Adverteren

Bereik tienduizenden vrouwen via ALBOE.nl

alboe-adverteren

ALBOE.nl is meer dan een blog, het is een online platform. Met één van de grootste mommy lifestyle YouTube kanalen van Nederland, interactieve Instagram accounts en een positieve blog bereikt ALBOE.nl wekelijks tienduizenden vrouwen tussen 18 en 54 jaar.

Thema’s die voorbij komen op ALBOE.nl zijn: zwangerschap, moederschap, baby’s, kinderen, gezinsleven, interieur, mode, reizen, voeding en lifestyle.

Bereik en doelgroep

Multi-channel marketing, dat is de kracht van ALBOE.nl. Door het inzetten van verschillende kanalen – zoals de blog, YouTube, Instagram en Facebook  – bereiken we tienduizenden vrouwen via verschillende communicatiekanalen. Waarom? Elke doelgroep wil anders geïnformeerd worden. De een leest graag een blog, de ander kijkt liever een video en dan is er ook nog een groep die graag geïnformeerd wordt via Instagram en/of Facebook.

Blog

Op ALBOE.nl verschijnen wekelijks artikelen over onderwerpen zoals moederschap, zwangerschap, gezinsleven, voeding, shoppen, mode, interieur, gezondheid en het leven. Maandelijks wordt de blog door tienduizenden vrouwen uit Nederland (88%) en België (7%) bezocht. 60% van deze dames is tussen 25 en 34 jaar oud, 16% tussen 35 en 44 jaar oud en 12% tussen 18 en 24 jaar oud.

YouTube

Elke maandag en donderdag plaatsen Ilonka en Kim vlogs en video’s over het échte leven als mama op het YouTube kanaal. Maandelijks heeft het YouTube kanaal van ALBOE.nl zo’n 600.000 views. ALBOE.nl trekt op YouTube voornamelijk vrouwen (92%) uit Nederland (87%) en België (9%). 64% van alle kijkers zijn tussen 18 en 34 jaar oud en 28% tussen 35 en 54 jaar oud.

Instagram

Kim Jacobs en Ilonka Smits zijn beiden actief op Instagram. Ze plaatsen dagelijks foto’s van interieur, voeding, mamadingen, outfits en bieden een kijkje in hun leven als mama. Kim heeft ruim 32.000 volgers en Ilonka 12.000 volgers.

Adverteren op ALBOE.nl

Adverteren op ALBOE.nl is dé perfecte manier om een merk, product of dienst onder de aandacht te brengen bij tienduizenden vrouwen. ALBOE.nl biedt diverse opties: gesponsorde video’s, vlog mentions, advertorials, social media posts, reviews, winacties en meer!

Enthousiast geworden over ALBOE.nl? Neem dan contact met ons op via info@alboe.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om onderstaand formulier te gebruiken.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht