Babyhapje: spaghetti bolognese met gehakt

Toen Mila acht maanden oud was, hebben we haar voor het eerst spaghetti aangeboden. Ze heeft echt genoten van het babyhapje en daarom deel ik het recept vandaag op onze blog. Deze keer deel ik het recept voor één portie.AdvertentieLearn more

Babyhapje: spaghetti bolognese

Wat je nodig hebt:

  • +/-  15 gram ongekookte pasta
  • 1 tomaat
  • 3 eetlepels gehakt
  • Philips AVENT (of een ander methode voor het stomen van voeding)

Stap 1.

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing.

Stap 2.

Was de tomaat, ontvel hem, haal de pitjes eruit en snijd hem in blokjes van ongeveer 1 centimer.

Stap 3.

Stoom of kook de tomaat ongeveer tien minuutjes en bak tussendoor het gehakt gaar.

Stap 4.

Als het gehakt gaar is en de tomaat zacht kun je ze fijner snijden, volledig malen of laten zoals ze zijn. Dit is afhankelijk van hoe ver je baby is wat eten betreft. Wij hebben er deze keer voor gekozen om de groenten en het vlees volledig te malen en om het mengsel vervolgens te mengen met fijngesneden spaghetti.

Dit recept was voor onze dochter van ruim acht maanden oud voldoende voor één portie.

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het échte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram has returned invalid data.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social