Babyhapje: gehakt, aardappel en broccoli

Laatst hebben wij voor Mila een babypakje gemaakt met gehakt, aardappel en broccoli. Het hapje viel ontzettend goed in de smaak bij onze dochter en daarom deel ik het recept vandaag op onze blog.AdvertentieLearn more

Babyhapje: gehakt, aardappel en broccoli

Wat je nodig hebt:

  • 125 gram gehakt
  • 200 gram aardappelen
  • 175 gram broccoli
  • Philips AVENT (of een ander methode voor het stomen/koken van voeding)

Stap 1.

Was de broccoli en snijd de aardappelen en groenten in blokjes van ongeveer 1 centimer.

Stap 2.

Stoom het gehakt, de aardappelen en broccoli 20 minuten tot ze gaar zijn (alle ingrediënten mogen tegelijk gestoomd worden, let wel op of het gehakt helemaal gaar is).

Stap 3.

Als de groenten, aardappelen en het gehakt gaar zijn kun je ze fijner snijden, volledig malen of laten zoals ze zijn. Dit is afhankelijk van hoe ver je baby is wat eten betreft. Wij hebben er deze keer voor gekozen om alle ingrediënten te malen.

Het babyhapje met gehakt, aardappelen en broccoli kan in de diepvries bewaard worden. Met 125 gram gehakt, 200 gram aardappelen en 175 gram broccoli kan ik drie porties maken voor onze dochter van tien maanden oud.

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het échte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram has returned invalid data.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social