelgoedwinkel, scroll eindeloos op het internet en ben vooral benieuwd naar de ervaring van andere ouders/kinderen. Omdat ik vast niet de enige ben die met dit dilemma rondloopt tijdens de feestdagen, hebben VTech en ik de handen ineen geslagen. We zijn samen op zoek gegaan naar drie moeders (en hun kroost) om speelgoed uit de nieuwe collectie te reviewen. Welk speelgoed we reviewen en wat de kids ervan vinden? Dat lees en zie je hieronder!

VTech Vrolijke Vriendjes 2 in 1 Brandweerwagen

Met deze stoere brandweerwagen worden de Vrolijke Vriendjes van VTech de brand zeker meester! De wagen kan getransformeerd worden tot een brandweerkazerne. Kids kunnen spelen met de ladder en het waterkanon, luisteren naar vrolijke reacties en liedjes en op de 3 knipperende toetsen drukken om leuke weetjes over de brandweer te leren. De brandweerwagen wordt aangeraden voor kindjes van 1 tot 5 jaar en kan dus lekker lang mee!

Carolien: Vorige week ontvingen wij de Vrolijke Vriendjes 2 in 1 Brandweerwagen. Het uitpakken was een feest voor mijn zoontjes Jayden (3 jaar) en Sem (1 jaar). Jayden is erg fan van brandweerwagens en Sem gaat mee in het enthousiasme van zijn broer. Wat zo handig is, is dat je de wagen na het uitpakken snel kan gebruiken. De brandweerwagen kan opengeklapt worden, waardoor je er een brandweerkazerne van kan maken. Als je een van de Vrolijke Vriendjes op het paarse Magic Point zet kan je muziek luisteren, iets leren over de brandweer en kleine opdrachten uitvoeren. Voor Jayden (3 jaar) is het nog net te moeilijk om de opdrachtjes uit te voeren, maar hij gebruikt zijn eigen fantasie om met de brandweerwagen te spelen. Sem vindt het vooral leuk om alle klepjes open en dicht te doen en om te dansen op de muziek. Elke dag spelen ze er graag mee. De brandweerwagen is erg stevig en wat mij betreft een ideaal cadeau voor de feestdagen

VTech Kidi Smart Glow Art

De Kidi Smart Glow Art (+ 6 jaar) is een trendy smart speaker die kids kunnen bedienen met hun stem, met meer dan 10 spraakbesturing commando’s. Ze kunnen luisteren naar meer dan 170 verschillende moppen, rijmpjes, weetjes en wijze woorden. Daarnaast kunnen ze hun favoriete muziek afspelen door middel van de Bluetooth-speaker. De Kidi Smart Glow Art kan nog mooier gemaakt worden met de meegeleverde uitwisbare neon-markers en is ontzettend leerzaam.

Maaike: Wat een gave kinderspeaker. Harper (4 jaar – officieel nog iets te jong, maar nu al fan!) kan hem zelf bedienen met haar stem en leert gelijk meer over de tijd, de dagen en leuke weetjes. Daarnaast kan ze hem zo vaak als ze wil zelf versieren met de stiften. Helemaal leuk voor kinderen die gek zijn op muziek.

VTech Switch & Go Dino’s

De Switch & Go Dino’s van VTech (+ 4 jaar) zijn perfect voor stoere kids! Ze transformeren in een handomdraai van prehistorische Dinosaurussen in supersnelle voertuigen. Door de spreektoets leren kids allerlei weetjes over de dino en door de geluiden en zinnen (meer dan 60) kunnen ze zich in een ultieme fantasiewereld wanen! VTech Switch & Go Dino’s zijn verkrijgbaar in T-Rex, Triceratops, Pteradonon en Spinosaurus.

Sjoukje: Onze zoon Sem (3 jaar) is gek van alles wat wielen heeft, brult, gromt en geluid maakt. Wij mochten De Switch & Go Dino’s van VTech uitproberen. Het is een dino die je door middel van een paar handelingen om kan bouwen tot een helikopter. Er zitten Sensoren in die bij elke lichte aanraking geluid maken. Met de knopjes bovenop kan je geluiden af laten gaan en de vleugels van de dino bewegen. Super leuk speelgoed voor kids die van geluiden houden. Er word nog elke dag mee gespeeld!

VTech Mijn Interactieve Video Globe – Wereldbol

Last but not least is de Mijn Interactieve Video Globe (+ 6 jaar) waarmee we zelf aan de slag zijn gegaan. Officieel is Mila te jong voor de wereldbol, maar ik vind het desondanks een enorme aanrader voor kinderen vanaf 4 jaar! Ik merk dat Mila een enorm pienter meisje is en dat ze steeds wijzer wordt (vooral sinds ze naar de basisschool gaat). De wereldbol leert haar, met het kleuren lcd-scherm, over o.a. de landen, werelddelen, oceanen, vlaggen, bezienswaardigheden en dieren. Vooral de dieren vallen in de smaak bij onze liefhebber. Het allerleukste vindt ze om te ontdekken welke dieren in welke landen leven. Omdat ze op dit moment gek is op Koala’s en Kangaroo’s en met de pen op Australië blijft drukken om de lessen over deze dieren te zien, weet ze inmiddels precies waar Australië ligt. Hoe leerzaam om de wereld op deze manier te leren kennen?

Welk speelgoed lijkt jullie het allerleukste voor je kind(eren)?

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het échte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram has returned invalid data.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social