Babyhapje: aardappel en broccoli

Een makkelijk en vooral gezond babyhapje voor baby’tjes vanaf zes maanden: broccoli met aardappel.

Babyhapje: aardappel en broccoli

Wat je nodig hebt:

Stap 1.

Snijd de aardappel in blokjes, was de broccoli en snijd ze in de lengte doormidden.

Stap 2.

Doe de aardappel en broccoli in de stomer en stoom het geheel 20 minuten. Indien je geen stomer in huis hebt, kan je de ingrediënten uiteraard koken.

Stap 3.

Als de aardappelen en groenten gaar zijn kun je ze fijner snijden, volledig malen of laten zoals ze zijn. Dit is afhankelijk van hoe ver je baby is wat eten betreft. Wij hebben er deze keer voor gekozen om alle ingrediënten volledig te malen. Geen blender in huis? Gebruik dan gewoon een vork, dat gaat ook prima ?

Het babyhapje met aardappel en broccoli kan in de diepvries bewaard worden. Met 200 gram aardappel en 150 gram broccoli kan ik vier porties maken voor onze dochter van zeven maanden oud.

Leave a Reply

ALBOE is het online platform over het échte leven als mama. Met onze blogs, social media posts en video’s willen we vrouwen inspireren en vooral amuseren. We delen wekelijks onze reis door het leven als mama, maar ook alledaagse zaken zoals voeding, interieur, mode, reizen en onze avonturen achter de schermen van ALBOE. We maken graag pittige en herkenbare onderwerpen bespreekbaar, vinden het heerlijk om taboes te doorbreken en zijn vooral lekker onszelf. Kortom: op ALBOE vind je A Little Bit Of Everything!

Kim op Instagram

Instagram has returned invalid data.

ALBOE op Facebook

ALBOE op social